Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο ΟΤΕ δεν θα μπορεί να μετατρέπει τα κανάλια σε ...HD! Θα πρέπει το κανάλι να μεταδίδει το περιεχόμενο του σε HD και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα (εδώ δεν εκπέμπουν καν σε 16:9!).

Υπάρχουν όμως πολλά δορυφορικά κανάλια από άλλες χώρες που μεταδίδονται σε HD και θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν σε κάποιο συνδρομητικό πακέτο (πχ το ABC εκπέμπει σε HD και μεταδίδει τα νέα επεισόδια του LOST).

B)

Ναι ρε φίλε τo ξέρω.

Αυτό με τo τηλεάστυ και τo extra τo είπα επίτηδες για να δείξω ότι δεν έχει να προσφέρει ο Οτε τίποτα τo σημαντικό παρα μονο κάτι από ERT και μερικά ξένα κανάλια.

Δηλαδή ενδιαφέρον μηδέν.

Που θα είναι τα πρωταθλήματα που θα είναι οι ταινίες που θα είναι τα ντοκιμαντέρ που θα είναι τα μεγάλα Ελληνικά κανάλια που βλέπουν χιλιάδες Έλληνες ομογενείς μέσου Nova.

Τι θα βλέπουν δηλαδή από τον Hellas Sat και τον Οτε?

Άρα δεν θα πετύχει απoλυτος τίποτα.

Γνώμη μου.

Στην ελλάδα πάνω από μια συνδρομητική TV είναι καταδικασμένη.

Βλέπε πριν από μερικά χρόνια τον Alfa

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αν είναι δυνατόν.... ΤΩΡΑ θυμήθηκε να ξυπνήσει ο οτε;;;;

Δηλαδή πότε έπρεπε να ξυπνήσει;Μήπως είναι αργά και έχει κορεστεί η αγορά πλέον;

Η συντριπτική πλειοψηφία των τηλεθεατών δεν έχει ιδέα τι είναι το HD...

Δημοσ.

ή πως να το αναπαράγει...

Δημοσ.
Δηλαδή πότε έπρεπε να ξυπνήσει;Μήπως είναι αργά και έχει κορεστεί η αγορά πλέον;

Έχει παραγίνει αυτό με τον "ΠΟΤΕ". Καθόμαστε σαν τις Κατινίτσες και τραβάμε τα μάγουλά μας "γιατί δεν το ΄κανε νωρίτερα ο εξαποδώ (Π)ΟΤΕ και χάσαμε τόσες ευκαιρίες και τι κατάσταση είναι αυτή και για όλα φταίει ο ΠΟΤΕ ακόμα και γιατί δε βρήκε η Σουλτάνα μπρόκολο φρέσκο στην αγορά..."

Αίσχος πια!

Πρέπει να να πληρώσει ο ΠΟΤΕ.

Εδώ άλλοι κι άλλοι ζητάνε αποζημιώσεις, να μη ζητήσουμε εμείς για το απωλεσθέν μπρόκολο;

Έλεος...

Δημοσ.

Καλά, κάνε μια βόλτα σε κανένα ευρωπαικό κράτος (γιατί εμείς είμαστε κατ' ευφημισμό Ευρωπαίοι) να δεις τι υπηρεσίες έχουν και μετά έλα να μας πεις αν έχει παραγίνει ή όχι...

Δημοσ.
ote.gif

Σήμερα ο εξοπλισμός για να έχει κανείς την υπηρεσία της δορυφορικής σύνδεσης με το διαδίκτυο κοστίζει περί τα 1.000 ευρώ και με τις νέες συνθήκες θα οι τιμές θα διαμορφωθούν στα 300 ευρώ, ενώ η μηνιαία συνδρομή πιθανότατα να διαμορφωθεί στα 30 ευρώ από περίπου 100 που είναι σήμερα.Source.png Πηγή: Ναυτεμπορική

Απο όσα δίαβασα διαγώνια αλήθεια (γιατί τα άλλα μου φαίνονται ανούσια) το παραπάνω είναι το μόνο που μου έμεινε. Αν ισχύει τότε μιλάμε για internet για όλους πια!

Δημοσ.
Καλά, κάνε μια βόλτα σε κανένα ευρωπαικό κράτος (γιατί εμείς είμαστε κατ' ευφημισμό Ευρωπαίοι) να δεις τι υπηρεσίες έχουν και μετά έλα να μας πεις αν έχει παραγίνει ή όχι...

