angel-85 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 και με το convertX και με το winavi, ενώ ξεκινάω να κάνω τη μετατροπή μετά από λίγο σβήνει το pc μόνο του....Όταν δεν τα χρησιμοποιώ είναι μια χαρά!Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει????
akalos Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 σε μενα παλι απλα εξαφανιζεται το convertx,αναγκαστηκα να κανω format,τωρα φαινεται οτι δουλευει,αν και σε πολλα αρχεια τυπου blueray.720p.charka π.χ μου βγαζει σφαλμα. δεν μπορω να βρω τι φταιει!!
angel-85 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 οποιος εχει καποια ιδεα,ας βοηθησει...μηπως φταιει το pc μου???
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Πρέπει να δεις σε τι θερμοκρασίες λειτουργάει το pc εκείνη την ώρα. Μπορεί να κλείνει λόγω υπερθέρμανσης. Όταν παίζεις παιχνίδια δεν παθαίνει το ίδιο;
angel-85 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 ισως να εχεις δικιο, γιατί μου έκλεισε και χωρις να τρεχω το converter.οταν τον φορτωνω πολύ!!!τι μπορω να κανω???να του βαλω καλύτερη ψύξη ή φταίει το τροφοδοτικό μήπως???
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Αυτό είναι λίγο δύσκολο να απαντηθεί αν δε δώσεις και άλλες πληρουφουρίες για το σύστημα. Αν έχεις το stock τροφοδοτικό και του έχεις φορτώσει ένα κάρο εξαρτήματα(σκληρούς,μεγαλύτερη κάρτα γραφικών κλπ)τότε θα υποπτευθούμε αυτό. Επίσης μπορεί να έχει χαλάσει κάποιος ανεμιστήρας ή να έχει τέτοοια βρώμα το κουτί που να μην ψύχονται cpu/gpu.. Μόνο εικασίες μπορώ να κάνω αν δεν δώσεις και άλλα στοιχεία.
akalos Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 σε μενα παλι αρχισαν τα μηνυματα.. Access violation at address 005E02A9 in module 'ConvertXtoDvd....και δεν ξεκιναει καν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.