Προς το περιεχόμενο

στόχοι που πετύχατε?

bibibo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) καποτε πριν απο αρκετα χρονια οταν πρωτοφτιαχτηκε το forum, ανυπομονουσα να μπουν και γυναικες!

οταν με το καιρο αρχισαν να μπενουν ειχα βαλει στοχο να γνωρισω γυναικες οι οποιες τοτε ηταν σπανιο καποια κοπελα να ασχολειτε με το ιντερνετ και γενικα με υπολογιστες και ακομα καλυτερο να ειναι μελος του insomnia.

ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ. απο το 2003 και μετα, βγηκα με μπολικες γυναικες απο το forum αυτο και με ολες κραταω φιλικες επαφες.

2) καποτε οταν ηταν στη μοδα το mirc και αγορια-κοριτσια λιωνανε με τις ωρες να κανουν chat, εγω και οι φιλοι μου ειχαμε βαλει στοχο να βγουμε με πολλααα κοριτσια.

λιωσαμε στο chat και μεις και ειχαμε βαλει "στοιχημα" ποιος θα επερνε πιο γρηγορα το κινητο απο τη γκομενα που μιλουσαμε και θα κανονιζαμε για καφε.

ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ. εχω ακομα το αρχειο .txt που σημειωνα ονομα, περιοχη, κινητο που ειχα καταφερει να βγουμε για καφε ειτε εγω μονος με τη κοπελα ειτε με τους φιλου μου και τις φιλες της.

3) καποτε οταν πρωτοβγηκε το napster και εμαθα τι σημαινει mp3, αρχισα να μαζευω τραγουδια. με το καιρο εμαθα οτι στα μαγαζια υπαρχει καποιος που βαζει μουσικη! (ως τοτε ουτε καν το ειχα σκεφτει, αν με ρωτουσατε θα ελεγα οτι ειναι ραδιο οπως και τωρα συμβαινει σε παρα πολλους και πολλες που δε ξερουν).

ετσι με το καιρο ειπα "αφου εχω τραγουδια ας κανω τον dj". περασε αρκετος καιρος μεχρι να μαθω πως κανουν μιξεις με τα μηχανηματα κτλ και αποφαφισα για χομπυ και μονο να βαλω ενα στοχο. να καταφερω να μπορω να δουλεψω σε μια τετοια θεση χωρις ομως τη βοηθεια κανενος!

δηλαδη ηθελα να το κανω οσο πιο δυσκολο γινεται με οσο καιρο και αν περασει μεχρι να το μαθω και μια μερα να φτασω σε ενα σημειο και να πω "ολα τα τραγουδια ειναι δικα μου, κανεις δε μου εδωσε τιποτα και μονος μου εμαθα τα μηχανηματα".

εξαλου δεν ειχα και κανεναν ουτε γνωστο ουτε τιποτα που να ασχοληται με το θεμα αυτο.

ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ δουλευω σε cafe-bar μονιμος και σε κανενα club αν τυχει απο γνωριμιες που εκανα απο τα μαγαζια.

πολλοι με χαρακτηριζουν επαγγελματια ενω ξερω οτι δεν ειμαι και οτι κανω το κανω για τη πλακα μου.

ατακα ενος φιλου μου οταν πρωτο αρχισα να ασχολουμαι με τα τραγουδια : το ελεγα εγω οτι καποια μερα θα σε φανε τα mp3.

4) στοχοι του 2008

α) να ριξω τη γκομενα που κυνηγαω καιρο και παιδευομαι (μ'αρεσει ομως γιατι εχει ενδιαφερον να δυσκολευεσαι). η περιπτωση ειναι ακριβως οπως την εικονα στην υπογραφη μου. ενας "λαικος" εγω, με μια ανωτερη καπως.... δε μπορειτε να φανταστειτε τι ωραιο ειναι να παιδευεσαι γι'αυτο το σκοπο. οσο πιο δυσκολο τοσο και πιο ομορφο. αλλιως το ευκολο δεν εχει καμια αξια

β) αρκετα με τις γυναικες, πρεπει να βρω μια κανονικη δουλεια και καποιον τροπο να βγαλω πολλα λεφτα γιατι οι στοχοι που εχω στη ζωη μου ειναι πολυεξοδοι! (βλεπε 4α)

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικα η ιδεα του μπαρ εχει περαση ε?

Πω ρε φιλε, ολοι μας τελικα ενα μπαρ θελουμε να ανοιξουμε. Αλλα πρεπει να κανω κατι αλλο πρωτα γιατι θελω να το φχαριστηθω το μπαρ, να μην αγχωνομαι ποσα εβγαλα και αν την παλευα, να μπαινω μεσα και να το γραφω στα @@ μου θελω

Δημοσ.

@KaizerSoze το σκεφτομαι και γω πολυ αυτο που λες αλλα δουλευοντας μεσα σε αυτα ξερω τις δυσκολιες κτλ και δεν ειναι τοσο ευκολο οσο φαινεται. αν ηταν τοσο ευκολο τοτε ολοι αυτο θα καναν.

btw. στη περιοχη σου δουλευω

Δημοσ.

