wardog Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους, μετά απο πολύ καιρό αχρηστίας (λόγο μεταπήδησης σε mac) αποφάσισα να χρησιμοποιήσω ένα φορητό lg S1 που έχω και να συνδεθώ ασύρματα στο δίαδίκτυο.Ενεργοποιώντας την ασύρματη κάρτα εντοπίζει τα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα, επιλέγω το δικό μου δίκτυο και αφού βάλω το key αναμένω να συνδεθεί.Και εδώ ξεκινάνε τα περίεργα.Ενώ συνδεόμαι με το αντίστοιχο οικονιδιάκι κάτω δεξιά, δεν έχω πρόσβαση στο ιντερνετ. Εδώ να πώ οτι 3 mac εντός του σπιτιού λειτουργούν άψογα και surfάρουν απρόσκοπτα και άμεσα με το που εντοπίσουν το δίκτυο. Σε μια στιγμή απελπισίας έκανα format στο φορητό μήπως και υπήρχε κάποιο πρόβλημα αλλα δεν κατάφερα κάτι. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια!
papahlamidas Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μήπως έχεις βάλει κάποιο Restriction στον Router? Κάποιο Mac filtering για παράδειγμα.
jamespap100 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Είχα και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα με LG μάλλιστα. Έμπαινε σε όλα τα δύκτια εκτός από το δικό μου. Αν όπως μου λες με τα Mac μπαίνεις, ίσως όπως λέει και papahlamidas μήπως θες κάποια ρύθμιση με τα windows. Σε κάθε περίπτωση αν ο φορητός μπαίνει σε άλλα δύκτια πάρε τον πάροχο, αλλά μη του πεις, ότι μπαίνεις με τα mac , κάτι παθαίνουν και δε σε βοηθούν αν έχεις άλλο υπολογιστή που συνδέεται. Ότα είχα το ίδιο πρόβλημα με ένα καινούριο Vista τους πήρα και τους είπα, ότι δεν λειτουργεί το ασύρματο
Zerotronic Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Αφου συνδεθεις στο ασυρματο σου Start -> Run -> cmd -> ipconfig /all και ελενξε τι IP, Default Gateway και DNS εχεις. Δοκιμασε να δωσεις χειροκινητα sto λαπτοπ τα στοιχεια του LAN (IP, Default Gateway kai DNS). Ισως το router σου να εφαγε σκαλωμα και να μην λειτοyργει σαν DHCP server με αποτελεσμα να μην παιρνει IP το laptop σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.