Προς το περιεχόμενο

Ti λύση προτείνετε?

rrrttt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη νεα μου δουλεια δεν εχουμε ιντερνετ στο pc,οποτε ψαχνω για μια αλλη οικονομικη λύση και σkεφτομαι για pocket pc. To χρειαζομαι κατα 70 % για Internet explorer (θέλω να παρακολουθω οικονομικες ειδησεισ κ καποιες realtime εφαρμογες (με java k activex) με μικρο datatransfer). το υπολοιπο 30% για κινητο κ destinator (δε με ενδιαφερουν καμερες κλπ ουτε να ειναι τελευταιο μοντελο)

Τι λυση θα προτεινατε (μαρκες / μοντελα) και τι συνδεση ?

υπάρχει καποια λύση αναμεσα στις 3.5'' και στις 7''?

ευχαριστώ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα υποψηφια μοντέλα είναι τα tytn, nokia e90 k qtek 9000 (η τιμή δε με απασχολεί τοσο μιας κ μπορει να το παρω απ εξω ή μεταχειρισμενο αν καταληξω στο tytn 2 τελικα)

Το προβλημα μου ειναι το αν θα μπορω να βλεπω τις σελιδες που θελω (δεν ξερω αν παιζει ρόλο ο browser που εχει καθε συσκευή) γιαυτό μαλλον θα επιλέξω internet explorer an kai oi 2,8'' toy tytn μου φαινονται λίγες. Τη λύση των 7'' την αποκλειω γιατί δυστυχώς θα παίζω με gprs το μεγαλύτερο χρόνο.

Και μια απορία όσα ppc υποστηρίζουν χhtml ή html τις σελίδες τις βλέπεις ολόκληρες όπως σε ένα pc ή είναι κάτι αναμεσα σε pc k wap?

Δημοσ.

σαφως το qtek 9000 (με την vga 640χ480 οθονη του ειναι το ιδανικοτερο για σερφαρισμα). Κυκλοφορει μεταχειρισμενο γυρω στα 300 ευρω. Στις 7" δεν πολυκαταλαβα ποιο εννοειτε ... (σαν πολλες ειναι οι ιντσες για pda, πχ το 9000 εχει οθονη 3.5" και θεωρειται και μεγαλη!)

Δημοσ.

Και μια απορία όσα ppc υποστηρίζουν χhtml ή html τις σελίδες τις βλέπεις ολόκληρες όπως σε ένα pc ή είναι κάτι αναμεσα σε pc k wap?

Τις σελιδες τις βλεπεις οπως θες εσυ, δηλαδη μπορεις να βλεπεις την σελιδα σε πραγματικο μεγεθος και να πατας συνεχεια τις scrolbars η απλα να ενεργοποιησεις την επιλογη fit to screen ωστε να σου "παραμορφωσει" λιγο τη σελιδα για να χωραει στην οθονη σου.

Δημοσ.

για τη δουλεια που το θες κι εγω κατι σε ETEN ή qtek 9000 θα σου ελεγα να κοιταξεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...