georgepetrou Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δεν ξέρω που τα βλέπετε αυτά. Εγώ πάω 2 φορές το χρόνο Γαλλία (επαρχία) και 2Mbit μέγιστο έχουν ως επιλογή. Διαφορές έχουμε αλλά όχι και τόσο τραγικές. Πλέον η αγορά στην Ε.Ε. είναι διαμορφωμένη έτσι ωστε οι όποια ψαλίδα να κλείνει γρήγορα. Μια ερώτηση: τι εννοείς επαρχία Γαλλίας; Στο Παρίσι που μένω εγώ πάντως έχει 20Mbit + VOIP τηλέφωνο με δωρεάν κλήσεις στα σταθερά για όλες τις χώρες της ΕΕ και για πολλές άλλες όπως Ρωσία, Κίνα, κτλ, και για κινητά/σταθερά ΗΠΑ και Καναδά + IPTV με 50 κανάλια... στα 30 euros! Και αυτά ισχύουν για όλα τα αστικά κέντρα! ΔΕΝ τα λέω αυτά για να μειώσω την Ελλάδα, αλλά για να μην αλλοιώνουμε τα γεγονότα...
sakis Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δεν ξέρω που τα βλέπετε αυτά. Εγώ πάω 2 φορές το χρόνο Γαλλία (επαρχία) και 2Mbit μέγιστο έχουν ως επιλογή. Διαφορές έχουμε αλλά όχι και τόσο τραγικές. Πλέον η αγορά στην Ε.Ε. είναι διαμορφωμένη έτσι ωστε οι όποια ψαλίδα να κλείνει γρήγορα. Μη συγκρίνεις την επαρχία της Γαλλίας με την πρωτεύουσα της Ελλάδας, σύγκρινε την επαρχία της Γαλλίας με την επαρχία της Ελλάδας. Και βάλε μέσα και τις τιμές…
polidis Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μη συγκρίνεις την επαρχία της Γαλλίας με την πρωτεύουσα της Ελλάδας, σύγκρινε την επαρχία της Γαλλίας με την επαρχία της Ελλάδας.Και βάλε μέσα και τις τιμές… Έτσι Μπραβο!!!! Γιατί ορισμένοι νομίζουν ότι Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα. Άντε να συγκρίνουμε μια επαρχεία τις Γερμανίας(που πηγαίνω συχνά και ξέρω τι παίζονται) αν είναι έτσι με μια επαρχεία τις Ελλάδας. Έχουμε και λέμε: DSL 16άρα με αστικά και υπεραστικά τηλεφωνήματα δωρεάν σε όλη την Γερμανία με Ip Tv περίπου 50- 70 κανάλια και όλα αυτά με ένα 40αρι. Άντε συγκρίνετε εσείς τώρα την Αθήνα με την επαρχεία τις Γερμανίας και μετά μιλάτε.
frenzy Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μια ερώτηση: τι εννοείς επαρχία Γαλλίας; Maine et Loire. Και επαρχίες συγκρίνω δεν είπα τίποτα για αθήνα. Και είπα διαφορές υπάρχουν αλλά δεν είναι πια τραγικές. Και δε με νοιάζει να υπερασπιστώ την Ελλάδα ή τον ΟΤΕ το αντίθετο μάλιστα δε συμπαθώ καμία από τις δύο οντότητες (?). Από εκεί και πέρα κατέθεσα αυτό που ξέρω. Η ψαλίδα κλείνει και η παρούσα είδηση το αποδεικνύει. Δεν είπα δα και κάτι πρωτότυπο.
furious99 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 http://www.hellas-sat.net/default.php?pname=CEO%A2s-message&la=1 Δείτε από πότε έχουν το δορυφόρο και δεν έχουν δώσει εδώ ακόμη ΤΙΠΟΤΑ, ενώ έχουν δώσει εδώ και 16 μήνες στη Ρουμανία πακέτο με 70 κανάλια και 2 δέκτες ανά συνδρομητή με 11 ευρώ το μήνα - αυτό είναι που έχει τους 500.000 συνδρομητές. Τα σχόλια δικά σας....
danaos Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δυστυχία μας... Πώς μπορούμε να ζούμε χωρίς δορυφόρο... Για σκεφτείτε όμως μήπως όταν τα έχουμε πια όλα τα καλούδια, μονολογούμε κι εμείς σαν τον Ποιητή: "Και τώρα τι θα γένομεν χωρίς βαρβάρους;" Μήπως ο έρμος ο ΟΤΕ κάνει χάρη σ' εμάς τους - μουρμούρηδες και μεμψίμοιρους - Έλληνες, γιατί μας δίνει βάση για να ξεκινάμε την αιώνια, αέναη και αναζωογονητική απ' ότι φαίνεται εθνική μας μουρμούρα; Θα μου πείτε κι όταν θα έχουμε δορυφόρους και σούπερ ταχύτητες για να κάνουμε πιο γρήγορα τις πνευματικές κλοπές μας, κάτι άλλο θα βρούμε. Τι το ' χουμε το dna του Οδυσσέα;
furious99 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δυστυχία μας... Πώς μπορούμε να ζούμε χωρίς δορυφόρο... Για σκεφτείτε όμως μήπως όταν τα έχουμε πια όλα τα καλούδια, μονολογούμε κι εμείς σαν τον Ποιητή: "Και τώρα τι θα γένομεν χωρίς βαρβάρους;" Μήπως ο έρμος ο ΟΤΕ κάνει χάρη σ' εμάς τους - μουρμούρηδες και μεμψίμοιρους - Έλληνες, γιατί μας δίνει βάση για να ξεκινάμε την αιώνια, αέναη και αναζωογονητική απ' ότι φαίνεται εθνική μας μουρμούρα; Θα μου πείτε κι όταν θα έχουμε δορυφόρους και σούπερ ταχύτητες για να κάνουμε πιο γρήγορα τις πνευματικές κλοπές μας, κάτι άλλο θα βρούμε. Τι το ' χουμε το dna του Οδυσσέα; 10 post έχεις κάνει και λένε όλα τα ίδια - είσαι ο ορισμός του ωχαδερφισμού αν δεν είσαι εργαζόμενος στον ΟΤΕ... Αν δεν έχεις να πεις κάτι και μόνο θες να σχολιάζεις τους άλλους, απλά μην ποστάρεις...
polidis Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Maine et Loire. Και επαρχίες συγκρίνω δεν είπα τίποτα για αθήνα. Και είπα διαφορές υπάρχουν αλλά δεν είναι πια τραγικές. Και δε με νοιάζει να υπερασπιστώ την Ελλάδα ή τον ΟΤΕ το αντίθετο μάλιστα δε συμπαθώ καμία από τις δύο οντότητες (?). Από εκεί και πέρα κατέθεσα αυτό που ξέρω. Η ψαλίδα κλείνει και η παρούσα είδηση το αποδεικνύει. Δεν είπα δα και κάτι πρωτότυπο. Eμ πως συγκρίνεις δηλαδή επαρχίες? εμ πως δεν είναι οι διαφορές τραγικές Ξέρεις τι θα πει επαρχεία? Έζησες σε Ελληνική επαρχεία? Εγώ για παράδειγμα που είμαι Δραμα εκτός από κέντρο δεν υπάρχει ούτε 1kb σύνδεση DSL και με μοντεμακι την βγάζουν ακόμα αν θες να μάθεις. Τι συγκρίνεις δηλαδή.Πλάκα μας κάνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα