dub Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Επειδή διάβασα καλά λόγια σχεδόν από όλους εδώ μέσα για πείτε μου σας παρακαλώ τη γνώμη σας. http://www.e-gate.gr/v2/egate/Product.aspx?id=005922 ΜΙλάμε για 17αρα οθόνη, Intel Core 2 Duo T7250 (2.0 GHz),RAM 3 GB, HD 200 GB SATA,Camera 2MP,Wireless,Bluetooth και 3 (!) χρόνια εγγύηση.. Η τιμή 829 ευρώ μου φαίνεται παρα πολύ καλή σε σχέση με άλλα που κυτούσα. Γιατί τα "μεγάλα" μαγαζιά (Plaisio ktl) δεν εχει κανένας τους Dell??
michalis2610 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Πολύ καλή τιμή, πολύ καλή υποστήριξη. Γενικά είναι ένα άνω του μετρίου μηχάνημα με το μεγάλο ατού να είναι το σέρβις του. Προσωπικά θα προτιμούσα το 15άρι παρόλο που παραδόξως το 17άρι είναι πιο value for money, μιας και τα Vostro είναι λίγο "στρουμπουλά" οπότε το 17 θα παραείναι μεγάλο και βαρύ. Γιατί δεν υπάρχουν ακόμη Dell σε μεγάλες αλυσίδες...Προσεχώς...Φήμες λένε και για μέσα στο καλοκαίρι, είδωμεν...
dub Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Eμένα δεν με πολυασχολεί το μέγεθος οπότε σε αυτά τα λεφτά οι 17 ιντσες είναι μια χαρά.Για μένα η "φορητότητα" εξαντλείται πως ετοιμάζω υλικό απο το σπίτι μου το πάω στο σχολείο το συνδέω με το προτζεκτορα και κάνω τη δουλειά μου. Για αυτό δεν με πολυαπασχολούν μπαταρίες κτλ... Ευχαριστώ πολύ πάντως.
rem_rem Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Πολύ καλό για την τιμή του. Με κλειστά μάτια. Πάντως το 15άρι είναι πιο βολικό. Φήμες λένε και για μέσα στο καλοκαίρι, είδωμεν... Παρεπιμπτόντως η σωστή έκφραση είναι οψόμεθα.( Μέλλοντας)
michalis2610 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Παρεπιμπτόντως η σωστή έκφραση είναι οψόμεθα.( Μέλλοντας) Σωστά. Το είδομεν είναι αόριστος. Πάντα μου άρεσαν τα χρήσιμα σχόλια.
Shineboy Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Πάντως χθες πέρασα από Multirama και έμαθα ότι από Μεγάλη Δευτέρα θα έχουν και Dell, δε ξέρω βέβαια ποια μοντέλα τιμές κλπ αλλά ίσως έχουν και αυτό που σε ενδιαφέρει αν θες να το δεις από κοντά
dub Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 A ωραία. Εδώ στη Λάρισα έχει Multirama. Οσο να ναι καλλίτερα να το πάρω απο μαγαζί της πόλης μου παρά απο ιντερνετ.. Ασε που δεν έχω δεί ποτέ απο κοντά dell , μόνο από φωτογραφίες. Απλά άκουσα απο εσάς πως έχουν καλή ποιότητα κατασκευής. Drivers για ΧP άραγες να υπάρχουν??
dub Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Βλέπω στο σαιτ υποστήριξης της Dell (το οποίο είναι άψογο) υπάρχουν ολοι οι drivers για xp. http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&osl=EN&catid=-1&impid=-1&servicetag=&SystemID=VOS_N_1700&hidos=WW1&hidlang=en Mάλιστα τα έχει πολύ ωραία οργανωμένα.Εχει επιλογές στο τέλος (urgent, optional, recomended κτλ). Συμπαθέστατη μου φαίνεται. Εγώ το μονο που ήξερα από Dell ήταν μια οθόνη 19αρα που είδα σε ένα φιλο πριν μέρες και εντυπωσιάστηκα.
