maddoc21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Εχω προβλημα με τα Ports ενος ασυρματου δικτυου (ειναι κλειστα )Σε αυτο το το δικτυο απλα εχω προσβαση,Υπαρχει τροπος να τα ανοιξω?Με porxy η καποιο αλλο προγραμμα ?ευχαριστω Το δικτυο μου Ειναι wpa thnx
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 καλως ηρθες στο φορουμ.για να ανοιξεις ports η θα πρεπει να πειραξεις το εκαστοτε firewall η να κανεις rules στο router.Οποτε στην δικια σοιυ περιπτωση οχι δεν μπορεις να κανεις και πολλα.
nske Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Αν έχεις κάποιο μηχάνημα συνδεδεμένο στο internet χωρίς αυστηρό firewall και ικανοποιητική ταχύτητα up/down, θα μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις σαν proxy, καμουφλάροντας την κίνηση ανάμεσα σε αυτό και το τοπικό σου κατά τρόπο ώστε να μην κόβεται από το configuration του firewall που σε περιορίζει, π.χ. ως encrypted UDP traffic του OpenVPN ή και ως plain http/icmp/οτινανε traffic (http tunneling, icmp tunneling, κλπ). Διαφορετικά, όπως λέει ο poulinos, δε μπορείς να κάνεις και πολλά. ΥΣ. Αν σε ενδιαφέρει να ενοικιάσεις έναν dedicated server που θα μπορούσες να ρυθμίσεις να χρησιμοποιείται γι' αυτό το σκοπό, το κόστος του ξεκινάει από 20-60 euro/μήνα (ανάλογα τα χαρακτηριστικά του).
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 και ολα αυτα μαλλον για κανα download απο καμια δουλεια που τα εχουν κοψει .μετα πως τρωει ποδι ο υπαλληλος αφου σε πολλα ρουτερς μπορεις να δεις ποιος ζηταει τι
maddoc21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Poulinos δεω νομιζω να γινει κατι τετοιο αν και απο την μια δεν θα χαλιομουν κιολας.Τεσπα ,σπουδαζω σε ενα τει και μενω εστιες .Οπως γνωριζεται υπαρχει ασυρματο δικτυο προς τους φοιτητες .Ομως στο κτιριο που μενω ειναι κλειστα σε αλλα ειναι ανοιχτα (Ports) .Ετσι και εγω 8ελω να ξερω αν μπορω με καποιον τροπο να μπορω να χρησιμοποιησω καποια προγραμματα .Πχ mirc ,online games ,download απο torrents .Αυτο,υπαρχει τροπος ?Νομιζω πως ναι...Παντως ευχαριστω για τα μνμ σας
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 μονο αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω δηλαδη αν καταλαβα σωστα ο proxy να κανει τα παντα και εσενα να στα στελνει σε συγκεκριμενη 8υρα που 8α επικοινωνεις μαζι του..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.