nasp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 αν ψαξεις λιγο καποιοι λενε οτι τα εχουν καταφερει. αν αληθευει ειναι πολυ δυσκολο σαν διαδικασια απ οτι λένε... Το είχα ακούσει και σε ένα άλλο forum ότι τα έχουν καταφέρει αλλά δεν άφησαν να συνεχιστεί το topic και το έκαναν lock και μετά από 1 μέρα delete, ποιος ξέρει το γιατί ?
Tenshi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει και το Halo2,το οποίο βέβαια με τις κατάλληλες ρυθμίσεις/crack/δεν-ξέρω-και-γω, δούλευε και με dx9.Αν παίξει χωρίς να κάνεις καμιά πατέντα τοτε νομίζω πώς είσαι οκ.
adi32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 το Rubi μου λεει πως πρεπει αν εχεις βιστα για να ξεκινησει στο Crysis δε με αφηνει να βαλω Ultra high (δεν θυμαμαι τι ειχα κανει πριν καιρο για να παιζει με το dx9 σε very high ειχα περασει κατι ρυθμισεις και δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο)
micos000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά, απ' ότι θυμάμαι για dx10 που έψαξα πριν καιρό έλεγαν ότι δούλευε μόνο σε κάποια tech demos και όχι σε games. Το dxdiag μπορεί να αναφέρει ότι η υπογραφή είναι για το 10.0 δεν σημαίνει ότι μπορείς να βάλεις το flight simulator σε dx10 κατάσταση και να απολαύσεις τα τοπία. Το Halo 2 ήταν μια απάτη της ms για να προωθήσει τα vista. Παίζει και σε xp κανονικά και τα γραφικά του είναι λίγο καλύτερα από το 1 και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την παράλογη απαίτησή του για vista. Το πρόβλημα ήταν στην εγκατάσταση και διορθωνόταν με ένα fix. Έψαχνε για vista όχι για dx10. Σε γενικές γραμμές, νομίζω ότι δεν πρόκειται να δούμε dx10 σε ΧΡ. Το project έχει κρεμάσει και κανείς δεν ασχολείται μαζί του πια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.