w4tt4n4b3 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 H σειρά XPS φαίνεται να έχει κορυφαία αισθητική αλλά πρέπει να είναι πιο ακριβή από τα Vostro. Κι εγώ έχω εντυπωσιαστεί από την ιστοσελίδα της DELL και από το ότι σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις το laptop βάσει των δικών σου απαιτήσεων και αναγκών.
dub Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 H σειρά XPS φαίνεται να έχει κορυφαία αισθητική αλλά πρέπει να είναι πιο ακριβή από τα Vostro. Κι εγώ έχω εντυπωσιαστεί από την ιστοσελίδα της DELL και από το ότι σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις το laptop βάσει των δικών σου απαιτήσεων και αναγκών. Έχεις δεί κανέναν με τα μάτια σου? Γενικά αισθητικά πώς τα πάνε τα dell?
dub Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Tώρα κατάλαβα αυτό που είπες για τη δυνατότητα να φτιάξεις το μηχανάκι οπως γουστάρεις. Εδώ μάλιστα βλέπω στη Ελληνική σελίδα (http://premierconfigure.euro.dell.com/dellstore/config.aspx?cs=RC1078530&customer_id=RC1078530&oc=VN17001&~tgt=global_cfg&c=GR&l=el&s=PAD) μπορείς να το παραγγείλεις με τα windows xp home edition τζαμπα. Τα pro 80 euro.... (βέβαια θα έχεις πληρώσει τα Vista !) Bέβαια αφού υπάρχουν οι drivers το κάνουμε και μόνοι μας. Είναι ομως εντυπωσιακό το site τη στιγμή που διαβάσουμε πολλούς φίλους εδώ μέσα που θέλουν να βγάλουν τα vista και να πάνε στα ΧΡ και ψάχνουν με τοσο κόπο για drivers. Aνυπομονώ να δώ ένα τέτοιο λαπτοπ απο κοντά.
dimitris272000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Σήμερα είδα και εγώ αυτό το μοντέλο και έχω ερωτήσεις επειδή είμαι εντελώς μα εντελώς άσχετος με τα μπλιμπλίκια... Λοιπόν από service πως πάνε οι DELL ? Από επίπεδο χρήσης? Εννοώ είναι τίποτα επιπέδου TURBO-X, κλπ ? Η κάρτα γραφικών του συγκεκριμένου μοντέλου DELL NOTEBOOK VOSTRO V1700 17‘‘ C2D VPR είναι της προκοπής ή σε 1-2 χρόνια ούτε DVD δεν θα μπορώ να δω? Σε γενικές γραμμές να το αγοράσω? Κυρίως ενδιαφέρομαι για OFFICE, ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ταινίες, και μουσική, αλλά θέλω να αγοράσω ένα μηχάνημα που να με βγάλει 4-5 χρόνια στην καλύτερη. Συγγνώμη αν οι ερωτήσεις μου σας φαίνονται χαζές, αλλά δώστε τόπο στην οργή και δώστε και σε μένα μια απάντηση. Σας ευχαριστώ!
dimitris272000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Και συνεχίζω με μία ακόμη ερώτηση. Μεταξύ DELL, HP και TOSHIBA τί να προτιμήσω έχοντας σαν βάση τον προηγούμενο DELL laptop? Αν μπορείτε να προτείνετε, θα σας είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ και πάλι
skiaxtro7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Το service της ειναι ενας απο τους κυριους λογους που ειναι παγκοσμια δυναμη στους φορητους.Διακρινονται απο πολυ καλο υλικο επενδυσης και εξωτερικης δημιουργιας.Τωρα οσο για την καρτα γραφικων δεν την εω τσεκαρει την συγκεκριμενη αλλα δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο.αλλα για ταινιες και λοιπα εννοειτε πως ειναι κομπλε.Οσο για τα 4-5 χρονια το θεωρω απιθανο.ετσι οπως παει η τεχνολογια πλεον και συστημα με 2000 να παρεις μετα απο 2 χρονια θα εινια οτι να ναι.Παντως για μενα πρωτα θα πηγαινα σε dell,και μετα σε toshiba και hp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.