gsolidak Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 θέλω να αγοράσω ένα τηλεφωνικό κέντρο για μια επιχείρηση με 1 isdn γραμμή για να το ποιράζει σε 5 εσωτερικά... έχω πελαγώσει γιατί οι διάφοροι ιδιώτες μιλάνε για τιμές πάνω απο 700 Ε ενώ πάλι to oteshop δείχνει κάποια τηλ. κέντρα που δεν έχουν καν ιστοσελίδα... στα αγγλικά... όπως to AUERSWALD COMPACT 2104 ISDN 226,1 ? h to INTELAXIS BASIC MAXIMA ISDN 173,22 ? . Τα έχει δουλέψει κανείς αυτά? είναι αξιόπιστα? μια απλή μεταφορά γραμμής θέλω να μπορώ ν ακάνω... και να κατευθύνω που θα κουδουνίζουν 2 msn αριθμοί που έχω... Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 εχω δει σε ενα πελατη και επαιζε μια χαρα.αλλα πραγματα βεβεα 8α κανει αυτο και αλλο τα panasonic τα οποιοα εχουν μεχρι και door ring και πολλες εξωτερικες και εσωτερικες.απλα το βρισκο λιγο ακυρο να παρεις isdn διοτι αμα καποτε το αλλαξεις 8α παει χαμενο.η παρε καποιο που να παιζει και με pstn και isdn hybrid δηλαδη η παρε ενα που να παιζει με pstn και ριχε πανω τις γραμμμες απο το ab1 ,ab2 του netmod.ωστε αν καποτε βαλεις pstn γραμμμη να μην παει για πεταμα.
madsc Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Panasonic, Siemens, Samsung. Με τα υπόλοιπα προτείνω να μην ασχοληθείς καν. Η μάρκες/σειρά αναφοράς είναι προσωπική προτίμηση ως field tech. Ξεκινάνε από ~300Ε και ανεβαίνουν μέχρι όσο θες, + ότι σου πάρουν για τοποθέτηση. /sc
xsterg Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 AUERSWALD. πολυ αξιόπιστα. επισης philips και siemens. συνιστώ ανεπιφύλακτα γραμμή isdn. πλεον με τις pstn ως γραμμες σε κεντρο δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις. για αυτο που λες εσυ προτείνω AUERSWALD. αν θες περισσοτερες πληροφοριες στειλε μου εμαιλ στο [email protected]
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Panasonic, Siemens, Samsung.Με τα υπόλοιπα προτείνω να μην ασχοληθείς καν. Η μάρκες/σειρά αναφοράς είναι προσωπική προτίμηση ως field tech. Ξεκινάνε από ~300Ε και ανεβαίνουν μέχρι όσο θες, + ότι σου πάρουν για τοποθέτηση. /sc θα συμφωνησω ειδικα για τα panasonic AUERSWALD. πολυ αξιόπιστα. επισης philips και siemens. συνιστώ ανεπιφύλακτα γραμμή isdn. πλεον με τις pstn ως γραμμες σε κεντρο δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις. για αυτο που λες εσυ προτείνω AUERSWALD. αν θες περισσοτερες πληροφοριες στειλε μου εμαιλ στο [email protected] να βαλει isdn και οταν μετα αμα για καποιο λογο παει σε Pstn μετα να τρεχει οπος εχουν παθει και αλλη.εκτος αν θελει isdn για συγκεκριμενο λογο που δεν νομιζω να εχει.συνθθως οι περισοτεροι για ενα trasnfer θελουν κτλ.
drdedus Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 καλησπέρα ψάχνω και εγώ ένα τηλ. κέντρο με την μόνη διαφορά ότι θέλω να βγαίνει το γνωστό μήνυμα ( καλέσατε την τάδε εταιρία -πιέστε 1 για πωλήσεις -2 για λογιστήριο....κλπ) υπάρχει κάτι οικονομικό?
