Προς το περιεχόμενο

Μου έκλεισαν το λογαριασμό στο rapidshare!

Xrist@ras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

σήμερα έλαβα το παρακάτω μήνυμα:

Dear RapidShare user,Your Premium-Account has been disabled due to breaking the Terms Of Use. Why? Illegal \"Warez\" file downloading and Uploading is not allowed on Rapidshare.com. For breaking this rule, your account has been deleted. Customer ID: xxxxxxxxxxPassword: xxxxxxxxxxx Thank You.-RapidShare Management

Τι μπορώ να κάνω τώρα;

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σου iNorganic,

το θέμα είναι ότι κάνω την χρήση που έκανα πάντα, και ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, λόγω υποχρεώσεων το χα ψιλοπαρατήσει.

Σχετικά με τους όρους χρήσης, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας!

Δημοσ.

Σχετικά με τους όρους χρήσης, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας!

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Ποιος έχει συνδρομή στο rapidshare για να κατεβάζει νόμιμο υλικό; Το 0,01% των χρηστών;

Αν είναι τα πράγματα όπως τα λες τότε μιλάμε για χοντρή μ@$&&%α. Σε σένα άραγε έγινε μόνο;

Δημοσ.

Ακριβώς..

Και κυρίως γι' αυτό το έκανα θέμα στο insomnia, μήπως και υπάρχουν και άλλοι, και γενικώς, να δουμε τι παίζεται!

Πολύ γρήγορα που έψαξα πάντως, αυτό το μήνυμα δεν είναι πολύ συχνό.

Δημοσ.

τι σου λέει όταν πας να κάνεις login ? account not found ? ή changed password ?

Καλά υπάρχει τίποτα νόμιμο στους servers των rapidshare? εκτός από κανά e-book

Δημοσ.

στείλε mail στη rapidshare ότι έχασες το λογαριασμό σου το έχει στο site ψάξε να βρεις κάπου που λέει τι mail να στέλεις .. Στην καλυτερη μπορεί να σου τον κάνουν reset .. στη χειρότερη δεν θα σου απαντήσουν .. Και πες μας τι έγινε ..

Δημοσ.

Θα επικοινωνήσω μαζί τους, γιατί στο email μου υπάρχουν 5 (!) rapidshare accounts φίλων. εξυπηρετήσεις βλέπεις...

Να δω τι θα μου πουν...

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε,

δεν γνωρίζω αν ισχύει

κάτι αντίστοιχο στην περίπτωση σου,

απλώς θα ήθελα να επισημάνω

το εξής που βρήκα από το επίσημο site:

¹ RapidShare reserves the right to close accounts' date=' which are shared with other people.[/quote']

Για τον παραπάνω λόγο

είχαν κλειδώσει λογαριασμό ενός γνωστού μου,

επειδη ακριβώς είχε κοινό λογαριασμό

με έναν φίλο του.

Δημοσ.

Καλο ειναι να μοιράζεσαι εναν λογαριασμο με φιλο ετσι ερχεται και πιο οικονομικο με την προυποθεση βεβαια να μην κατεβαζουν και οι 2,3,4,5:-) ταυτοχρονα.ΠΟλυ πιθανον να σου κοψουν τον λογαριασμο αν δουν οτι απο τον ιδιο γινεται διακινηση απο διαφορετικες ip την ιδια ωρα.Εγω τουλαχιστον ετσι κανω με ενα φιλο.Κατεβαζουμε ξεχωριστα και σε διαφορετικες ωρες.Οσο για το υλικο που εχω ανεβασμενο ειναι μονο μουσικη

Δημοσ.
Καλημέρα φίλε,

δεν γνωρίζω αν ισχύει

κάτι αντίστοιχο στην περίπτωση σου,

απλώς θα ήθελα να επισημάνω

το εξής που βρήκα από το επίσημο site:

Για τον παραπάνω λόγο

είχαν κλειδώσει λογαριασμό ενός γνωστού μου,

επειδη ακριβώς είχε κοινό λογαριασμό

με έναν φίλο του.

Όχι αυτόν τον λογαριασμό δεν τον μοιραζόμουν με κανέναν.

Απλώς, στο email μου, είχα κάνει 5-6 ακόμη νέους λογαριασμούς, για εξυπηρέτηση φίλων μου.

Βέβαια, το email μιλάει ξεκάθαρα για warez.

Κατεβάζω, δεν το κρυβω, παρ΄ολ' αυτά ότι κάνω εγώ κάνει και η πλειοψηφία των χρηστών.

Δεν είναι τόσο για τα 30euro που είχα εξάμηνη , είναι γιατί επέλεξαν εμένα.:whistle:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...