Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση πολυμαχάνημα usb με modem/router!

Technology fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
... windows ultimate xp ...

Τι είναι αυτό ????

Επί της ουσίας :

Επειδή απ οτι είδα στο site της Asus δεν εχουν τσεκαρει το συγκεκριμμενο πολυμηχάνημα, θα προσπαθούσα :

α) να βάλω "ξερα" μόνο το driver του εκτυπωτή χωρις τα παραφερναλια της HP μεσω της διαδικασίας add printer και οχι με το setup του CD

β) να εγκαταστήσω ενα παρόμιο μηχανημα της HP που εχει τεσταριστει από την Asus , (κοιτα τα faq του router στο site της Asus). Κατα την εγκατάσταση οταν ζητησει φυσική σύνδεση του εκτυπωτή επελεξε "αργοτερα" . Στη συνεχεια πάρε αυτό τον μισοεγκατεστημενο εκτυπωτή και βαλτον να δουλέψει στη πορτα που εφτιαξες

γ) θα διαλεγα ενα ενσωματομένο στα windows driver εκτυπωτή deskjet (πχ deskjet 940) και θα δήλωνα οτι αυτό είναι το πολυμηχανημα Oi deskjet βασικα δουλευουν PCL3 πιθανόν λοιπον να συνεργαστεί. (καπως ετσι θα τον οδηγει και το Ubuntu)

ΥΓ. Δεν μπορώ να εγγυηθώ φυσικά για τα αποτελεσματα , αλλα δεν νομιζω να προκληθεί ζημιά (περα παο το να κολήσει η εκτύπωση) , οποτε ισως αξιζει το κοπο να δοκιμασεις....

Δημοσ.
ρε παιδια εγω εχω το modem-router usr 9108 και εκτυπωτη τον lexmark χ1195 θα ηθελα να ξερω αν μπορω αυτον τον εκτυπωτη να τον κανω δικτυακο?

εγω αυτο που ειχα κανει ενα καιρο ηταν να κανω share στο δικτυο τον εκτυπωτη που ειχα σε ενα απο τα pc με το κακο βεβαια οτι οποτε ηθελα να εκτυπωσω απο οποιοδηποτε αλλο υπολογιστη επρεπε να ανοιγει κι εκεινος με τον εκτυπωτη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...