Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με γειωση κουτιου;

benZiDirK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα πριν απο 2 μερες το κουτι τις Thermaltake Armor va8000 και αντιμετωπιζω τα εξης προβληματα. Καταρχας 2 δισκοι μου βγηκανε off.. δεν παιζουνε καθολου.. μαλλον καηκε η πλακετα τους. ο ενας δισκος απετρεπε την μητρικη απο το να ξεκινηση. Μετα.. μολις κλεισω το κουτι.. τα ηχεια βγαζουν ενα σπαστικο θορυβο.. το κλασσικο (ΗΗΗΗΗΗΗΗ). Λετε να τρεχει τιποτα με την γειωση του κουτιου.... Τι μπορω να κανω για να γειωνετε σωστα..;

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι θέμα "γείωσης".

Έχω κουτί το οποίο το...διαπερνά ρεύμα όλη την ώρα (και μου κάνει τα νεύρα τσατάλια).Πολλές φορές τυχαίνει να κλείσω το κουτί, και η κίνηση αυτή να...επιφέρει restart (τόσο καλά). Ποτέ όμως δεν μου κάηκε δίσκος έτσι. Δεν κάνεις έναν κόπο να τσεκάρεις τις συνδέσεις των δίσκων; Θυμάμαι κάποιον που πρόσφατα είχε ένα θέμα με δίσκους που του καιγόντουσαν, και είχε διαπιστώσει μετά από πολύ...ψάξιμο, ότι είχε συνδέσει ΑΝΑΠΟΔΑ τα βύσματα τροφοδοσίας...

Δημοσ.

τα βυσματα στους δισκους δεν μπορουν να μπουν αναποδα εχουν δοντακι .β.ο φιλος μας στο πρωτο ποστ ειναι σιγουρος οτι το σπιτι εχει γειωση.μηπως κατι με το βυσμα των ηχειων.μπορει να δοκιμασει να το στησει στον παγκο και να δει.

Δημοσ.

Κοιτα. Το εστησα εκτος κουτιου και ξεκινουσε καθε φορα χωρις προβλημα. Μετα απο πολυ ψαξιμο ανακαλυψα το εξης : Μολις εβαζα τις USB που εχει μπροστα το κουτι στην μητρικη, η μητρικη δεν επαιρνε μπρος με τιποτα. Χθες δεν επαιρνε μπροστα επειδη ειχα πανω τον καμμενο δισκο. Ο οποιος μαλλον καηκε μολις μπηκε στο καινουργιο κουτι. Υπαρχει πιθανοτητα να ειναι προβληματικο το τροφοδοτικο; Γιατι δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο... Υπαρχει πιθανοτητα να φταινε τιποτα βιδες που δεν ειναι βιδωμενες καλα πανω στην μητρικη; Για πειτε καμια γνωμη...

Δημοσ.
τα βυσματα στους δισκους δεν μπορουν να μπουν αναποδα εχουν δοντακι

...το ίδιο "πίστευα" κι εγώ, μέχρι που πριν κάτι βδομάδες έπαιξε αυτό το thread ("revelation" στη 2η του σελίδα. Γι' αυτό και το ανέφερα)

Δημοσ.

αλλο ηταν ξεχειλωμενο και μπαινει και απο τις 2 πλευρες οπως ειπα αυτος και αλλο να μην κοιταξεις το βυσμα και να δεις οτι οτι η μια πλεευρα εχει δοντακι καθετο.anyway.

Δημοσ.

Κάνε αυτό που σου λέει ο μοντ. Βγάλε τη μητρική στον πάγκο να δεις τι παίζει. Μπορεί να ακουμπάει καμιά βίδα στο board και να στα κάνει αυτά.

Δημοσ.
Κάνε αυτό που σου λέει ο μοντ. Βγάλε τη μητρική στον πάγκο να δεις τι παίζει. Μπορεί να ακουμπάει καμιά βίδα στο board και να στα κάνει αυτά.

αυτο θα εγραφα και εγω..

προσπάθησε να χαλαρωσεις τις βίδες της mobo.επισης αμμα σου δημιουργούν προβλημα οι usb του case μη τις χρησιμοποιείς ποτε.. εχω καιγω περασει διαφορες δυσκολιες με τετοιες περιπτώσεις και της κατήργησα

γλυτώσα απειρα ρεσταρτ που μου συμβαίναν πρίν

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο μου ειναι 500 watt. Ειναι υπεραρκετο για τα πραγματα που εχω πανω. Λεω μηπως ειναι προβληματικο το τροφοδοτικο.. ισως για καποιο λογο να μην βγαζει σωστο ρευμα. Λετε να δοκιμασω καποιο αλλο τροφοδοτικο.... Α! το αλλο κουλο που μου εκανε χτες ηταν το εξης.. Μολις εβαζα τον ανταπτορα για να ρυθμιζω τις στροφες τις ψυκτρας τις CPU.. το μηχανημα δεν επαιρνε μπροστα.... Επισης μολις βαλω μια συγκεκριμενη usb μπροστινη πανω στο board τοτε παλι δεν παιρνει μπροστα.... οπως ειπα το δοκιμασα εκτος κουτιου το board και επαιρνε κανονικα μπροστα..

Δημοσ.

Κοίταξε τις βίδες (ορθοστάτες τις λένε?) που στηρίζουν το board να αντιστοιχεί ο αριθμός και η θέση τους σε τρύπες στο board. Τσέκαρε ένα ένα τα καλώδια του τροφοδοτικού και του μπροστινού πάνελ για φθορές. Πρόσεξε επίσης τα ελεύθερα καλώδια που ακουμπάνε και σε τι κατάσταση είναι τα πινς. Τσέκαρε περιμετρικά της μητρικής για αντικείμενα που μπορεί να την ακουμπάνε (χαλαρωμένο κάλλυμα pci κλπ). Αν δε βρεις τίποτα μη συνδέεις το μπροστινό πάνελ και βάλε πάλι τον αντάπτορα. Στο ξανακάνει έτσι?

Δημοσ.

ο παγκος ειναι οτι καλυτερο για να εισαι σιγουρος οτι το κουτι κανει κατι.του αλλαζεις τα φωτα εκτος κουτιου και αν ολα πανε καλα παιρνεις αλλο κουτι:P

Δημοσ.

το armor νομίζω έχει μία προεξοχή (στην βάση για την μητρική) για να μπορείς να βάλεις και το σύστημα σαν ΒΤΧ. Αν το χρησιμοποιείς σαν ΑΤΧ έχει μέσα 1-2 ζελατίνες για να τις κολλήσεις πάνω από την προεξοχή έτσι ώστε να μην βραχυκυκλώνει η μητρική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...