Azerothe Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 καλησπερα και απο εμενα παιδια ειμαι καινουριος στο σαιτ οποτα για τυχον λαθη θα ηθελα λιγο καταννοηση.λοιπον εχω μια απορροια....ακουσα πως κυκλοφορει direx10 για xp. αληθευει και αν ναι τι ακριβως παιζει????::
liopyr Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Kαλώς ήλθες στο forum. Κατ'αρχήν, πριν γράψεις οποιαδήποτε απορία έχεις, να προσέχεις σε ποιο section την γράφεις. Το συγκεκρινένο είναι για Drivers, Firmwares κλπ. Η απορία σου θα μπορούσε να ταιριάξει (μάλλον) στο section των windows, ή αυτό με τις κάρτες γραφικών και ήχου Επίσης πριν ρωτήσεις κάτι, ψάχτο στην αναζήτηση, μπορεί να καλυφθείς με κάποια παλιότερη συζήτηση... Όσον αφορά τον προβληματισμό σου τώρα,(που έχει ξανασυζητηθεί σίγουρα), δεν υπάρχει DX10 σε winXp, και κατά την γνώμη μου δεν πρόκειται να υπάρξει. (τουλάχιστον όχι official, γιατί μπανάνες που βαπτίζονται DX10 κυκλοφορούν διάφορες)...
Azerothe Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 οκ ευχαριστω για την απαντηση με εσωσες απο πολυ ψαξιμο.οσο για την παρατηρηση απο εδω και περα θα ειμαι πιο προσεκτικος....πρωταρης βλεπεις...
dimitris2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 αν ψαξεις λιγο καποιοι λενε οτι τα εχουν καταφερει. αν αληθευει ειναι πολυ δυσκολο σαν διαδικασια απ οτι λένε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 αν το είχαν καταφέρει κάποιοι θα είχε βουήξει το net...πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 photoshop ftw
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 photoshop ftw όχι δεν το έκανα με το photoshop απλός κατέβασα το directx 10 για τα xp που βρήκα σε ένα forum
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 από το κλασικό project που έχει μείνει 1 χρόνο και βάλε σε alpha stage και από ότι άκουσα δεν κάνει δουλειά τελικά... το οποίο παράτησαν...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 δεν ξέρω τη να σου πω πάντως έλεγε new version είχε βέβαια και την παλιά
adi32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 βρηκα καπου κατι νεο που βγηκε http://www.mediafire.com/?0xudyz9mtzd και το εκανα εγκατασταση αφου εκανα restore point πρωτα απο οτι βλεπω δουλευει καλα μεχρι τωρα πχ στο juiced2 που μου κολλαγε στα xp dx9 ενω στα vista μου επαιζε καλα πως μπορω να το τσεκαρω καπως καλυτερα αν δουλευει 100% ? οποιος θελει να το δοκιμασει με δικη του ευθυνη (αν θεωρειται παρανομο το αρχειο παρακαλω να σβηστει και ζητω συγγνωμη)
Tenshi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 πως μπορω να το τσεκαρω καπως καλυτερα αν δουλευει 100% ? Βασικά το καλύτερο test θα ήταν ένα tech-demo ή ένα παιχνίδι φτιαγμένο πάνω σε dx10. Δέν ξέρω τι κάρτα γραφικών έχεις,βρήκα πάντως ένα tech-demo βασισμένο σε dx10 API, απο την Nvidia.Ενδέχεται να υπάρχει και κάτι ανάλογο απο την AMD/Ati.
adi32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 εχω ΑΤΙ 3850 δεν ξερω αν υπαρχει κατι αναλογο στο Crysis μπορω απο τα settings να δω αν παιζει σε dx10?
antonl Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ruby. Υποτίθεται πως μόνο σε dx10 σου επιτρέπει το Crysis να βάλεις very high από το menu του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.