beretas Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Χαιρετε. Έχω πρόβλημα με την ενεργοποίηση crossfirex me asus ati3870 ! Στο catalyst control panel στην επιλογή crossfirex δεν μου εμφανίζει επιλογές απλα αναφέρει ένα μύνημα: Your system is not Fuctioning at optimal perfomance. Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει ευχαριστώ. cpu intel 8500 , modo: maximus formoula , vga 2x asus 3870 512 Τροφοδ: tagan 700w
plpapadopoulos Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Καλησπέρα. 1) Κρίνω ότι το τροφοδοτικό σου είναι στο όριο με την υλοποίηση συστήματος που έχεις. Θα πρότεινα μιa πιο αξιόπιστη σε ρεύματα και Watts λύση, όπως το SilverStone 850W ή το PC Power & Cooling Silencer 750W κλπ... 2) Eλπίζω για το Crossfire να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα ΚΑΙ τις 2 γέφυρες που δίνουνε οι κάρτες αλλιώς ΔΕ θα σου δουλέψει! Για ρίξε μαι ματιά και τα ξαναλέμε.
liopyr Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Καλησπέρα. 1) Κρίνω ότι το τροφοδοτικό σου είναι στο όριο με την υλοποίηση συστήματος που έχεις. Θα πρότεινα μιa πιο αξιόπιστη σε ρεύματα και Watts λύση, όπως το SilverStone 850W ή το PC Power & Cooling Silencer 750W κλπ... Oύτε εγώ εμπιστεύομαι ιδαίτερα τα tagan, και συμφωνώ πως τα τροφοδοτικά που προτείνεις είναι πολύ καλύτερα, αλλά αν μη τι άλλο, τα 700W είναι υπέραρκετά για ένα normal crossfire σύστημα.
plpapadopoulos Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Oύτε εγώ εμπιστεύομαι ιδαίτερα τα tagan, και συμφωνώ πως τα τροφοδοτικά που προτείνεις είναι πολύ καλύτερα, αλλά αν μη τι άλλο, τα 700W είναι υπέραρκετά για ένα normal crossfire σύστημα. Φοράει ASUS Maximus με Intel 8500 πάνω. Στο παραμικρό OC Που θα σκεφτεί (αν σκεφτεί να κάνει), το τροφοδοτικό κατά 90% θα παραδώσει πνεύμα. Anyway, ας μας απαντήσει να τον βοηθήσουμε και καλύτερα.
liopyr Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Φοράει ASUS Maximus με Intel 8500 πάνω. Στο παραμικρό OC Που θα σκεφτεί (αν σκεφτεί να κάνει), το τροφοδοτικό κατά 90% θα παραδώσει πνεύμα. Mάλιστα, και που ακριβώς το στηρίζεις αυτό? Από πότε η Maximus και ο 8500 είναι ιδιαίτερα ενεργοβόροι?
liopyr Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Σου απάντησα ήδη... Ναι. Δηλαδή 700W δεν είναι αρκετά να σηκώσουν 2χ3870 και έναν overclocked 8500 σε μία maximus μητρική? Aν αυτό ισχυρίζεσαι, είμαι πολύ περίεργος να μάθω που ακριβώς το στηρίζεις.
plpapadopoulos Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Θεωρείς το Tagan λύση περιοπής που μπορεί να δώσει σωστά 700W φορτωμένο??? Για ρίξε μια ματιά στο Internet και σε σωστά forums που αναφέρονται στις κατασκευές της Topower για λογαριασμό της Tagan και το rippling noise που έχουν στις εξόδους τους, όταν φορτωθούν πάνω από το 85% τους Αν εσύ θεωρείς ότι το συγκεκριμένο τροφοδοτικό είναι ικανό, τότε δεν έχει νόημα να το συζητάμε περεταίρω γιατί βγαίνουμε και offtopic. Σε κάθε περίπτωση όμως όλα είναι υποθέσεις αν δε μας πει ο φίλος μας τί ακριβώς συμβαίνει. Αυτά
liopyr Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Έχω δει τα προβλήματα που έχουν τα Tagan, γι'αυτο και στο πρώτο μου post εξήγησα πως και εγώ δεν τα εμπιστεύομαι. Αν έλεγες από την αρχή πως πιθανόν σε heavy duty συγκεκριμένα τα Tagan έχουν πρόβλημα, δεν θα συζητούσαμε τώρα. Απλά, έτσι όπως έγραφες, άφηνες να εννοηθεί πως γενικότερα τα 700W δεν είναι αρκετά για να καλύψουν ένα σύστημα σαν του topic starter.(ή έτσι το κατάλαβα εγώ τέλος πάντων)... Όταν μάλιστα σου είπα να το διευκρινίσεις αυτό, εσύ έριξες το βάρος στην maximus και τον (πιθανόν) Overclocked 8500...
plpapadopoulos Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Έχω δει τα προβλήματα που έχουν τα Tagan, γι'αυτο και στο πρώτο μου post εξήγησα πως και εγώ δεν τα εμπιστεύομαι. Αν έλεγες από την αρχή πως πιθανόν σε heavy duty συγκεκριμένα τα Tagan έχουν πρόβλημα, δεν θα συζητούσαμε τώρα. Απλά, έτσι όπως έγραφες, άφηνες να εννοηθεί πως γενικότερα τα 700W δεν είναι αρκετά για να καλύψουν ένα σύστημα σαν του topic starter.(ή έτσι το κατάλαβα εγώ τέλος πάντων)... Όταν μάλιστα σου είπα να το διευκρινίσεις αυτό, εσύ έριξες το βάρος στην maximus και τον (πιθανόν) Overclocked 8500... My bad then. Εννοούσα ότι δε θα ανταπεξέλθει σαν σύστημα με το συγκεκριμένο PSU, όχι με το to εν λόγω Wattage
Vatos_locos Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 700W και Qtec να ήταν θα το σήκωνε το σύστημά του παιδιού μην λέμε μαλακίες o 8500 δεν είναι πολλά Watt οι κάρτες επίσης 55nm core's το board του όλα πάνω κάτω τα ίδια καίνε κάτι άλλο φταίει και δεν έχει CF....
beretas Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 ΤΟ συστημα μου ειναι : CPU:intel 8500 modo: Maximus Formoula Psu: Tagan i-xeye 700watt
beretas Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 ΤΟ συστημα μου ειναι : CPU:intel 8500 modo: Maximus Formoula Psu: Tagan i-xeye 700watt vga: 2x asus 3870 512mb ram: 2Gb kinkston 1066Mhz Hdd: 2x WD 500+320Gb sataII Οπως ειπα αρχικα δεν μου δινει CF, οι καρτες ειναι σωστα τοποθετημενες με τις δυο γεφυρες , τις βλεπουν τα Windows(Vista Ultimate x64) απλα οταν παω στο catalyst controler 8.4 μοθ αναφερει : Your system is not fuctioning at optimal perfomance. -Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα τροφοδοτικου οπως αναφερατε κατι αλλο ειναι. -ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.