Προς το περιεχόμενο

direx10 for xp

Azerothe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα παιδια ειμαι καινουριος στο σαιτ οποτα για τυχον λαθη θα ηθελα λιγο καταννοηση.λοιπον εχω μια απορροια....ακουσα πως κυκλοφορει direx10 για xp. αληθευει και αν ναι τι ακριβως παιζει????::

Δημοσ.

Kαλώς ήλθες στο forum. Κατ'αρχήν, πριν γράψεις οποιαδήποτε απορία έχεις, να προσέχεις σε ποιο section την γράφεις.

Το συγκεκρινένο είναι για Drivers, Firmwares κλπ.

Η απορία σου θα μπορούσε να ταιριάξει (μάλλον) στο section των windows, ή αυτό με τις κάρτες γραφικών και ήχου

Επίσης πριν ρωτήσεις κάτι, ψάχτο στην αναζήτηση, μπορεί να καλυφθείς με κάποια παλιότερη συζήτηση...

Όσον αφορά τον προβληματισμό σου τώρα,(που έχει ξανασυζητηθεί σίγουρα), δεν υπάρχει DX10 σε winXp, και κατά την γνώμη μου δεν πρόκειται να υπάρξει. (τουλάχιστον όχι official, γιατί μπανάνες που βαπτίζονται DX10 κυκλοφορούν διάφορες)... :-)

Δημοσ.

οκ ευχαριστω για την απαντηση με εσωσες απο πολυ ψαξιμο.οσο για την παρατηρηση απο εδω και περα θα ειμαι πιο προσεκτικος....πρωταρης βλεπεις...

• Super Moderators
Δημοσ.

αν το είχαν καταφέρει κάποιοι θα είχε βουήξει το net...πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει

Δημοσ.
photoshop ftw :-D

όχι δεν το έκανα με το photoshop απλός κατέβασα το directx 10 για τα xp που βρήκα σε ένα forum

• Super Moderators
Δημοσ.

από το κλασικό project που έχει μείνει 1 χρόνο και βάλε σε alpha stage και από ότι άκουσα δεν κάνει δουλειά τελικά...

το οποίο παράτησαν...

Δημοσ.

δεν ξέρω τη να σου πω πάντως έλεγε new version είχε βέβαια και την παλιά

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

βρηκα καπου κατι νεο που βγηκε

http://www.mediafire.com/?0xudyz9mtzd

και το εκανα εγκατασταση αφου εκανα restore point πρωτα

απο οτι βλεπω δουλευει καλα μεχρι τωρα

πχ στο juiced2 που μου κολλαγε στα xp dx9 ενω στα vista μου επαιζε καλα

πως μπορω να το τσεκαρω καπως καλυτερα αν δουλευει 100% ?

οποιος θελει να το δοκιμασει με δικη του ευθυνη

(αν θεωρειται παρανομο το αρχειο παρακαλω να σβηστει

και ζητω συγγνωμη)

post-1431-129062972782_thumb.jpg

Δημοσ.

πως μπορω να το τσεκαρω καπως καλυτερα αν δουλευει 100% ?

Βασικά το καλύτερο test θα ήταν ένα tech-demo ή ένα παιχνίδι φτιαγμένο πάνω σε dx10.

Δέν ξέρω τι κάρτα γραφικών έχεις,βρήκα πάντως ένα tech-demo βασισμένο σε dx10 API, απο την Nvidia.Ενδέχεται να υπάρχει και κάτι ανάλογο απο την AMD/Ati.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...