Προς το περιεχόμενο

Monitor μικροφώνου στα windows vista

Pantelis51

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εποχές XP πήγαινες στις ιδιότητες ήχου, αναπαραγωγή, επέλεγες UNMUTE στο "ηχείο" του μικροφώνου κι έτσι μπορούσες να ακούσεις τη φωνή σου ή το LP που προσπαθούσες να ψηφιοποιήσεις μέσω του Line in, από τα ηχεία του ηλεκτρονικού σου υπολογιστή!

Τώρα εποχές Windows Vista έχω δοκιμάσει πολλά χωρίς αποτέλεσμα!

Γνωρίζει κάνείς πως στο καλό γίνεται;

Έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής στο Acer Aspire:

1. Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση drivers ήχου

2. Αναβάθμιση επίσημων drivers

3. Προβολή απενεργοποιημένων συσκευών, στις ιδιότητες ήχου

4. Ιδιότητες ηχεία: Επίπεδα

5. Να βρω στο Registry το EnableInputMonitor...

6. Ενεργοποίηση της "στερεοφωνικής μίξης"

HEEEELP!!!!

Δημοσ.
Τώρα εποχές Windows Vista έχω δοκιμάσει πολλά χωρίς αποτέλεσμα!Γνωρίζει κάνείς πως στο καλό γίνεται; HEEEELP!!!!

Δυστυχώς γνωρίζω ότι στα VISTA υπάρχει θέμα μεγάλο με το monitoring του ήχου μικροφώνου...Απλά (αν και φαντάζομαι ότι θα το έχεις κάνει) πήγαινε

Συσκευές εγγραφής->Μικρόφωνο->Επίπεδα και φτιάξε ένταση και unmute εκεί

και δοκίμασε επίσης να ενεργοποιήσεις την "Ενίσχυση του μικροφώνου" από την "προσαρμογή" (είμαστε πάντα στις συσκευές εγγραφής->μικρόφωνο)

Τώρα αν δε βρεις λύση θα έχεις καταλάβει ότι απλώς είσαι άτυχος...Σε 2 υπολογιστές που έχω δοκιμάσει ο 1/2 λειτουργεί κανονικά το monitoring του μικροφώνου,ενώ ο άλλος αρνείται πεισματικά (αυτός φοράει κάρτα SOUNDMAX ,ενώ ο λειτουργικός φοράει REALTEK)...

αβυσσος η ψυχή των VISTA

Δημοσ.

Καμιά άλλη ιδέα;

Σίγουρα είναι κάποια τιμή στο μητρώο των Vista για να ενεργοποιηθεί το monitoring από τη καρτέλα "Επίπεδα" από τις ιδιότητες "ηχεία".

Δημοσ.
Καμιά άλλη ιδέα;

Σίγουρα είναι κάποια τιμή στο μητρώο των Vista για να ενεργοποιηθεί το monitoring από τη καρτέλα "Επίπεδα" από τις ιδιότητες "ηχεία".

Παντελή ,το να δημιουργήσεις κλειδί στη registry που να ενεργοποιεί το monitoring

χρειάζεται σε ορισμένες κάρτες ήχου (laptop) νομίζω...Από εκεί και πέρα αφού κάνεις unmute το μικρόφωνο και κάνεις unmute το επίπεδο έντασης του στα ηχεία , θα έπρεπε να "ακούς" το μικρόφωνο σου , αλλά ....VISTA

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...