Σας διαβεβαιώ , επειδή σε αυτο δουλεύω, οτι μεγαλύτερη ψευδαίσθηση απο την παραλία και την ζωή στην παραλία ΔΕΝ υπάρχει! Κάθε σαιζον , ΜΑ κάθε σαιζόν είναι και μια εντελώς διαφορετική ιστορία, στην αρχή...

Μετα απο χρόνια βλέπεις όμως οτι επαναλαμβάνεται καρε καρέ, ακόμα και το περιβάλλον γύρω χάνει την φυσική ομορφιά του , - ξενερώνεις - Αν επιμείνεις ωστόσο, στο τέλος γίνεται ένα θέατρο στο οποίο λατρευεις να παίζεις.

;)

Δημοσ.

Πω ρε φιλε, ολοι μας τελικα ενα μπαρ θελουμε να ανοιξουμε. Αλλα πρεπει να κανω κατι αλλο πρωτα γιατι θελω να το φχαριστηθω το μπαρ, να μην αγχωνομαι ποσα εβγαλα και αν την παλευα, να μπαινω μεσα και να το γραφω στα @@ μου θελω

Α ρε Kaizer, ξέρεις πόσα χρόνια το συζητούσα για μπαρ; και μάλιστα παραλίγο να γίνει πριν από 2-3 χρόνια αλλά τελικά δεν έκατσε η φάση. Μέχρι και στη Βαρσοβία όταν ήμουν το συζητούσαμε αλλά εκεί έκανε κουμάντο η ρώσσικη μαφία, δεν μας έπαιρνε :-P

Σας διαβεβαιώ , επειδή σε αυτο δουλεύω, οτι μεγαλύτερη ψευδαίσθηση απο την παραλία και την ζωή στην παραλία ΔΕΝ υπάρχει! Κάθε σαιζον , ΜΑ κάθε σαιζόν είναι και μια εντελώς διαφορετική ιστορία, στην αρχή...

Μετα απο χρόνια βλέπεις όμως οτι επαναλαμβάνεται καρε καρέ, ακόμα και το περιβάλλον γύρω χάνει την φυσική ομορφιά του , - ξενερώνεις - Αν επιμείνεις ωστόσο, στο τέλος γίνεται ένα θέατρο στο οποίο λατρευεις να παίζεις.

;)

Η τελευταία σου πρόταση όλα τα λεφτά. Κι επειδή αυτό ακριβώς θέλω, κάποια στιγμή θα το κάνω, απλά δεν ξέρω το πώς ακόμα :-P

Δημοσ.
2) καποτε οταν ηταν στη μοδα το mirc και αγορια-κοριτσια λιωνανε με τις ωρες να κανουν chat, εγω και οι φιλοι μου ειχαμε βαλει στοχο να βγουμε με πολλααα κοριτσια.

λιωσαμε στο chat και μεις και ειχαμε βαλει "στοιχημα" ποιος θα επερνε πιο γρηγορα το κινητο απο τη γκομενα που μιλουσαμε και θα κανονιζαμε για καφε.

Εμένα μου λες,

και δεν προλάβαινα να τις μιλήσω και μου ζητούσαν αυτές κινητό και μου έλεγαν ότι θα με πάρουν αυτές ή κανόνιζαν επί τόπου ραντεβού.

Άντε ύστερα να ζητήσω εγώ κινητό , δεν είχε νόημα

Έχασα πολλά στοιχήματα έτσι…

βεβαίως

Δημοσ.

@Houston ναι εχει τυχει και αυτο που λες.

τωρα βεβαια εχω χροοονια να το δοκιμασω αλλα απ'οτι βλεπω απο αλλους γνωστους μου τωρα ειναι μοδα το μσν και μιλανε με τις ωρες απο κει...

Δημοσ.

@Houston μα αυτο μου τι δινει στα νευρα.

τωρα οοολες οι γνωστες μου, ξαδερφες κτλ, λιωνουν με τις ωρες στο μσν για να βρουν γκομενο!

και οταν αγριευω με αυτο μου λενε οτι δε βρισκουν κανεναν σωστο αντρα απο αυτους που ξερουν και ψαχνουν μηπως βρουν απο το ιντερνετ!

ελεος.

και σχεδον ολες εχουν γκομενο απο το ιντερνετ....

που παμε ρε σεις?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ας ξεθάψουμε ένα παλιοοοοοό θέμα...

να μην κάνω ελεύθερες σχέσεις.

να μάθω στον κόσμο να είναι εναντια στις μόνιμες σχέσεις και να προτιμά τις αρπαχτές

Τελικά τι θες?

Μήπως θες τη μόνιμη γκόμενα για πάρτη σου και να μάθεις στις άλλες να είναι ενάντια στις μόνιμες σχέσεις, ώστε να μπορείς να ξενοπιδ@ς? :whistle:

Η αλήθεια είναι ότι σε πολλούς αρέσει κάτι τέτοιο. Είναι μικροαστικό όνειρο...

