sculper Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Γεια σας, Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το gmail! 1) Πως μπορώ να κάνω shorting τα mail μου με αποστολέα ή θέμα ή γενικά??? 2) Πως μπορώ να κάνω δεξί κλικ και να ανοίξω κάποιο mail σε άλλη σελίδα??? 3) Ενώ κάποια mail τα έχω μεταφέρει στο inbox, συνεχίζει να μου τα βγάζει στα ανεπιθύμητα ….. Περιμένω τις οδηγίες σας. Καλό Πάσχα να έχουμε!
kastel Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Γιατί δε χρησιμοποιείς ένα email client (π.χ. Thunderbird, Outlook) για να μπορείς να διαχειρίζεσαι καλύτερα τα mail σου; Για τα πρώτα δύο δε νομίζω οτι γίνεται. Στο τρίτο δεν πρέπει να μεταφέρεις τα mail από το φάκελο Spam στο φάκελο Inbox αλλά να τσεκάρεις το mail που σ΄ενδιαφέρει και που θεωρείς οτι δεν είναι spam και να πατήσεις το κουμπί Not Spam. Αυτόματα το mail θα μεταφερθεί στο Inbox και θα διαγραφεί από το φάκελο Spam. Με τον τρόπο που το κάνεις εσύ (μεταφορά) μπορεί να το πήγες στο Inbox αλλά εξακολουθεί να το θεωρεί ανεπιθύμητο γι' αυτό και υπάρχει και στο φάκελο Spam.
adefter Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Γεια σας,Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το gmail! 1) Πως μπορώ να κάνω shorting τα mail μου με αποστολέα ή θέμα ή γενικά??? Αυτό δεν γίνετε. Ίσως δεν έχει νόημα με το τρόπο που δουλεύει το gmail. Αυτό που μπορείς να κάνεις σίγουρα είναι να γράψεις στο search, from:<ονομα αποστολέα> και να σου δείξει όλα τα email που σου έχει στείλει ο συγκεκριμένος 2) Πως μπορώ να κάνω δεξί κλικ και να ανοίξω κάποιο mail σε άλλη σελίδα??? Υπάρχει ένα κουμπάκι δεξιά που σου ανοίγει το μήνυμα σε νέο παράθυρο (αν μπεις μέσα στο μήνυμα). 3) Ενώ κάποια mail τα έχω μεταφέρει στο inbox, συνεχίζει να μου τα βγάζει στα ανεπιθύμητα ….. Απάντησε πολύ σωστά ο kastel Καλό Πάσχα να έχουμε! Επίσης
poscaman Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 1) Πως μπορώ να κάνω shorting τα mail μου με αποστολέα ή θέμα ή γενικά??? μπορεις να δημιουργησεις φιλτρα στα οποια να πεις οτι οταν σκαει μυτη ενα μαιλ απ'τον ταδε αποστολεα να το πηγαινει κατευθειαν στον δεινα φακελο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.