politele Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 σας παρακαλώ θέλω να μου πείτε που μπορώ να βρω αριθμούς κινητών
alexasso Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 σας παρακαλώ θέλω να μου πείτε που μπορώ να βρω αριθμούς κινητών Οταν λες να βρεις τι ακριβως εννοεις?να βρεις ποιος ειναι απο τον αριθμο κινητου?να βρεις απο ονομα τον αριθμο του κινητου του?η αρχικες καρτες με νουμερο?
antonl Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Εγώ δεν κατανοώ τι δεν έχεις καταλάβει: Αριθμοί κινητών ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΙΝΗΤΩΝ
alexasso Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 σας παρακαλώ θέλω να μου πείτε που μπορώ να βρω αριθμούς κινητών εχεις ανοιξει 3 νηματα με το ιδιο ακριβως θεμα,στα αλλα που ανοιξες τι σου απαντησαν?? οτι δεν γινετε, αλλα εσυ εκει ρωτας , ρωτας ρωτας.Τι να σου πω αφου δεν θες να καταλαβεις, κατσε εκει και ρωτα.Τσαμπα ειναι. Ααα και αμα το βρεςι σφυρα το και απο εδω!!! και κατι αλλο , μια χαρα καταλαβαινω , εσυ δεν μπορεις να γραψεις , και μην μου βαζεις εμενα λινκ με θεματα , γιατι τα ξερω πολυ καλυτερα απο εσενα.Χρονια τωρα διαβαζουμε το φορουμ
Gigenis Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Εγώ θέλω τους αριθμούς του τζοκερ που θα κληρωθούν σήμερα!!! και μη μου πει κάποιος ότι δεν γίνεται ή ότι δεν υπάρχουν....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Εγώ θέλω τους αριθμούς του τζοκερ που θα κληρωθούν σήμερα!!! και μη μου πει κάποιος ότι δεν γίνεται ή ότι δεν υπάρχουν.... Φυσικά και υπάρχουν. Αλλά δεν δίνονται έτσι εύκολα, πρέπει να δώσεις κι εσύ κάτι: ένα κινητό, ένα ακίνητο, ένα αυτοκίνητο, κάτι τις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.