Προς το περιεχόμενο

στόχοι που πετύχατε?

bibibo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να βγάζω λεφτά χωρίς να δουλεύω. Να μάθω στον κόσμο τη λέξη αλληλεγγύη. Να βρω μια πλούσια γκόμενα που να μου τ' ακουμπάει, να μάθω στον κόσμο να είναι εναντια στις μόνιμες σχέσεις και να προτιμά τις αρπαχτές, να ακούνε όλοι λαικά και σκυλάδικα για να μη χρειάζεται να ακούω εγώ τα φλωροτράγουδα της μάζας (κοκκίνες, μπαμπούρεν, πιέστο) να καταργηθούν όλοι οι εξουσιαστικοί μηχανισμοί (οικογένεια, σχολείο, εκκλησία, μισθωτή σκλαβιά) παράλληλα με την ιδιοκτησία και μια που ναι σχετικό λόγω ημερών να κάνω Ανάσταση στην Αγιά Σοφιά

Μήπως τα μπλεξες λίγο μεγάλε?

-Θες τσάμπα λεφτά, κατα προτίμηση να στα σκάει η πλούσια γκόμενα σου. Ερωτόμαι λοιπόν:

α)Πως θα χεις γκόμενα, έστω και φτωχή, αφού είσαι κατά τον σχέσεων?

β)Ζητάς αλληλεγγύη απ΄όλους αλλά εσένα θες να στα σκάνε στο έτσι

γ)Τι θα τα κάνεις ρε μεγάλε τόσα λεφτά αφού είσαι ενάντια στην ιδιοκτησία?

-θες να καταργηθούν όλοι οι εξουσιαστικοί μηχανισμοί (εκκλησία κτλ) αλλά παράλληλα

γουστάρεις να κάνεις Ανάσταση μες την Αγια Σοφία.

Μ' έχεις μπερδέψει....

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Eγω εχω βαλει στοχο να κανω κατι για το οποιο θα με θυμουνται...να μεινω στην ιστορια δηλαδη για καποια πραξη που θα κανω η για καποια ιδεα που θα διατυπωσω....ετσι ενω το υλικο μου σωμα θα παψει να υφισταται(λογω θανατου) το πνευμα μου θα μεινει αθανατο...

Μία παρένθεση το παραπάνω είναι ο τρόπος με τον οποίο ο άνθρωπος νικάει τον θάνατο αλλά ας μην το αναλύσω και βγω off topic.΄

1)Μετά από 2 χρόνια κατάφερα να βρω βγάλω λεφτά να αγοράσω λαπτοπ.

2)Να αλλάξω σχεδόν τελείως εσωτερικά τον εαυτό μου (χαρακτήρα, συμπεριφορά κτλ) δεν τα κατάφερα ακόμα αλλά δεν τα παρατάω γιατί τέτιοι στόχοι δεν εγκαταταλείπτονται ποτέ.

3)Να τελειώσω το Τ.Ε.Ι. ακόμα σπουδάζω.

4) Όταν γεράσω να έχω να δώσω στο εγγόνι μου ή στον ανηψιό μου πιο χρήσιμες και πιο σοφές συμβουλές από αυτές που πήρα στην ανήλικη ζωή μου από τους μεγαλητέρους μου.πραγματική εξέλιξη όχι αστεία. Εάν θα το πετήχω θα δούμε έχω αρκετές δεκαετίες ακόμα, προλαβαίνω;

Δημοσ.

Εγω θελω να μπω στην Καλων Τεχνων,να φυγω απο το Ελλαδισταν και να παω Αγγλια....κατι που εχω καταφερει παντως και το ειχα βαλει σκοπο ειναι να τους γραψω ολους σε αυτα που δεν εχω και να ζησω χαμογελοντας οσο πιο πολυ μπορω.:P

Δημοσ.

Βάζουμε 1(έναν) στόχο ---->>

τον πετυχαίνουμε ---->>

προχωράμε στον επόμενο....

(επαναλαμβάνουμε)

Shit!

Θα προσπαθήσω να το θυμάμαι αυτό :(

Δημοσ.
Φιλε ο στοχος ειναι ενας...

