Προς το περιεχόμενο

αγορα νεας vga. 9600gt η 3870?

cabdik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρε παιδια, ολο αυτον τον τελευταιο καιρο και με τα νεα παιχνιδια που εχουν βγει, βλεπω οτι η καρτουλα μου (βλ. υπογραφη) δεν παει για πολυ ακομα. γι'αυτο ψαχνομαι για νεα καρτα. εχω διαβασει αρκετα τεστ, αρκετες αποψεις και εχω καταληξει σε αυτες τις 2 επιλογες 9600gt kai hd3870. προσωπικα γερνω προς 3870 για να πω την αληθεια. ομως τις τελευταιες μερες βλεπω καποιες 9600gt να ειναι σε πολυ καλυτερες τιμες απο τις 3870. πιο συγκεκριμενα ειδα στο πλαισιο 3 μοντελα 9600gt απο 130-140 ευρω ενω απο την αλλη εδω και πολυ καιρο δεν βλεπω τις ατι να εχουν πεσει καθολου. απο 160-165 και πανω. επειδη δεν ειμαι διατεθειμενος να δωσω πανω απο 140-150 ευρω με τιποτα.... τι προτεινετε? επαναλαμβανω οτι προσωπικη μου επιλογη αν ειχαν πολυ κοντινες τιμες , θα ηταν η 3870. αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα δωσω και 30-40 ευρω παραπανω για μια καρτα που ειναι ισαξια(?). περιμενω τις αποψεις σας.

Δημοσ.
βρε παιδια, ολο αυτον τον τελευταιο καιρο και με τα νεα παιχνιδια που εχουν βγει, βλεπω οτι η καρτουλα μου (βλ. υπογραφη) δεν παει για πολυ ακομα. γι'αυτο ψαχνομαι για νεα καρτα. εχω διαβασει αρκετα τεστ, αρκετες αποψεις και εχω καταληξει σε αυτες τις 2 επιλογες 9600gt kai hd3870. προσωπικα γερνω προς 3870 για να πω την αληθεια. ομως τις τελευταιες μερες βλεπω καποιες 9600gt να ειναι σε πολυ καλυτερες τιμες απο τις 3870. πιο συγκεκριμενα ειδα στο πλαισιο 3 μοντελα 9600gt απο 130-140 ευρω ενω απο την αλλη εδω και πολυ καιρο δεν βλεπω τις ατι να εχουν πεσει καθολου. απο 160-165 και πανω. επειδη δεν ειμαι διατεθειμενος να δωσω πανω απο 140-150 ευρω με τιποτα.... τι προτεινετε? επαναλαμβανω οτι προσωπικη μου επιλογη αν ειχαν πολυ κοντινες τιμες , θα ηταν η 3870. αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα δωσω και 30-40 ευρω παραπανω για μια καρτα που ειναι ισαξια(?). περιμενω τις αποψεις σας.

Ειτε την 9600gt με 130ευρω ειτε την 8800gt με 145 ευρω.

(Και οι δυο απο το πλαισιο.)

Δημοσ.

Εντάξει ρε Vatos_locos μπορεί η 9600 να μήν προσφέρει πολύ αυξημένες επιδόσεις σε σύγκριση με την σειρά 8 αλλα μήν με κουφένεις τελείως, υποστηρίζει επαρκέστερα νέα πρώτυπα ..hdtv, hdcp.. και έχει και ελαφρύτερα αυξημένη ταχύτητα πυρήνα.

Η nVidia δέν συμφωνέι και πολύ μαζί σου :

http://www.nvidia.com/object/geforce9.html

http://www.nvidia.com/page/geforce8.html

Δημοσ.

ειλικρινά για 15 εύρά διαφορά αξίζει να πάρεις την 8800gt...τα πράγματα είναι απλά η 8800gt είναι πιο γρήγορη...με τα link που έδωσες τι θες να πεις dhmak ότι η 9600 είναι πιο καλή??πως το συμπεραίνεις αυτό???α και vatos...δε πιστεύω να μη φτάσεις τον 8500 τουλάχιστον στα 4,5ghz θα χάσω πάσα ιδέα για σένα!!lol!

Δημοσ.

όταν κάτσω και ασχοληθώ θα δούμε έχω πρόβλημα με την ψύξη τώρα θέλω άλλο ένα 2πλό ψυγείο τουλάχιστον :-) και τρέχω και δεν φτάνω με άλλες δουλειές και έχω παρατήσει το pc έλεγα οτι στις γιορτές θα κάτσω αλλά δεν το βλέπω :-(

dhmak η Nvidia μπορεί να βγάλει στο site οτι η Gf4Ti είναι πιο γρήγορη θα την πιστέψεις ? λογικά και το κάνει καινούριες κάρτες με κομμένο G92 είναι να μην θέλει να το πουλήσει ? ψάξε λίγο μόνος σου να δεις αν είναι πιο γρήγορη από την 8800 και εδώ είναι το καλύτερο μέρος για να το κάνεις http://www.hwbot.org

Δημοσ.

vatos εννοείται ότι όταν το σενιάρεις ποστάρεις foto ..διπλό ψυγείο!!!!τι λες τώρα!χεχε!sorry για το offtopic εδώ σταματάω!αυτό που θέλω να πω επίσης ίσως να έχει νόημα η 9600gt απο άποψη ότι η 8800gt μπορεί να τρώει κάποιο bottleneck απο τον επεξεργαστή του φίλου που άνοιξε το post αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος..ας απαντήσουν οι ειδικοί παρακαλώ!

Δημοσ.

μια χαρά είναι το cpu του παιδιού και πάλι δεν έχει νόημα όμως για 15 ?

όσο για το δικό μου pc το έχω τόσο καιρό με 2πλό ψυγείο τον 4300 @ 3600 / 1,6 Volt την μητρική πάνω και την κάρτα γραφικών με αρκετά Volt και αυτήν και δεν την παλεύει άλλο θέλει και δεύτερο ψυγείο σίγουρα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...