Προς το περιεχόμενο

Death Defying Acts

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να ποσταρω εγω για κοινωνικοσυναισθηματικη ταινια κατι καλο θα ειχε. Δεν περιμενα Prestige, κατι σε Illusionist ισως, τελικα τελειως δραμα και καθολου μυστηριο και αγωνια ΑΛΛΆ ειναι αρκουντως καλα γυρισμενο και με μια πολυ καλη χημεια της γενικα ξενερωτης Τζοουνς με τον πολυ καλο για αλλη μια φορα Πιρς. Αφου δεν με πηρε ο υπνος μεχρι τις 3 το βραδυ και ενω νυσταζα, με συναισθηματικο μελοδραμα, το εργακι αξιζε το κουριερ του θειου

Στα αρνητικα οτι δεν ειχε το κατι, τον σουπερ ρολο, την σουπερ ερμηνεια, εστω 2-3 σουπερ σκηνες ή κατι στην υποθεση, αυτο το κατι που θα την ξεχωριζει σε βαθος χρονου. Ειναι απο τις ταινιες που θα παρουν και δικαιως πολυ καλες κριτικες, απο τις σπανιες ταινιες που θα αρεσουν σε ολους σχεδον αλλα ποτε κανεις δεν θα την βαλει στο Τοπ10 του ας πουμε, ειναι τετοια περιεργη φαση

ΥΓ. Οσοι δεν πιστευετε οτι ο αντρισμος σας μετριεται με το ποσα Ραμπο εχετε δει, αν η γκομενα σας τραβαει να πατε να το δειτε, πηγαιντε, δεν θα βαρεθειτε. Ενταξει, μην ακυρωσετε κατι καλυτερο αν εχετε κανονισει απλα αν και γκομενοταινια ουσιαστικα το ειχε το ενδιαφερον της

• Super Moderators
Δημοσ.
Για να ποσταρω εγω για κοινωνικοσυναισθηματικη ταινια [...] τελικα τελειως δραμα και καθολου μυστηριο και αγωνια ΑΛΛΆ [...] συναισθηματικο μελοδραμα, [...] δεν ειχε το κατι, τον σουπερ ρολο, την σουπερ ερμηνεια, εστω 2-3 σουπερ σκηνες ή κατι στην υποθεση, [...] αν και γκομενοταινια [...]

Καλά, έχεις αδερφέψει τελείως, έτσι;

Είπαμε, δεν το πήρατε το πρωτάθλημα αλλά έπεσες τόσο χαμηλά;;; :confused:

Δημοσ.

Να πω και γω και το Juno που μου άρεσε? Σε λίγο να δίνουμε συμβουλές και για σφιχτή επιδερμίδα και κρέμες νυκτός

paredwse, γαύρος και δικηγόρος, θα 'σαι πολύ χρήσιμος στην ομάδα σου, ψάξ'το λίγο :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.
Σαλτα χασε καμια δικη ρε

Να'σαι καλά, από το δικό σου στοματάκι ακούγεται ευχή... :lol:

Να πω και γω και το Juno που μου άρεσε? [...]

Τόλμησα να γράψω ότι μου άρεσε το Juno κι ο άνωθεν βάζελος έθεσε εν αμφιβόλω τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Οπότε πρόσεξε πολύ καλά τι θα πεις... :-D

paredwse, γαύρος και δικηγόρος, θα 'σαι πολύ χρήσιμος στην ομάδα σου, ψάξ'το λίγο :mrgreen:

No comment σε κακόβουλες σπόντες. :P

Δημοσ.
Τόλμησα να γράψω ότι μου άρεσε το Juno κι ο άνωθεν βάζελος έθεσε εν αμφιβόλω τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Οπότε πρόσεξε πολύ καλά τι θα πεις... :-D

εεε χμμμ η jennifer garner μου άρεσε εννοώ, το σενάριο εεε αδερφίστικο..

σας αφήνω γιατί έχω steven seagal να δω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...