takis_tz Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Ψάχνω για τρεις αποδείξεις σχετικές με γράφους: 1) σε ένα κατευθυνόμενο γράφημα να δειχθεί ότι το άθροισμα των βαθμών εισόδου της κορυφής, ισουται με το άθροισμα των βαθμών εξόδου 2) να δειχθεί ότι κάθε συνδεδεμένο γράφημαπου περιλαμβάνει τουλάχιστοιν ένα κύκλο, έχει τουλάχιστον n ακμές 3) είναι μοναδικό το συντομότερο μονοπάτι ανάμεσα σε δυο κορυφές σε ένα γράφημα με βάρη όταν κάθε ακμή έχει διακριτό βάρος. Α ή Ψ; Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει για το που μπορώ να βρω κάτι σχετικό;
eirinikp Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 "Introduction to Algorithms", T.H. Cormen, C.E. Leiserson, R.L. Rivest., The MIT Press Sedgewick πολύ καλό βιβλίο. Υπάρχει και ηλεκτρονικά από το Google εδώ
eirinikp Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Από ότι είδα τώρα, στο κομμάτι με τα γραφήματα λείπουν κάποιες σελίδες. Ολόκληρα είναι τα δύο πρώτα κομμάτια (22, 23). Αν όμως έχεις πρόσβαση σε βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου, δεν μπορώ να φανταστώ να μην υπάρχει.
edhunter Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 μαλλον θα υπαρχει αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι στα γερμανικα.. κατι θα βρω στο νετ
eirinikp Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Γιατί Γερμανικά? Στη δικιά μας (Ηράκλειο) είναι όλοι οι τόμοι στα Αγγλικά και από ότι έχω δει, στου Ρεθύμνου είναι και στα Ελληνικά!
edhunter Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 εδω στην γερμανια ειναι γερμανικα συνηθος η αν ειμαι τυχερος στα αγγλικα.. υπαρχει στα αγγλικα αλλα οχι στην κεντρικη βιβλιοθηκη πραγμα που σημαινει οτι δεν μπορω να το δανειστω..
eirinikp Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 εδω στην γερμανια ΟΚ, δεν ήξερα ότι είσαι Γερμανια...
takis_tz Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Καταρχήν θέλω να σε ευχαριστήσω eirinikp. Μήπως μπορείς όμως να γίνεις πιο σαφής; Δηλαδή, μπορώ να έχω πρόσβαση στη βιβλιοθήκη σας; και αν ναι πως; Ύστερα, στο Ι-Ο υπάρχουν οι αποδείξεις; Γιατί έχω την εντύπωση ότι απλώς είναι εκφωνήσεις διάφορων δραστηριοτήτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.