egalps Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Παίζετε ;Πόσο συχνά;Έχετε κερδισει ποτέ κάποιο μεγάλο ποσο;Ας σχολιάσουμε σ αυτό το thread γι αυτό το θέμα...Προσωπικά άντε να παίξω κανα στοίχημα με 3 ευρώ το πολύ μια φορά την εβδομάδα χώρίς να έχω κερδίσει ποτέ παρά μόνο μία φορά 160 ευρώ (ήταν και η πρώτη θυμάμαι) ...Από κει και μετά ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.Οπότε έχω γίνει μάλλον απαισιόδοξος σε τέτοια παιχνίδια.Πάντως γενικά δύσκολα βρισκεις άνθρωπο που να σου πει ότι έχει πάρει περισσότερα απ' όσα έχει δώσει. Περιμένω τις δικές σας άπαντήσεις πάνω στο θέμα.:
tempo Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 τζόγος είναι φίλε μου....παίρνεις το ρίσκο. Πιστεύω ότι είναι καλό να παίζεις συγκρατημένα για να έχεις πάντα μια ελπίδα ζωντανή....ποτέ όμως μην ανοίγεσαι!
papahlamidas Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Εγώ τα αποφεύγω είναι σαν το διάολο το λιβάνι... Είναι να μην τα αρχίσεις... Ξέρω πολλούς ανθρώπους που έχουν χάση περιουσίες. Έχετε δη ποτέ του τύπου που πηγαίνουν να παίξουν στα καζίνα? Είναι σαν ζόμπι (όχι όλοι για να μην παρεξηγούμαστε). Βέβαια υπάρχει και η αντίπερα όχθη που είναι άνθρωποι που πραγματικά ζούνε από τα στοιχήματα αλλά έχοντας πρώτα χάση μία περιουσία και έχοντας μετατρέψει ένα χόμπι σε κανονική επιστήμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.