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 δεν ξερω αν τα μικρα τηλεφωνικα το κανουν αυτο αλλα και εγω θα ειχα απορια ποια κεντρα περιμενουν toneς και αναλογως σε πανε σε καποιο αλλο εσωτερικο σαν να το εχεις κανει transfer εσυ.ta panasonic κτλ σιγουρα πρεπει αλλα τα μικρα ....
gsolidak Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ για τα μυνήματα, Τελικά επειδή βιαζόμουν ( πριν πάρω τις απαντήσεις σας) έβαλα το auerswald... 225Ε το 4410. Είναι αξιόπιστο για την ώρα, το ρύθμισα μόνος μου (ήταν λίγο ταλαιπωρία) αλλά τώρα λειτουργούν όλα καλά. Ένα μικρό πρόβλημα υπάρχει, καμιά φορά δεν πιάνει το flash button για τη μεταφορά γραμμής. Το ρύθμισα στα 600 ms για να μειώσω τις πιθανότητες σφάλματος αλλά στο 1/4 των περιπτώσεων χρειάζεται διπλή προσπάθεια... Μήπως έχετε καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό? ή φταίει που είναι auerswald? οι τηλεφωνικές συσκευές είναι απλές...
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 με αλλη συσκευη?αναβαθμισεις για το τηλεφωνικο αραγε υπαρχουν?
sxbcl Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Ευχαριστώ για τα μυνήματα, Τελικά επειδή βιαζόμουν ( πριν πάρω τις απαντήσεις σας) έβαλα το auerswald... 225Ε το 4410. Είναι αξιόπιστο για την ώρα, το ρύθμισα μόνος μου (ήταν λίγο ταλαιπωρία) αλλά τώρα λειτουργούν όλα καλά. Ένα μικρό πρόβλημα υπάρχει, καμιά φορά δεν πιάνει το flash button για τη μεταφορά γραμμής. Το ρύθμισα στα 600 ms για να μειώσω τις πιθανότητες σφάλματος αλλά στο 1/4 των περιπτώσεων χρειάζεται διπλή προσπάθεια... Μήπως έχετε καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό? ή φταίει που είναι auerswald? οι τηλεφωνικές συσκευές είναι απλές... Σε οποιαδήποτε συσκευή σου συμβαίνει αυτό, σηκώνεις το ακουστικό, πληκτρολογείς 7 2 55 RR (ή Flash Flash , ανάλογα τι έχει η συσκευή) και # και το Τ/Κ αναγνωρίζει αυτόματα το χρόνο flash της συσκευής. Είναι γνωστό ότι η κάθε αναλογική συσκευή έχει το δικό της flash time, με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να παιδεύεσαι να τον βρίσκεις για την κάθε μια. με αλλη συσκευη?αναβαθμισεις για το τηλεφωνικο αραγε υπαρχουν? Αναβαθμίσεις υπάρχουν στο firmware και είναι διαθέσιμες δωρεάν στο www.auerswald.de
GiorgosH Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Παιδιά, μου ζητάνε για το Alcatel OmniPCX Office Guest 50 1,900 ευρώ /τεμ για 2 τεμάχια... Είναι νορμάλ η τιμή? Ακριβούτσικο μου φαίνεται.. Τι λέτε?
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 δεν ανεφερες το βασικο για να σου απαντησουν.τα εργατικα μεσα η οχι?παραμετροποιηση?