Βόλτες κάνουμε όλοι... Και στη Φραγκιά και στην Αγκλετέρα και αλλού... Αλλά δε βλέπω να αποφασίζουμε να εγκατασταθούμε εκεί, που έχουν και τεράστιο bandwidth και πιάτο - δορυφορικό - στη φτήνεια... Θέλουμε την Ελλάδα μας. Και η Ελλάδα μας δε διορθώνεται μόνο με μουρμούρες και ξόρκια...

Δημοσ.

Η μουρμούρα στα fora και τα blogs έφερε το ADSL στην Ελλάδα έστω και αργά... Αν όλοι κάναμε ότι δεν τρέχει τίποτα, θα ήμασταν ακόμα στο ISDN...

Δημοσ.
Η μουρμούρα στα fora και τα blogs έφερε το ADSL στην Ελλάδα έστω και αργά... Αν όλοι κάναμε ότι δεν τρέχει τίποτα, θα ήμασταν ακόμα στο ISDN...

Μέγα λάθος. Η ουρμούρα ξεκίνησε όταν η διαδικασία είχε ξεκινήσει. Οι εναλλακτικοί και ο ανταγωνισμός βοήθησαν στην γρήγορη ανάπτυξη και όχι η "μουρμούρα".

Δημοσ.

Βόλτες κάνουμε όλοι... Και στη Φραγκιά και στην Αγκλετέρα και αλλού... Αλλά δε βλέπω να αποφασίζουμε να εγκατασταθούμε εκεί, που έχουν και τεράστιο bandwidth και πιάτο - δορυφορικό - στη φτήνεια... Θέλουμε την Ελλάδα μας. Και η Ελλάδα μας δε διορθώνεται μόνο με μουρμούρες και ξόρκια...

Δεν ξέρω που τα βλέπετε αυτά. Εγώ πάω 2 φορές το χρόνο Γαλλία (επαρχία) και 2Mbit μέγιστο έχουν ως επιλογή. Διαφορές έχουμε αλλά όχι και τόσο τραγικές. Πλέον η αγορά στην Ε.Ε. είναι διαμορφωμένη έτσι ωστε οι όποια ψαλίδα να κλείνει γρήγορα.

Δημοσ.
Δεν ξέρω που τα βλέπετε αυτά. Εγώ πάω 2 φορές το χρόνο Γαλλία (επαρχία) και 2Mbit μέγιστο έχουν ως επιλογή. Διαφορές έχουμε αλλά όχι και τόσο τραγικές. Πλέον η αγορά στην Ε.Ε. είναι διαμορφωμένη έτσι ωστε οι όποια ψαλίδα να κλείνει γρήγορα.

Αναρωτιέμαι... Μόνο εσύ κι εγώ γνωρίζουμε τι γίνεται έξω;

Οι άλλοι; Σε μια φαντασίωση για τη δήθεν ανωτερότητα των έξω έναντι του δικού μας "πρωτογονισμού";

Δε σοβαρευόμαστε με τίποτα...

Δημοσ.

Δεν με καταλάβατε ακριβώς. θεωρώ ότι η φράση "επίθεση του ΟΤΕ" περιλαμβάνει προυπόθεση να είναι ανταγωνηστικός σε ΟΛΑ τα επίπεδα σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρίες.

Το να γίνονται επενδύσεις εκατομυρίων απο την τσέπη (μας; ) για μια εταιρία που έχει ξεχαστεί στο παιχνίδι του ανταγωνισμού και πάρα πολοί σχολιάζουν πικρόχολα ότι πάει για κλείσημο, ενώ ΟΛΟΙ γνωρίζουμε ότι ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ θα μπορούσαν να είναι στην πρώτη θέση εδώ και χρόνια, ε, όλα αυτά σε γεμίζουν με απορείες....

Δημοσ.
Το να γίνονται επενδύσεις εκατομυρίων απο την τσέπη (μας; ) για μια εταιρία που έχει ξεχαστεί στο παιχνίδι του ανταγωνισμού και πάρα πολοί σχολιάζουν πικρόχολα ότι πάει για κλείσημο, ενώ ΟΛΟΙ γνωρίζουμε ότι ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ θα μπορούσαν να είναι στην πρώτη θέση εδώ και χρόνια, ε, όλα αυτά σε γεμίζουν με απορείες....

Αυτοί που σχολιάζουν πικρόχολα απλά δεν έχουν ιδέα για τα πραγματικά μεγέθη, τις πραγματικές επενδύσεις και το γενικότερο καθεστώς της ελληνικής τηλεπικοινωνιακής αγοράς.

Δημοσ.

Και βεβαίως δεν πάει για κλείσιμο. Πιθανότερο κάποιοι από τους εναλλακτικούς με τα "ιδιόκτητα" δίκτυα να κλείσουν... Αλλά και τότε πάλι ο ΟΤΕ θα φταίει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...