Προς το περιεχόμενο

usb προβλημα

plato

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικα απο χθες οταν συνδεω το φλασακι σε οποιαδηποτε usb θυρα του υπολογιστη μου λεει οτι το εχω συνδεσει σε αργη θυρα και οτι θα επρεπε να τη συνδεσω με μια ταχυτερη.Εκανα μια επανεκινηση,μετα επαναφορα συστηματος αλλα τα ιδια.Καμια συμβουλη?Δεν εχει ξαναπαρουσιαστει το προβλημα.Δεν νομιζω οτι εχει νοημα αλλα το φλασακι ειναι corsair 1 gb.Για να πεταξω μια ταινια 700 mb θελει κανα 12λεπτο περιπου,δηλαδη αστα να πανε...

Δημοσ.

Το παρουσιάζει και σε μένα αυτο καμιά φορά και όταν πάει να το κάνει το αποσυνδέω όπως είναι ..περιμένω λίγο και το βάζω απότομα δίχως να σπάσω κάτι εννοείται και δουλεύει μια χαρά.... Το έχω παρατηρήσει ότι το κάνει αυτο όποτε κουμπώνω αργά το flash στο usb :-) τι να πώ ... έχω ανώμαλο flashaki το θέλει γρήγορο :P

Δημοσ.

Μου συμβάνει κι εμένα. Το πρόβλημα είναι μάλλον στο τροφοδοτικό το οποίο δεν μπορείς να σηκώσει όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο usb. Θα το αλλάξω και αν δουλέψει θα σας ενημερώσω

Δημοσ.
Μου συμβάνει κι εμένα. Το πρόβλημα είναι μάλλον στο τροφοδοτικό το οποίο δεν μπορείς να σηκώσει όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο usb. Θα το αλλάξω και αν δουλέψει θα σας ενημερώσω

Ε δε νομίζω να μη σηκώνει ένα flashάκι :)

Δε φταίει το τροφοδοτικό σίγουρα, μην μπαίνεις στον κόπο. Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Απλώς το flashάκι "τα παιξε" (στην περίπτωσή μου τουλάχιστον).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...