Προς το περιεχόμενο

Αγορα Τροφοδοτικου

Sadamiraq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε liopyr απαντουσα στο tomass για το 400αρι που ειχε προτεινει πριν με αυτα που προτεινεις κανενα προβλημα

Φιλε tomass σωσο αυτο που ειπες και εχει στην λιστα το toughtpower γιατι μην το προτιμησω αυτο αφου ειναι γνωστο οτι ειναι πολυ καλο και 600W to oποιο μου επιτρεπει να μπορεσω να βαλω στο μελλον πιο λαιμαργη cpu η καρτα γραφικων χωρις να χρειαστει να αλλαξω τροφοδοτικο ξανα?

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1. ότι η Corsair από μνήμες βγάζει τώρα και τροφοδοτικά, μπορεί να είναι καλά, αλλά είναι εταιρείας με πολύ μικρή εμπειρία στα τροφοδοτικά.

2.το Εnermax 535 είναι ένα ποίημα!!! αλλά ο 80αρης ανεμιστήρας το χέζ...:cry:

και ξεφεύγει από το αυστηρό όριο που θέσαμε των 65 ευρώ.

Δημοσ.
Φιλε liopyr απαντουσα στο tomass για το 400αρι που ειχε προτεινει πριν με αυτα που προτεινεις κανενα προβλημα

To ξέρω, απλά νομίζω πως το θέμα έχει εξαντληθεί, και το συνεχίζεις λίγο με το ζόρι... (κουβέντα να γίνεται φάση)...

Δημοσ.

Φιλε tomass σωσο αυτο που ειπες και εχει στην λιστα το toughtpower γιατι μην το προτιμησω αυτο αφου ειναι γνωστο οτι ειναι πολυ καλο και 600W to oποιο μου επιτρεπει να μπορεσω να βαλω στο μελλον πιο λαιμαργη cpu η καρτα γραφικων χωρις να χρειαστει να αλλαξω τροφοδοτικο ξανα?

Ωραία πάρε Thermaltake πάλι.:-)

Δημοσ.

3 σελίδες για να διαλέξετε ένα τροφοδοτικό και αυτό με αυστηρά 65 ? ? δεν σας μάθανε οτι στα τροφοδοτικά τα σκάμε ? λες όλοι οι άλλοι που δώσαμε 100+ ? για λιγότερα Watt να κάναμε μαλακία ? η δώσε λεφτά και πάρε ένα τροφοδωτικό τις προκοπής ή μείνε με αυτό που είσαι το αθόρυβο εν το μεταξύ έχει πάει σε άλλο επίπεδο 2 ακόμα "αθόρυβα" ανεμιστίρια να έχεις στο pc το τροφοδοτικό σου δεν θα ακούγετε εδώ δεν ακούγετε το etasis που έχει 8άρη ανεμιστήρα και δεν είναι από τα κρύα τροφοδοτικά....

Δημοσ.
1. ότι η Corsair από μνήμες βγάζει τώρα και τροφοδοτικά, μπορεί να είναι καλά, αλλά είναι εταιρείας με πολύ μικρή εμπειρία στα τροφοδοτικά.

Η seasonic έχει?

Αν είχες στοιχειώδεις γνώση για τα Corsair πριν τα αμφισβητήσεις, θα ήξερες πως αυτή τα φτιάχνει.

Ωραία πάρε Thermaltake πάλι.:-)

Η toughpower σειρά είναι ιδιαίτερα ποιοτική, δεν έχει καμμία σχέση με τις ''φθηνές'' της Thermaltake.

Δημοσ.

Δηλαδη εσυ δεν θεωρεις το toughpower το 600αρι καλο?Εγω εθεσα οριο 65 αλλα μετα το αυξησα στα 85 τελικα και για αυτο διαλεξα απο μονος μου τo toughtpower αλλα ειπα αν υπαρχει τπτ εξισου καλο αλλα αρχισατε να προτεινετε κατι 400αρια enermax για να καταληξουμε παλι στο toughtpower:-)

Δημοσ.

Eγώ πάντως με κλειστά μάτια θα έπαιρνα Enermax και ξερό ψωμί. Είναι η BMW των τροφοδοτικών.

Liopyr εντάξει δεν έχω στοιχειώδεις γνώσεις για την Corsair , αλλά το 450w που προτείνατε

δεν είναι στην λίστα, και τα Αmpere που βγάζει είναι μόλις 33. Φοβερή η δουλειά της Seasonic !:-(

Δημοσ.
Eγώ πάντως με κλειστά μάτια θα έπαιρνα Enermax και ψωμί. Είναι η BMW των τροφοδοτικών.