engant Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους...Θέλω να ρωτήσω τα εξής : 1. Έχω ένα τριόροφο σπίτι με υπόγειο(τώρα κατασκευάζεται) και θέλω να κάνω τηλεφωνικό κέντρο με PSTN γραμμή(1 εξωτερική και 6 εσωτερικές)...Θα βάλω τη συσκευή Τ/Κ στο γραφείο 1ου ορόφου και από κει θα βάλω 2 τηλ στον 2ο, 1 ακόμα στον 1ο μαζί με την γραμμή που είναι στο γραφείο, 1 στο ισόγειο και 1 στο υπόγειο.... Θα συγκεντρώσω τις γραμμές στο γραφείο σε μία πρίζα και από κει θα συνδέονται οι υπόλοιπες?? Θα μπορώ να πάρω από τον 2ο στο υπόγειο?? Χρειάζεται ειδικές συσκευές τηλεφώνου σε όλα τα δωμάτια για να ανταποκρίνεται το Τ/Κ ή και πολύ απλές αρκούν?? Ασύρματες παίρνει?? Η θα ήταν καλύτερο το VOip Τ/κ μέσω Η/Υ??( αυτό προυποθέτει ανοιχτό Η/Υ 24 ώρες το 24 ώρο για να λειτουργεί?) Εϊμαι λίγο άσχετος συγχωρέστε με... 2. Θα έχω ένα modem-router στο γραφείο(philips CGA5720N και Wi-fi) και από θέλω να τραβήξω γραμμές ethernet για το σαλόνι( για να βάλω ένα media center και να βλέπω στη TV μου ταινίες κλπ), τα δωμάτια και το υπόγειο... Οι πρίζες θα είναι τύπου δικτύου που θα καταλήγουν τα καλώδια?? Θα έχω έτσι internet σε όλo το σπίτι έτσι και θα μπορώ να ανταλλάσω και αρχεία?? Μήπως θα μπορώ να κάνω και κλήση μέσω internet εσωτερικά στο σπίτι?? Αυτά και συγνώμη αν σας κούρασα....
geioannou Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 θα εγκαταστησεις ενα Τ/Κ σε ενα συμειο οπου εσυ θες. εκει θα καταλυγουν οσες εξετερικες και εσωτερικες γραμμες θες. μεσα απο τις ρυθμησεις του Τ/Κ θα μπορεις να κανονισεις το -σε ποιες συσκευες θα χτυπαει μια εισερχομενη εξωτερικη γραμμη -ποια εσωτερικα τηλεφωνα θα εχουν προσβαση για εξωτερικη κληση -πολλες ρυθμησεις που εχουν να κανουν με φραγες.... -κλπ οι συσκευες που πρεπει να βαλεις μεσα στο σπιτι μπορουν να ειναι οι απλες συσκευες που εχουμε ολοι στα σπιτια μας, αλλα με αυτες δεν μπορεις να κανεις εξιδικευμενα πραγματα.δηλαδη να βλεπεις ανα πασα στιγμη ποιο εσωτερικα τηλεφωνα μιλουν και ποια γραμμη χρησημοποιουν. σε σχεση με το VOIP που λες τα πραγματα στην ελλαδα δεν ειναι και πολυ αισιοδοξα. αρχικα πρεπει να βρεις Τ/Κ οπου να υποστηριζει VOIP. και μετα (το δυσκολο κομματι ειναι να βρεις παροχο οπου να μπορει να προσφερει υπηρεσιες VOIP για Τ/Κ) οι περισσοτεροι παροχη δινουν απλα μια απλη εξωτερικη γραμμη VOIP την οποια εαν την βαλεις σε Τ/Κ θα παιξει βεβαιος, αλλα δυσκολα θα κανεις χρηση τις ψυφιακες υπηρεσιες οπου προσφερονται.... αυτα τα λιγα. μπορεις να πας σε καποια εταιρεια οπου βαζει Τ/Κ και να παρεις πληροφορειες σχετικα με τις δυνατοτητες που σου προσφερονται αναλογα τις απαιτησεις που εχεις.....
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 α.ναι παιρνει ασυρματα. β.αν εχεις ιντερνετ ναι μπορεις να ανταλαζεις και αρχεια. γ.σε καθε δωματιον στην ουσια θες 2 καλωδια δικτυου.ενα για το ιντερνετ και ενα για το τηλεφωνο.δεν αξιζει να τα περασεις και τα 2 απο ενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.