cbi prw Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 παιδιά είμαι φοιτητής και άφραγκος έχω ένα laptop και έχω παρατηρήσει ότι πολύ εδώ στην πολυκατοικία έχουν ασύρματα δίχτυα κλειδωμένα. ξέρι κανεις κανένα πρόγραμμα που να μπορώ να ξεκλειδώσω κάποιο και να το χρησιμοποιώ βραδινές ώρες που δεν θα ενοχλώ κανέναν για να στέλνω τις εργασίς μου. ώστε να μην τρέχω συνεχεια σε web kafe. βλέπετε δεν παίζουν αρκετά φράγκα για να βάλω συνδέσει ακόμα στο σπίτι. οποιος μπορεί να με βοηθήσει ευχάριστο!!!!
antonl Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Το καλύτερο που χεις να κάνεις είναι να ζητήσεις από κάποιον ιδιοκτήτη WiFi, να σου δίνει access κάποια συγκεκριμένη στιγμή της μέρας για κανα 5λεπτο για να στέλνεις τις εργασίες σου. Κατά τα άλλα, δύσκολα να σου δώσει κάποιος συμβουλές από δω για το πώς να κλέψεις internet
Chrisad Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 παιδιά είμαι φοιτητής και άφραγκοςέχω ένα laptop και έχω παρατηρήσει ότι πολύ εδώ στην πολυκατοικία έχουν ασύρματα δίχτυα κλειδωμένα. ξέρι κανεις κανένα πρόγραμμα που να μπορώ να ξεκλειδώσω κάποιο και να το χρησιμοποιώ βραδινές ώρες που δεν θα ενοχλώ κανέναν για να στέλνω τις εργασίς μου. ώστε να μην τρέχω συνεχεια σε web kafe. βλέπετε δεν παίζουν αρκετά φράγκα για να βάλω συνδέσει ακόμα στο σπίτι. οποιος μπορεί να με βοηθήσει ευχάριστο!!!! Φίλε αυτη η διαδικασια ειναι παρανομη και ειναι φυσικο να μη βρεις απαντηση σε αυτο εδω. Για τους Φοιτητες το κοστος μονο για internet πλεον ειναι πολυ χαμηλο ακομα και για οσους δεν εχουν οικονομικη δυνατοτητα http://diodos.gsrt.gr/Packages.aspx?f=s απο οτι ειδα 9,50 ? το μηνα η 0,31/ ημερα.. δεν χρειαζεται να εισαι μπρουκλις για να εχεις συνδεση.
zztop845 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Η μπορείς να κάνεις με έναν φίλο σου μία σύνδεση στην πολυκατοικία σου και να την μοιράζεσαι με αυτόν.
Technology fan Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ή μπορεις να ψαξεις και να βρεις τροπο να κλεβεις απο τους γειτονες σου
poihths Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 ζητα α΄πο κανα γείτονα να το μοιραζεται μαζι σου.. σιγουρα δεν θα είναι όλοι γυφτοι. Καλύτερα να δανείζεσαι παρα να κλεβεις.. το κλεψιμο ειναι παντα πιο δυσκολο :Ρ
vagpap Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Εμένα γείτονας βρήκε το δίκτυο μου, ήρθε και μου ζήτησε να μπαίνει με το κινητό του για να βλέπει κανένα στοίχημα και μόνο, και ευχαρίστως τον έβαλα στην MAC address list μου. Η καλύτερη λύση είναι αυτή. Αν βρω εγώ ίχνη παραβίασης του δικτύου μου, δε θα συμπεριφερθώ με τη σειρά μου με τον καλύτερο τρόπο...
-WISE- Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 cbi prw που μενεις?γτ παρα πολλες περιοχες εχουν ασυρματο δικτυο...
cbi prw Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 μένω αθηνα στα κάτω πατήσια το ξέρω ότι είναι παράνομο.αλλα σκέφτηκα ότι 3 και 4 χωρα το πρωί που γυρίζω από την δουλειά δεν θα ενοχλούσα κανέναν. ζήτησα από ένα 2 παιδιά να μου επιτρέπου να μπαίνω βραδια αλλα δεν γίνετε δεν θελανε.το άκουσα και εγώ αυτό το internet με τα 9 ευρώ και κάτι. αλλα σε όσες εταιρίες και αν ρώτησα μου είπανε ότι ήτανε μια προσφορα που έληξε θα δοκιμάσω από τον άλλο μηνα να κάνω αιτήσει στον οτε για γραμμή τηλεφώνου σας ευχάριστο όλους και δεν ήξερα ότι το φόρουμ απαγορεύει τέτοιες συζητήσεις δεν διαβάζω σκεδον ποτε τους ορους χρήσεις του κάθε φορούν.οποτε σίτο συγγνώμη και από το φόρουμ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 [...] ξέρω ότι είναι παράνομο [...]δεν ήξερα ότι το φόρουμ απαγορεύει τέτοιες συζητήσεις δεν διαβάζω σκεδον ποτε τους ορους χρήσεις του κάθε φορούν [...] Αυτά αρκούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.