Προς το περιεχόμενο

Smplayer πρόβλημα με υπότιτλους

pkoutsias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Έχω ένα περίεργο πρόβλημα με τους υπότιτλους χρησιμοποιώντας τον Smplayer. Οι υπότιτλοι όταν το video δεν είναι fullscreen είναι εντάξει σε εμφάνιση. Το πρόβλημα έρχεται όταν αλλάζω το αρχικό μέγεθος του video. Τότε, οι υπότιτλοι είναι σαν να έχουν ενσωματωθεί στο video και έχουν "τεντωθεί" μαζί του. Το αποτέλεσμα είναι να φαίνονται κάπως θολοί. Φαντάζομαι ότι η λύση είναι οι υπότιτλοι να εμφανίζονται ανεξάρτητα από την ανάλυση του video, όμως δεν έχω βρει κάποια τέτοια ρύθμιση. Το ίδιο συμβαίνει σε όσους players έχω χρησιμοποιήσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να το αποφύγω αυτό?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις ρυθμίσεις των υποτίτλων, στην καρτέλα που αφορά στη γραμματοσειρά έχει 4 επιλογές σχετικά με το μέγεθος των υποτίτλων. Η πρώτη είναι αυτή που ψάχνεις (δεν τους αλλάζει το μέγεθος δηλαδή ανάλογα με το μέγεθος της ταινίας). Οι άλλοι τρείς κάνουν αυτόματη προσαρμογή των υποτίτλων ανάλογα με το πλάτος, ύψος ή τη διαγώνιο της ταινίας.

Στις ρυθμίσεις των υποτίτλων, στην καρτέλα που αφορά στη γραμματοσειρά έχει 4 επιλογές σχετικά με το μέγεθος των υποτίτλων. Η πρώτη είναι αυτή που ψάχνεις (δεν τους αλλάζει το μέγεθος δηλαδή ανάλογα με το μέγεθος της ταινίας). Οι άλλοι τρείς κάνουν αυτόματη προσαρμογή των υποτίτλων ανάλογα με το πλάτος, ύψος ή τη διαγώνιο της ταινίας.

Δεν το πιστεύω ότι ήταν τόσο απλό.... Ευχαριστώ πολύ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...