Προς το περιεχόμενο

External Lan Cage

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπών ψαχνόμουν για ένα κουτάκι να βάλω έναν 250gb ΑΤΑ δίσκο που είχα και καθόταν και βρήκα αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801996

100Mb είναι δεν περίμενα πολλά αλλά με mp3 θα το γέμιζα χέστηκα αν θα ήταν γρήγορο ή όχι

photos δεν έβγαλα γιατί είμαι σε μια εγρήγορση και δεν προλαβαίνω να κάνω πολλά οπότε θα γράψω 2-3 λογάκια και το αφήνω σε εσάς μετά

Pros

εύκολη εγκατάσταση

μηδέν παραμετροποίησης για το δίκτυο του δίνεις ip και λειτουργεί

υποστηρίζει FTP/SMB Server (λογικά είναι unix based δεν ξέρω και πολλά εκεί όμως )

μπορεί να φτιάξεις φακέλους που έχουν κωδικό πολύ εύκολα

Ορίζεις πότε να βάλει για ύπνο τον δίσκο αν δεν έχει συνδέσεις ώστε να μην δουλεύει συνέχεια

έχει DHCP server να και όλα σχεδόν τα ρούτερ έχουν και δεν ξέρω αν χρειάζεται πια

Cons

έχει ανεμιστήρα και ψιλο ακούγετε αν λειτουργεί μόνο αυτό στο δωμάτιο

Υποστηρίζει μόνο Fat32 οπότε max 4Gb files

έχει 100mb lan έναντι 1Gb

Φτωχό αλλά φιλικό web config

αυτά αν ξέχασα να αναφέρω κάτι ρωτήστετο

ταχύτητες επειδή τώρα τα γεμίζω με πράγματα

average uploade απο το pc μου με το Net Meter είναι στα 13.8Mbps

56459946cm9.jpg

average Download δεν έχω μετρήσει ακόμα

άκυρο αλλά το άνοιξα σε λάθος σημείο νομίζω αν μπορεί κάποιος να το πάει μια βόλτα από τα review.... sorry

Δημοσ.

Ωραίος. Κάνε μια καλή και βάλε κανα 2 hd αρχεία και παίχτα ταυτόχρονα να δούμε που χέζεται.

Δημοσ.
:-) ε λογικά θα χεστεί αμέσως αλλά δεν έχω HD αλλά θα κάνω μια άλλη δοκιμή όταν βρω χρόνο θα του βάλω άλλο ατα καλώδιο γιατί έχω μια υποψία οτι μπορεί να πάρει και δεύτερο σκληρό εκτός cage ενωείτε γιατί στο interface στο status βλέπει τον δίσκο σαν Master...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...