Προς το περιεχόμενο

Ωρα για αναβαθμιση

Gaara89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
[...]...αν γινετε καποιος να μου εξηγησει γιατι ο Intel στα 2,66 ειναι γρηγοροτερος απο τον AMD στα 3,2 (διπιρινοι παντα) υπ' οψην εγω δεν ασχολουμαι με Overclocking...

Λόγω διαφορετικής αρχιτεκτονικής. Δεν αρκούν μόνο τα επιπλέον MHz για να είναι ταχύτερος ένας επεξεργαστής. Επίσης δε θυμάμαι αν είναι σε όλα τα test ταχύτερος αλλά είναι καλύτερος σαν γενικό μέσο όρο.

Δεν είναι ανάγκη να ασχολείσαι με το o/c για να κάνεις κάτι τέτοιο με τους C2D. Δεν πρόκειται να σου πάρει πάνω από 5 λεπτά, ούτε να χαλάσεις κάτι.

Δημοσ.

χμμμμ...θα δω πρωτα πως θα παει η πωληση του PC μου και αν καταφερω να το πουλησω 200 ευρο τοτε θα το σκεφτω και για E8400 στα 3GHz (εξαλου 20 ευρο ακριβοτερος απο τον E8200 ειναι)...παντος ειχα στο νου μου και για το αν θα παιζει ρολο που θα εχω ATI καρτα γραφικων αν θα πρεπει να εχω και AMD επεξεργαστη για καλυτερη συνεργασια...μακαρι να βρω αγοραστη και ολα ειναι συζητησημα παιδες :D οσο για το overclock αν τυχον παρω intel τοτε θα χρειαστω μια βοηθεια :) καληνυχτα! :)

Δημοσ.
[...] αν θα παιζει ρολο που θα εχω ATI καρτα γραφικων αν θα πρεπει να εχω και AMD επεξεργαστη για καλυτερη συνεργασια...[...]

Όχι δεν παίζει κανένα ρόλο. Μπορείς να επιλέξεις όποια cpu θες με όποια κάρτα γραφικών θες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...