thanasis00 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 εχω την μητρκη asrock 4coredual sata2 μητρικη και την τοποθετησα μονος μου στο κουτι...αλλα εχω 2 προβληματακια τωρα... 1. το led ου εχει το κουτι μου μπροστα (multirama case ειναι ,εχει ενα μπλε ledακι μπροστα) δεν αναβει καθολου... βρηκα κατι στο site της asrock: Εμενα το βυσματακι του led ειναι οπως το δειχνει η πανω αριστερη φωτο (fig 1) και νομιζω πρεπει να γινει οπως στην διπλα φωτο (fig 2). το θεμα ειναι οτι προσπαθησα να βγαλω το πρασινο καλωδιακι, αλλα δεν μπορεσα... να πω πως τα υπολοιπα βυσματα ( power, reset hd led) δουλευουν κανονικοτατα... 2. Συνδεω κανονικα το front panel audio header, αλλα αυτο δεν λεει να δουλεψει με τιποτα... το εκανα και enable απο το bios, το ενεργοποιησα μεσα απο το contrl panel της Realtek μεσα απο τα windows, αλλα παλι τιποτα... λιγη βοηθεια θα ηταν πολυτιμη...
1000 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Όσον αφορά το 2ο δοκίμασε να πας realtek/mix/αναπαραγωγή και από τα εργαλεία απενεργοποίησε το multi-streaming.
thanasis00 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 φιλε αυτο ειναι ηδη απενεργοποιημενο..
frenzy Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δεν είναι τίποτα, θα πάρεις μια βελόνα και στο πράσινο καλώδιο από την άλλη μεριά από αυτή που φαίνεται στη φωτό, έχει ένα πλαστικό σα "φλούδα" κλιπάκι.Θα το σηκώσεις ελαφρά με τη βελόνα τραβώντας ταυτόχρονα το καλώδιο.Μετά θα το βάλεις στη διπλανή θέση πιέζοντας μέχρι να ακούσεις το χαρακτηριστικό κλικ. Για τον ήχο δες στο μανουαλ της μητρικής σου πως να ενεργοποιήσεις AC97 κάντο και θα δουλέψει
thanasis00 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 thx φιλε frenzy εφτιαξα το front panel audio heaader... θα δοκιμασω και αυτο που λες(αν και εκανα μια αποπειρα και δεν καταφερα τπτ) και θα σας πω... EDIT: Τα εφτιαξα ολα. Κλειστε το thread
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.