Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με γειωση κουτιου;

benZiDirK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ειχα το armor και δεν ειχα καποιο προβλημα παντως σαν atx.

Δεν λέω ότι είναι ελαττωματικό... και εγώ το έχω απλά μπορεί ο φίλος να μην έχει δει τις ζελατίνες που έχει μέσα ή να μην θεώρησε ότι πρέπει να τις χρησιμοποιήσει

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως τις ζελατινες δεν ηξερα πως να τις χρησιμοποιησω... και ετσι δεν τις εβαλα καθολου. Αλλα και παλι... δεν γινεται να βραχυκυκλωνει μονο οταν βαζω τις μπροστινες usb ή οταν βαζω τον ρυθμιστη στροφων του ανεμιστηρα.. δεν ειναι λογικο... επισης υπαρχει πιθανοτητα να βρω πουθενα αυτες τις ζελατινες.. ή εστω να χρησιμοποιησω κατι αλλο γιατι τις πεταξα νομιζω... :fear:

Δημοσ.

τα spacers που ειναι κατω απο τη mobo κανουν το βραχυκυκλομα , το ειχα παθη και εγω πριν μερικες μερες οταν τοποθετουσα τη mobo στο stacker και εβαλα παραπανο 2 spacers που δεν χρειαζονταν και αυτα ακουμπουσαν κατο απο τη μητρικη σε σημειο που βραχυκυκλονε την pci που ειχα την καρτα ηχου και δεν ανοιγε το pc , μονο το κουτι λειτουργουσε και οταν εβγαζα την καρτα ηχου λειτουργουσε κανονικα το pc ... τωρα που τα εβγαλα τα 2 spacers λειτουργουν ολα σωστα ( μονο στα σημεια που ειναι οι τρυπες για τις βιδες να βαλεις τα spacers απο κατω )

Δημοσ.

μετραμε ποσα spacer θα βαλουμε και βγαζουμε απο την αρχη τις αντιστοιχες βιδες.σκοπος ειναι να μην μας περισεψει τιποτα

Δημοσ.

Θα προσπαθησω να ξαναξεβιδωσω την μητρικη και να ξαναβαλω τα spacers εκει που πρεπει.. Το ερωτημα ειναι το εξης, εγω που πεταξα τις ζελατινες, τι να βαλω αντι για αυτες; Αν εχω αποτελεσμα θα σας πω.

Δημοσ.

Βασικά αντί για ζελατίνες (αν τις χρειάζεσαι τελικά, περισσότερο για προληπτικούς λόγους προτείνει η thermaltake την χρησιμοποίηση τους, αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά) μπορείς να βάλεις ότιδήποτε που να μην είναι καλός αγωγός ηλεκτρισμού (το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι πλαστικό φακελάκι DVDROM από κάποιο μηνιαίο περιοδικό, φαντάζομαι όλο και κάποιο θα έχεις στην πάντα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...