Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση πολυμαχάνημα usb με modem/router!

Technology fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αν ο router εχει ενσωματομένο USB print server (πχ USR 9108 , Vigor 2800 VGi) ή αν βαλεις στο δικτυο ενα USB print server ανεξαρτητο (πχ LevelOne)

Δημοσ.

Με ένα τέτοιο γίνεται?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803013

επειδη μαλλον το ρουτερ δε θα ναι τετοιο όπως μου περιγράφεις

Ή με κανέναν αντάπτορα που κανει το usb ethernet!

και μετά κανονικά δίκτυο, εκτός κι αν αυτό είναι στ αλήθεια το usb print server...

Δημοσ.
Με ένα τέτοιο γίνεται?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803013

επειδη μαλλον το ρουτερ δε θα ναι τετοιο όπως μου περιγράφεις

Ή με κανέναν αντάπτορα που κανει το usb ethernet!

και μετά κανονικά δίκτυο, εκτός κι αν αυτό είναι στ αλήθεια το usb print server...

Γίνεται η δουλειά με αυτό, αλλά άμα είναι να δώσεις 50 ?, πάρε αυτό να κάνεις τι δουλειά σου σωστά και με καινούργιο router :-)

Δημοσ.

Νομίζω πως δεν γίνεται. Πάντως, σχετικά με το δίσκο, έχε στο μυαλό σου ότι η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων δεν θα είναι και ό,τι καλύτερο αφού το router έχει πάνω 100Mbit ethernet που θα περιορίζει την ταχύτητά του. Για αποθήκη πάντως μια χαρά είναι.

Δημοσ.
Και αν βάλω ένα usb hub θα μπορώ να συνδέσω 4 εξωτερικούς δίσκους και να δουλεύουν?

Το έχω δοκιμάσει με ένα της level1 και δεν δούλευε. Αναγνώριζε πάντα το τελευταίο φλασάκι ή σκληρό δίσκο που έβαζα πάνω στο usb hub.

Δημοσ.

ρε παιδια εγω εχω το modem-router usr 9108 και εκτυπωτη τον lexmark χ1195 θα ηθελα να ξερω αν μπορω αυτον τον εκτυπωτη να τον κανω δικτυακο?

Δημοσ.

Ποιο από όσα αναφερθηκαν πήρες ; Ποιο πολυμηχανημα εχεις ; Θα βρούμε μια ακρη, υπομονή και ψυχραιμία ....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το προβλημα υπάρχει οσον αφορά το λαπτοπ μου μου τρεχει windows ultimate xp διοτι δεν εχω κατεφερει να εκτυπωσω!

Από την άλλη μεριά πρόσφατα έβαλα στο σταθερό μου ubuntu 8.04 και μπορεσα να εκτυπώσω σχετικά εύκολα (και όταν θέλω να εκτυπώσω κάτι από το λαπτοπ το μεταφέρω στο στεθερό εφόσον είναι ήδη σε δίκτυο) ! Πλέον (πιο σωστα ειναι να πω προς το παρον) δε μου χρειάζεται αλλα καλό είναι να ξέρω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...