Προς το περιεχόμενο

Λίγη βοήθεια με τους υποτίτλους

ppgabril13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Έχω κατεβάσει την ταινία ο asterix στους Ολυμπιακούς αγώνες. Επίσης βρήκα και τους υπότιτλους ωμός λόγο απειρίας δεν ξέρω από δω και πέρα τη νακανω. Πως θα βάλω τους υπότιτλους στην ταινία και πια ρύθμιση πρέπει να κάνω. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώμος δεν ξέρω πιο είναι. Παρακαλώ να μου επισημάνεται κάποιο για να λύσω αυτό το προβληματάκι.:mad:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ:-D

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο ερώτημα έχει απαντηθεί χιλιάδες φορές εδώ μέσα.

Για να ενσωματώσεις υποτίτλους σε avi και να παραμείνει avi χρησιμοποίησε ή το VirtualDub (free) ή το WinAvi Video Converter (share).

Δες τους οδηγούς "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VIRTUALDUB" και "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER".

Για να ενσωματώσεις υποτίτλους σε avi και να το μετατρέψεις σε DVD, χρησιμοποίησε ή το WinAvi Video Converter (share) ή το ConvertXtoDVD (share) 'η το DVD Flick (free).

Δες τους οδηγούς "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER" και "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ CONVERTX TO DVD".

Τους οδηγούς και links για τα προγράμματα θα τα βρεις εδώ: www.kastel.gr

Δημοσ.

Καλά ολ' αυτά, αλλά λείπει κάτι :

Κατέβασε τον VLC player http://www.download.com/VLC-Media-Player/3000-13632_4-10267151.html , και κάνε drag and drop της ταινίας πάνω του (αριστερό κλικ πάνω στο αρχείο της ταινίας, κράτημα του κουμπιού, σύρσιμο του ποντικιού μέχρι να πάει πάνω από τον VLC, άφημα του κουμπιού, και η ταινία ξεκινάει) . Αμέσως μετά, η ίδια διαδικασία με το αρχείο των υποτίτλων.

Αυτά, για να ΔΕΙΣ την ταινία.

Μετά, αν έχεις κέφι, το ρίχνεις στο διάβασμα ακολουθώντας όλα όσα σου υπέδειξε ο kastel, για πιό "ψαγμένες" ιστορίες...

Δημοσ.

Εχαρηστο και πάλη. Ακολούθησα τον δεύτερο τρόπο που ήταν και ο πιο εύκολος. Πλέον μπορώ να δω την ταινία κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...