Ωχ φιλε τωρα που ειπες και αυτο τωρα σιγουρα με τιποτα δεν παιρνω enermax για αυτο που ειπες.

Δημοσ.

Liopyr εντάξει δεν έχω στοιχειώδεις γνώσεις για την Corsair , αλλά το 450w που προτείνατε

δεν είναι στην λίστα, και τα Αmpere που βγάζει είναι μόλις 33. Φοβερή η δουλειά της Seasonic !:-(

Έχεις δει πολλά 450W Psu να δίνουν παραπάνω στην +12 ?

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα?Η 3870 θελει πανω 30Α σωστα?Εμενα στο τροφοδοτικο μου κατω απο τα +12 volt λεει 18Α.Ειναι σωστο η κοιταω σε λαθος μερος?Και αν ειναι σωστο πως στο διαολο παιζει η καρτα χωρις προβλημα?

Δημοσ.
Να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα?Η 3870 θελει πανω 30Α σωστα?Εμενα στο τροφοδοτικο μου κατω απο τα +12 volt λεει 18Α.Ειναι σωστο η κοιταω σε λαθος μερος?Και αν ειναι σωστο πως στο διαολο παιζει η καρτα χωρις προβλημα?

Έχει δύο rails. Και απ'ότι βλέπω δεν δίνει 18, αλλά 14 στην πρώτη και 15 στην δεύτερη.

Δηλαδή 29Α συνολικά.

Επίσης, μια και θίξαμε το θέμα Enermax Liberty, παραθέτω τα συμπεράσματα από ένα review που έχει κάνει το hardware secrets (το οποίο θεωρώ αρκετά αξιόπιστο):

Enermax Liberty DXX 500W Power Supply Review

Conclusions

To be completely honest we were somewhat disappointed with Enermax Liberty DXX 500 W, as we expected more from it. Even though it has a 120-mm fan, a modular cabling system supporting two auxiliary power cables for video cards – one of them with a 6/8-pin connector –, more power connectors than the majority of mainstream power supplies, a very low noise and ripple levels and could really deliver 500 W at 48.5º C, its efficiency was somewhat low, being below 80% if you pull more than 300 W from it.

This power supply uses a different design on its secondary, which showed to be not so good. Together with the decision of using a single-transistor forward design on the primary instead of the traditional two-transistor forward, the design used by this power supply proved not to be the best for efficiency.

Also almost all protections failed during our tests, showing that they are either disabled or configured with a value that is too high: this power supply didnʼt survive our overload tests.

We know that average users wonʼt probably overload their units, but it is always nice to know that the power supply will turn off if an overloading situation occurs, instead of just burning.

Users building a mainstream PC wonʼt probably pull more than 300 W from their PCs, so if you are such user you probably wonʼt face the efficiency or overloading issues we are commenting. However, when you think that both Corsair VX450W and Antec EarthWatts 500 W are cheaper and better products – both are internally the same power supply and can provide a far higher efficiency and have their protections working just fine – it makes no sense buying Enermax Liberty DXX 500 W today.

Keep in mind that this power supply is already on the market for quite a while and this doesnʼt mean that all Enermax products have the same issues. Donʼt worry: we will review their latest power supplies very soon. Last Updated: April 13, 2008

Δημοσ.

σε split rails τα τροφοδοτικά δεν αθροίζουν τα Ampere μην κάνετε συνέχεια το ίδιο λάθος για τον απλό λόγο οτι κάθε γραφή είναι διαφορετικό κύκλωμα

το οτι μία κάρτα ζητάει 30Α δεν σημαίνει οτι δεν θα παίξει και με 18-20 Α αλλά δοκίμασε να την μοντάρεις να φτάσεις τον πυρήνα της στα 1000+mhz και να δεις το τροφοδοτικούλι σου να τινάζει πέταλα :P για αυτό λέμε οτι δίνουμε σοβαρά λεφτά στα τροφοδοτικά μας....

Δημοσ.

Ναι σωστα 18Α πρεπει να ειναι αλλο μου τροφοδοτικο.Ειναι καλυτερο που ειναι διπλο η οχι αλλα και παλι 29Α βγαινει η 3870 δεν θελει πανω απο 30Α πως δουλευει?Δηλαδη αποτι ειδα το 600αρι toughtpower εχει 4Χ18:X.Α επισης που μπορω να δω ποσα Α θελει Χ1650προ ?

Δημοσ.

30 θέλει στα τρελά της ζόρια καθημερινά δεν πρόκειται να σου φάει πάνω από 10Α αν έχεις κανένα σοβαρό πολύμετρο που μετράει Α σε DC βάλτο και θα δεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...