myst77 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 γειά σας στο DS έχω βάλει μια κάρτα N5DS και πέρασα games στη κάρτα μνήμης παρατήρησα ότι σε 2 games (το ένα είναι το Nintedogs) όταν ζητάει να μιλήσω στο μικρόφωνο δεν αναγνωρίζει τη φωνή μου. γνωρίζει κανείς κάτι, κάποια ρύθμιση ίσως... ευχαριστώ
klainmaingr Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 γειά σας στο DS έχω βάλει μια κάρτα N5DS και πέρασα games στη κάρτα μνήμης παρατήρησα ότι σε 2 games (το ένα είναι το Nintedogs) όταν ζητάει να μιλήσω στο μικρόφωνο δεν αναγνωρίζει τη φωνή μου. γνωρίζει κανείς κάτι, κάποια ρύθμιση ίσως... ευχαριστώ Sto nintendogs όταν είχα ασχοληθεί είχα και εγώ μια απο τα ίδια... Μετά συνειδητοποίησα πως μάλλον είναι ψιλογτπ η απόκριση στο παιχνίδι γενικότερα και έτσι τα παράτησα..Μέχρι τότε είχα καταφέρει βέβαια με τα χίλια ζόρια να δώσω 2-3 εντολές σε αγγλικά και εννοείται με κοφτές και "χαρακτηριστικές" λέξεις. Δοκίμασε να παίξεις π.χ. το wario h to cooking mama και δές αν αναγνωρίσει έστω το σφύριγμα ή το φύσημα για αρχή..
myst77 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 τελικά δοκίμασα και το Mario & Sonic at the olympic games και πάλι δεν δούλευε το mic. μάλιστα έχει στα options επιλογή για TEST στο mic αλλα δεν αναγνώριζε κανέναν ήχο σε αυτό το test παίζει να ξέρει κανείς κάτι; ευχαριστώ
Toufas Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 μαλλον το ds σου εχει προβλημα εχω παιξει αρκετα παιχνιδια με mic και δεν ειχα ποτε προβλημα.
myst77 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 παίζει μήπως ρόλο ότι τα games τα έχω σε κάρτα N5DS και δεν είναι από original cartidge ?
gherudos Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μπορείς να ενοικιάσεις ένα παιχνίδι και να δοκιμάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.