chris2060 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 γεια σας, μετα απο πολλες αποτυχημενες προσπαθειες με partitions κλπ καταφερα να βαλω Linux με το wubi... τωρα εχω 5 partitions C-linux D-windows και τα υπολοιπα λογικα ειναι αδεια αλλα προστεθηκαν σ αυτα 2 αρχεια ενα wubildr kai ena wubildr.mbr. το προβλημα μου ειναι αλλο ομως. οταν ανοιγω το pc μου βγαζει σε λιστα xp professional xp professional ubuntu λοιπον το πρωτο xp δουλευει μια χαρα οπως και το ubuntu. το δευτερο xp μου βγαζει προβλημα και λεει πρεπει να το ξαναεγκαταστησω... πως θα κανω να μην εμφανιζεται αυτο το 2ο xp στην λιστα?? δεν βρηκα καποιο partition που να ειναι μεσα xp (εκτος βεβαια απο το D που ειναι ειναι τα xp Που δουλευουν κανονικα) για να κανω format. υπαρχει καμια λυση? δενκαταλαβαινω που εχει μπει το 2ο xp.... ευχαριστω προκαταβολικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δώσε σε κονσόλα cat /boot/grub/menu.lst και ανέβασε εδώ ότι σου βγάλει για να το φτιάξουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.