Για να έχεις ένα bar θα πρέπει να είσαι εκεί κάθε μέρα σχεδόν να επιβλέπεις να έχεις άγχος, να πληρώνεις να νταλαβερίζεσαι με μπράβους, προστασίες, μπάτσους και πολλά άλλα...

Λογικά τα τα ξέρετε αυτά, απλά τα υπενθυμίζω.

Όσον αφορά μερικούς από τους δικούς μου στόχους που μου έρχονται τώρα στο μυαλό:

- Να πάρω το Lower (Πέτυχα)

- Να περάσω στο TEI Aθήνας (Πέτυχα)

- Να πάρω πτυχίο από το ΤΕΙ Αθήνας (Αναμένω)

- Να έχω ένα πολύ καλό PC (Πέτυχα)

- Να έχω ένα Multimedia δωμάτιο με ότι καλύτερο τεχνολογικά (Πέτυχα)

- Να έχω μια ολοκληρωμένη μόνιμη σχέση {Πέτυχα (ετών 17)}

- Μετά από αρκετές σχέσεις να έχω κοπέλα με μεγάλα βυζιά (πέτυχα αλλά και έτυχα :P)

- Να έχω επαφή με γυναίκες από ηλικίες (18-45) (Πέτυχα)

- Να μη κάνω ξανά σχέση με αρκετά μεγαλύτερη μου (Απέτυχα)

- Να μη κάνω τίποτα με πρώην κοπέλες και να μην έχω επαφή (Απέτυχα)

- Να είμαι με τα φιλαράκια μου ξέγνοιαστος όπως είμαστε μικροί και τρώγαμε πίτσες και μιλάγαμε για κοπέλες και Video Games (Απέτυχα)

- Να πάρω Cabriolet (Αναμονή)

- Να δουλεύω λίγες μέρες και να καλύπτω άνετα τα έξοδα μου (πέτυχα)

- Να έχω αρκετά χρήματα και ένα πολύ όμορφο σπίτι (Αναμονή)

- Να βγάλω δίπλωμα για αμάξι (Αναμονή)

Δημοσ.

Να τελειώσει η εξεταστική για να πάω να κάνω τα μπανάκια μου κάπου που η θάλασσα να απέχει λιγότερο από 40 λεπτά...!

Α και να περάσω μερικά μαθήματα αν και δεν έχω παράπονο μέχρι τώρα..!

Ζέσταααααα.....!

Δημοσ.

>Να ασχοληθώ με μια επιστήμη που μου αρέσει άσχετα αν θα βρω δουλειά (Ηλεκτρον.Μηχ.) -Πέτυχα

>Να οδήγω Ferrari στο Maranello - Πέτυχα (κι ας ήταν 20 λεπτά μόνο)

>Να οδηγήσω κάποιο Muscle car του '70(Αναμονή)

>Να πάω με μια MILF (Πέτυχα)

>Να πιάσω διψήφιο νούμερο στις σχέσεις που ολοκλήρωσα (sic) -(Πέτυχα)

>Να καταφέρω να είμαι ενωμένος με τα 2 φιλαράκια από σχολείο (Απέτυχα)

>Να έχω πάρει το πτυχίο το 2008( Απέτυχα)

>Να πάρω μια CBF 250 (Αναμονή)

>Να βρώ μια δουλειά που δε θα με κάνει χειρότερο άνθρωπο(sic) (Αναμονή)

>Να πάρω πτυχίο στην αρμονία (Απέτυχα)αλλά δε το μετανίωνω καθόλου

>Να ασχοληθώ με τις πολεμικές τέχνες (Απέτυχα)

>Να βρώ έναν άνθρωπο (θηλυκού γένους) που να νοιάζεται για μένα (Πέτυχα αλλά όχι για πολύ,έπρεπε να γίνει αργότερα αυτό)

>Να ζήσω στο εξωτερικό σαν ευρωπαίος κ όχι σαν ελληνάρας (αναμονή)

Δημοσ.
Τι να λέει μωρε τώρα το μσν

Αν δεν πέσει ρεντεβού να γουστάρουμε δε λέει

Τι ειπες τωρα φιλε! Πες το σε μερικες καμενες γκομενες που νομιζουν οτι εμεις (γενικα εμεις που ασχολουμαστε με τα PC) ειμαστε καμενοι και οταν την λες να βγειτε κανενα ραντεβου τοτε κολωνουν. Απιστευτα τα γυναια, εχουν ξεφυγει τελειως. Ευτυχως που μολις καταλαβαινω οτι καποια ειναι τετοια χτυπαει το εσωτερικο καμπανακι μου και την κανω με ελαφρα :lol:

Παμε σε γκομενες που το εχουν και λιγο. Εχουν το τσαγανο και δεν φοβουνται ακομα και τη σκια τους, ουτε να εχουν απαιτησεις στο Θεο "απαν" για να μιζεριαζουν ολη μερα (μαζι με αυτες και εσυ που δεν τις καλυπτεις). ΟΥΣΤ αυτες απο εμας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...