Προς το περιεχόμενο

Modems,Switches,Ehternet,DSL Help δεν βγαζω ακρη :eek:

Sadman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μπαινω κατευθιαν στο θεμα.

Δεν ξερω τι να κανω.Εχω μια 1μβ dsl απο τον πΟτε(isdn) και εχω παρει το κλασικο usb modem.

Επειδη προκειτε συντομα να αγορασω κονσολα(xbox360/ps3 δεν ξερω ακομα πια :-D) θελω να παρω ενα router για να τα συνδεσω ολα εκει.

Απλα επειδη τα routers ειναι εκτος budget σκεφτηκα αν γινεται να παρω ενα swicher και με καποιο τροπο να μοιρασω απο εκει.

Εδω εχω κολησει:γινεται αυτο που σκεφτομαι? και αν ναι πως?

Επεισης επειδη μαλλον θα βαλω και αλλα 2pc στο ολο θεμα,θελω εκτος απο μοιρασμα ιντερνετ να εχω και μεταφορα αρχειων(στην ουσια θελω να φτιαξω ενα μικρο οικιακο δυκτιο)με μικρο κοστος.

Για switcher σκεφτομουνα κατι τετοιο

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978249&product=1032909 .

Για ριξτε καμια ιδεα.

Δημοσ.

Εαν το usb modem σου εχει και ενα ethernet πορτ τοτε γινεται να βαλεις switch...αλλιως χρειαζεσαι modem-router.Με 20 euro ομως χλωμο σε κοβω. Και εκτος αυτου....το usb modem σου, ειναι για πεταμα. Δινεις 70 και παιρνεις ενα ασυρματο modem-router για να μη τραβας καλωδια στις κονσολες.

Δημοσ.

τα καλωδια δεν με ενοχλουνε(μιας και παντου εχω γυψοσοσανιδες για να τα κρυβω;)).Απλα το να δοσω 70ευρω φευγει πολυ εκτος budget.

Ethernet port δεν εχει.Το μονο που εχει ειναι μια εισοδο για τηλεφωνικο καλωδια και μια usb εξοδο.

Αν παρω δλδ. ενα switcher και το βαλω στην ethernet port απο την μιτρηκη μου,και κανω share το δυκτιο μεσω ενας απο τα pc(για να λειτουργει σαν server)δεν θα γινει δουλεια?

Δημοσ.

οκ μεχρι να παρω κανονικο modem-router πιστευω αυτο με καλυβει.

Αλλα σε κονσολα πως ρυθμιζω κατι τετοιο?

Δημοσ.

Το PS3 που εχω και ξερω, εχει επιλογη για manual ΙΡ , το ιδιο θα ναι και στο ΧΒΟΧ360 . Οι ρυθμισεις θα'ναι οπως και στα αλλα pc δλδ διαφορετικη ΙΡ με ιδιο gateway

Δημοσ.

Μπορείς να συνδέσεις το modem με usb στον υπολογιστή σου, και το switch με τον υπολογιστή σου μέσω ethernet. Στη συνέχεια ενεργοποιείς το ics στον υπολογιστή σου και σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή συνδέσεις στο switch βάζεις σαν gateway την ip του υπολογιστή σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...