therock Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Παιδια θελω προτασεις απο Ιαπωνια μερια, σε κοινωνικα-δραματικα (2046) και θριλλερ τυπου Oldboy και οχι The ring/The eye ξερω γω. ΚΑι να μην ειναι πολυ εμπορικα mainstream οσο γινεται προς το εναλλακτικο ανεξαρτητο.
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Το Oldboy είναι Κορεάτικο όμως.
therock Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Καλα το Ιαπωνικα του τιτλου ειναι "δηθεν" Ασιατικα εννουσα.Και απο Ταυλανδη να εχετε κατι να προτεινετε που να ειναι τσεκ στα κριτηρια που εθεσε,καλοδεχουμε θα ειναι. ΒΤW εχει κατι να προτεινεις η απλως ειπες να το παιξεις κραχτης? : )
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 προφανώς είμαι κράχτης..αλλά bare in mind, ότι έχω να προτείνω κιόλας.
therock Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Ε τι περιμενεις τοτε,ριξε κανα ιαπωνικο τυπου oldboy ;0
the_end Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 από wong kar-wai τα fallen angels, chungking express και in the mood for love (του οποίου χαλαρό sequel είναι το 2046). βασικά, τα πάντα απο WKW εκτός απ'το τελευταίο του kim ki duk το 3-iron (και όχι μόνο αλλά αυτό είναι το top του για μένα) σε στυλ oldboy το Bittersweet life του Kim ji woon. το Cure του Kiyoshi Kurosawa τρομερό ψυχολογικό θρίλερ. το devils at the doorstep. το hana-bi του Kitano (παρότι δε μου πολυαρέσει, ταιριάζει στο στυλ που ζητάς). τα aoi haru (αν και είναι ψιλοάσχετο σε στυλ απ'αυτά που ζητάς) και 9 souls του Toshiaki Toyoda.
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 δες τα αλλα 2 απο την τριλογια του oldboy Αυτά είχα κατά νου, αλλά ήταν τα μυστικά μου όπλα. Με πρόλαβες. Απλώς, να τονίσουμε πως δεν είναι πραγματική τριλογία, απλώς αποτελούν και τα τρία μέρος της Revenge Trilogy, με μόνο κοινό στοιχείο την εκδίκηση.
therock Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Παιδια ευχαριστω,kim ki duk μου εχουν ξαναπροτεινει και ειδικα 3 iron αρα μαλλον θα μετραει πραγματικα,και θα ειναι απο τα πρωτα που θα δω. Η vengeance τριλογια ηταν καλα κρυμμενη μιας και γω πρωτη φορα την ακουσα,και σιγουρα θα την τσεκαρω και αυτην αμα ειναι στο ιδιο υφος. Επισης το Ichi the killer τι λεει?Το χει δει κανεις?
Αmbient Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Αν θέλεις πάντως να πας κινηματογράφο γιατι ακόμα δεν έχει βγεί νομίζω σε ίντερνετ - video club την καινουργια ταίνια του σκηνοθέτη του old boy που πρέπει να είναι καλή το ''I'M A CYBORG BUT THAT'S OK''! Και επίσης ήξερα και μια άλλη ρε π...στη πάρα πολύ καλή κοινωνικοδραματική με απίστευτη ηθοποιία αλλά δεν θυμάμαι τον τίτλο ακριβώς...λεγόταν κάπως ''ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ(ή ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ) ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ 1000 ΜΙΛΙΑ'' πραγματικα ήταν φοβερή ταινία αλλα δυστυχώς δεν θυμάμαι κάτι άλλο...
Japan Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Ame to Yume no Ato ni Honto ni Atta Kowai Hanashi Kissho Tennyo
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Αν θέλεις πάντως να πας κινηματογράφο γιατι ακόμα δεν έχει βγεί νομίζω σε ίντερνετ - video club την καινουργια ταίνια του σκηνοθέτη του old boy που πρέπει να είναι καλή το ''I'M A CYBORG BUT THAT'S OK''! Αν δεν υπάρχει στο internet, τότε τι έχω στο σκληρό μου;
Αmbient Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Αν δεν υπάρχει στο internet, τότε τι έχω στο σκληρό μου; Φίλε δυστυχως δεν την έχω δει ούτε εγώ ακόμα μάλλον ο κάφρος ο πειρατής περιμένω να την κατεβάσω....αν εννοείς για κάποιο σλόγκαν από την ταινία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.