Προς το περιεχόμενο

Μου έκλεισαν το λογαριασμό στο rapidshare!

Xrist@ras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλο ειναι να μοιράζεσαι εναν λογαριασμο με φιλο ετσι ερχεται και πιο οικονομικο με την προυποθεση βεβαια να μην κατεβαζουν και οι 2,3,4,5:-) ταυτοχρονα.ΠΟλυ πιθανον να σου κοψουν τον λογαριασμο αν δουν οτι απο τον ιδιο γινεται διακινηση απο διαφορετικες ip την ιδια ωρα.Εγω τουλαχιστον ετσι κανω με ενα φιλο.Κατεβαζουμε ξεχωριστα και σε διαφορετικες ωρες.Οσο για το υλικο που εχω ανεβασμενο ειναι μονο μουσικη

+1.Παλιότερα έκανα το ίδιο και 'γω

Όπως είπα όμως και στο προηγούμενο post, το email λέει για warez.:shock:

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
[...]

Δεν είναι τόσο για τα 30euro που είχα εξάμηνη , είναι γιατί επέλεξαν εμένα.:whistle:

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι πως τους συμφέρει καλύτερα να κλειδώσουν έναν με 6μηνη παρά έναν με μηνιαία ή τρίμηνη συνδρομή. Ίσως να τους ελέγχουν περισσότερο. Ίσως πάλι να ήταν ένα τυχαίο γεγονός.

Δημοσ.

Τελικά μου απάντησαν! Ο λογαριασμός είναι και πάλι ενεργός!!

Δείτε τι είπαν στο mail:

Hello, we have changed your password and restored your user-e-mailaddress to your signup-e-mail address because we think that someone hacked your account.

Your new login information ==============================Login: xxxxxxxxxNew password: xxxxxxxxx============================== You can now log in on this linkhttps://ssl.rapidshare.com/cgi-bin/premiumzone.cgi Please change your password (and maybe your e-mail address) in thepremium-zone (use the "option"-button). Make sure that your pc and e-mail address are secure so nobody could accessyour Rapidshare-Account. Additionally we suggest you to check your computer for viruses and trojanprograms. Best regards, RapidShare AG - Support Team

Δημοσ.

Ναι ρε συ, ΟΚ.

Το θέμα είναι ότι είμαι δυσπιστος, κατά πόσο δηλαδή κάποιος με χάκεψε.

Και μια απορία, γιατί στο email έλεγαν για warez ανεβοκατεβάσματα και σε μενα λένε για ''παραβίαση'' του λογαριασμού μου;

Δημοσ.

Φιλε Xrist@ra καλησπέρα.

Έλαβα και εγώ το ίδιο μήνυμα ακριβώς σαν το δικό σου από το Rapidshare πριν από 1.5 εβδομάδα. Μου διακόψανε 6μηνη συνδρομή (ομοίως ποτέ δεν είχα κάνει και εγώ κάποιο αρχείο upload - επίσης ομοίως δεν είχα κάνει share τον κωδικό μου με κάποιον τρίτο).

Πραγματικά μέχρι σήμερα δεν είχα βρει κάποιον που να έχει πάθει το ίδιο και οι φίλοι μου με χαρακτήριζαν γκαντέμη.

Σου είναι εύκολο να μου πεις σε τι ύφος ήταν το email που τους έστειλες και με τι επιχειρήματα προκειμένου να τους απευθύνω και εγώ κάποιο ανάλογο?

Χίλια ευχαριστώ

Δημοσ.

@ri mana,

δες το PM σου

@cd2matheos,

προφανώς είναι ελάχιστα!

Π.χ. μια νόμιμη χρήση του rs θα ήταν να ανέβαζες έναν φάκελο με προσωπικές σου φωτογραφίες και έδινες το link στους φίλους! (Όλοι για τέτοια χρήση το έχουν!!:devil::devil:)

Δημοσ.

ο τρόπος που κλέβουνε τους λογαριασμούς είναι απλός...και συνήθως γίνεται σε άτομα που μπορεί να μην έχουν αλλάξει τον κωδικό τους.

τα username μέχρι τώρα είναι επταψήφια (πχ 1234567 και ο κωδικός αυτός δεν αλλάζει με τίποτα ! έχουν μία βάση να ξεκινήσουν και με προγράμματα βάζουν ειδικούς χαρακτήρες και βρίσκουν ποιο είναι..

με αρκετές δοκιμές βέβαια,αλλά το βρίσκουν.

και εν συνεχεία στέλνουν ένα ψεύτικο μήνυμα και καλά από rapidshare ότι σου κατάσχεσαν οι ίδιοι το λογαριασμό.

Δημοσ.

xaxa gelaw .. για να βρουν τα passwords τα οποία περιλαμβάνουν κεφαλαία αριθμούς κλπ με μία bruteforce αν είναι 8ψήφια χρειάζεται κανά 2 χρόνια ή και περισσότερο .. Άλλος είναι ο τρόπος που τα κλέβουν .. π.χ. αν κατεβάσεις ένα program από τα γνωστά site μπορεί να είναι <<δεμένο>> με ένα keylogger και έτσι να σου κλέψει ότι έχεις αποθηκευμένο στα passwords του firefox ή του i.e. . Άρα όλοι βάλτε ένα καλό αντιικό και πληρώστε το .. Βασικό αυτό για να είναι αξιόπιστο.

Xrist@ara σίγουρα σε κλέψανε .. Αν θες μέσω pm να βρούμε από που ?

Δημοσ.
ο τρόπος που κλέβουνε τους λογαριασμούς είναι απλός...και συνήθως γίνεται σε άτομα που μπορεί να μην έχουν αλλάξει τον κωδικό τους.

τα username μέχρι τώρα είναι επταψήφια (πχ 1234567 και ο κωδικός αυτός δεν αλλάζει με τίποτα ! έχουν μία βάση να ξεκινήσουν και με προγράμματα βάζουν ειδικούς χαρακτήρες και βρίσκουν ποιο είναι..

με αρκετές δοκιμές βέβαια,αλλά το βρίσκουν.

και εν συνεχεία στέλνουν ένα ψεύτικο μήνυμα και καλά από rapidshare ότι σου κατάσχεσαν οι ίδιοι το λογαριασμό.

δηλαδή, αφού έκαναν την ταυτοποίηση συνδέθηκαν και είδαν ότι το email που αντιστοιχεί στον τάδε χρήστη είναι το χχχ@χχχ και μου έστειλαν το mail;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...