plato Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Ξαφνικα απο χθες οταν συνδεω το φλασακι σε οποιαδηποτε usb θυρα του υπολογιστη μου λεει οτι το εχω συνδεσει σε αργη θυρα και οτι θα επρεπε να τη συνδεσω με μια ταχυτερη.Εκανα μια επανεκινηση,μετα επαναφορα συστηματος αλλα τα ιδια.Καμια συμβουλη?Δεν εχει ξαναπαρουσιαστει το προβλημα.Δεν νομιζω οτι εχει νοημα αλλα το φλασακι ειναι corsair 1 gb.Για να πεταξω μια ταινια 700 mb θελει κανα 12λεπτο περιπου,δηλαδη αστα να πανε...
varemarious Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Το παρουσιάζει και σε μένα αυτο καμιά φορά και όταν πάει να το κάνει το αποσυνδέω όπως είναι ..περιμένω λίγο και το βάζω απότομα δίχως να σπάσω κάτι εννοείται και δουλεύει μια χαρά.... Το έχω παρατηρήσει ότι το κάνει αυτο όποτε κουμπώνω αργά το flash στο usb τι να πώ ... έχω ανώμαλο flashaki το θέλει γρήγορο
adefter Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Μου συμβάνει κι εμένα. Το πρόβλημα είναι μάλλον στο τροφοδοτικό το οποίο δεν μπορείς να σηκώσει όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο usb. Θα το αλλάξω και αν δουλέψει θα σας ενημερώσω
antonl Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Μου συμβάνει κι εμένα. Το πρόβλημα είναι μάλλον στο τροφοδοτικό το οποίο δεν μπορείς να σηκώσει όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο usb. Θα το αλλάξω και αν δουλέψει θα σας ενημερώσω Ε δε νομίζω να μη σηκώνει ένα flashάκι Δε φταίει το τροφοδοτικό σίγουρα, μην μπαίνεις στον κόπο. Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Απλώς το flashάκι "τα παιξε" (στην περίπτωσή μου τουλάχιστον).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.