akenaton Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Γειά σας Boot-αρω με windows cd, θέλοντας να τρέξω κάποια προγραμματάκια για repair που παρέχει όμως είτε πατάω "repair windows" είτε "install windows" μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: "Examining 76000 mb Disk 0 at id 0 at bus 0 on viasraid..." και μετά από αυτο κολάει. Εχω αφήσει αρκετές ώρες το μηχάνημα έτσι για να δω αν η διαδικασία προχωρήσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έχω δοκιμάσει να ξαναπεράσω τους drivers για τον δίσκο μέσω δισκέτας χωρίς όμως να αλλάξει κάτι επίσης. Αν κάποιος έχει ξαναδεί παρόμοιο μήνυμα ή έχει να προτείνει κάτι, είναι ευπρόσδεκτος. Το μηχάνημα έτρεχ-ε windows xp pro sp2 mobo: asus k8v se deluxe diskos: sata
washcloud Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 δισκέτα με τον ΣΩΣΤΟ sata controller driver και πάτημα f6 κατά την εκκίνηση της εγκατάστασης (μόλις το "ζητήσει" και δεν υπάρχει λόγος να μην πάνε όλα κανονικά.
Vatos_locos Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 λογικά δεν είναι πρόβλημα Drivers γιατί έτσι λέει πως τον έχει δει τον δίσκο δοκίμασέ τον σε ένα άλλο pc μπας και έχει χτυπήσει ο δίσκος σου...
akenaton Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Νομίζω πως περνάω τους σωστούς drivers. Το περίεργο όμως είναι πώς αν κάνω reboot τους ξαναζητάει, παρότι την τελευταία φορά φάνηκε να τους πέρασε με επιτυχία. Δε νομίζω πως ο δίσκος έχει χτυπηθεί. Το filesystem μπορώ και το κάνω κανονικά mount απο linux. Τα πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν ο υπολογιστής έσβησε βίαια μετά απο διακοπή ρεύματος της ΔΕΗ για πολωστή φορά. Ευχαριστώ για το feed-back.
washcloud Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 παίρνω πίσω τη θεωρία τoυ driver - τσέκαρε αυτό που σου είπε ο Vatos_locos (με το διαγνωστικό της εταιρίας του γι' αρχή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.