Καποια στιγμη και ενω ακομα θα εχω μπροστα μου 10 χρονια να με βαστανε τα ποδια μου και δεν θα εχω τρελαθει να ανοιξω ενα γαμω μπαρ κοντα σε θαλασσα αλλα ναναι χημειο μιλαμε, δλδ να σκας με μαγειο κιετσι αλλα οχι ποζερια, οντως χημειο, οχι σαγιοναρα Prada και πουκαμισο FCUK αυτα δεν ειναι χυμα. Και ναρχεται κοσμος να αραζει οπου γουσταρει, η μουσικη να ειναι οτι ναναι, να αφηνει ο καθενας στο μπαρ οτι γουσταρει αυτος, ο κοσμος οτι ναναι, ωραιοι, ασχημοι, νεοι, γεροι, γκομενες και παλικαρια και αγιος ο Θεος...ε ρε ζωη

ΥΓ. εγω ετσι και βρω μπαρ που να μου πει "Πιες οτι θες και ασε οτι θες" μπορει να κατεβασω τον Νεστο αλλα θα βαλω το χερι στις τσεπες και θα του δωσω οτι φραγκα εχω πανω μου

Εδώ σε έχω : (το ίδιο θέλω να κάνω και εγώ - βέβαια κάτι σε πιο προσγειωμένο και όχι δώσε οτι έχεις αλλα σίγουρα μια free chill out κατάσταση (reggae-ambient και άγιος ο θεός απο το πρωι της 1ης μαιου μεχρι το βράδυ της 1ης Οκτωμβρίου , αλλα θα ειναι κάπως έτσι -> azzuro Ζάκυνθος. Ακριβώς πίσω μου ειναι η παραλία. Εχω και καλύτερες φώτος αλλα όχι διαθέσιμες τώρα .)

bar.jpg

Δημοσ.

Ειχα βαλει στοχο να παρω το πτυχιο,το καταφερα μετα ειχα βαλει στοχο να γινω καλος σ'αυτο που κανω,πιστευω οτι σιγα σιγα γινομαι.Τωρα ομως ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα στοχος μου ειναι να βγαινει (οικονομικα) ο μηνας...αυτο παιζεται!

Δημοσ.

Κάποτε είχα βάλει στόχο ένα ωραίο γκομενάκι

( μπορεί να φαίνεται ποταπός και μικρός ο στόχος αυτός, αλλά εγώ απέτυχα!! )

Δημοσ.

Δυστυχως οσους στοχους εθεσα και πετυχα, τελικα αποδειχθηκαν πυρρειες νικες, δηλ. εδωσα πολυ περισσοτερα στην πορεια απο ο,τι τελικα πηρα, και απο ο,τι πιστευω ο,τι αξιζε.

Τωρα προσπαθω να κρατησω μια ισορροπια αναμεσα σε αυτα και να αναλογιζομαι το λεγομενο κοστος ευκαιριας...

Δημοσ.
Εδώ σε έχω : (το ίδιο θέλω να κάνω και εγώ - βέβαια κάτι σε πιο προσγειωμένο και όχι δώσε οτι έχεις αλλα σίγουρα μια free chill out κατάσταση (reggae-ambient και άγιος ο θεός απο το πρωι της 1ης μαιου μεχρι το βράδυ της 1ης Οκτωμβρίου , αλλα θα ειναι κάπως έτσι -> azzuro Ζάκυνθος. Ακριβώς πίσω μου ειναι η παραλία. Εχω και καλύτερες φώτος αλλα όχι διαθέσιμες τώρα .)

bar.jpg

άπαιχτο μέρος το azzuro....

Δημοσ.
Δυστυχως οσους στοχους εθεσα και πετυχα, τελικα αποδειχθηκαν πυρρειες νικες, δηλ. εδωσα πολυ περισσοτερα στην πορεια απο ο,τι τελικα πηρα, και απο ο,τι πιστευω ο,τι αξιζε.

Τωρα προσπαθω να κρατησω μια ισορροπια αναμεσα σε αυτα και να αναλογιζομαι το λεγομενο κοστος ευκαιριας...

'Εχεις ακούσει αυτό που λένε δεν έχει σημασία ο προορισμός αλλά ο δρόμος; ΕΕ μάλλον κάπως έτσι την πάτησες έδωσες περισσότερη σημασία στον στόχο παρά στον τρόπο. Από την άλλη όμως τα ωραία πράγματα στην ζωή θέλουν πολύ κόπο και πολλές θυσίες που μπορεί να μας δίνουν την εντύπωση ότι δεν αξίζει τον κόπο. Η επιλογή είναι του καθενός. Πάντος μην ανυσηχείς Pablo_Hasan τίποτα δεν πάει χαμένο.

Δημοσ.

Συγκινήθηκα.

Με τους Kaizer και Fidelio έχουμε τους ίδιους στόχους, μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα, σνιφ.

Ε ρε και ν'ανοίξω ρέγγε (και σαρδέλε) μπαρ στην Καραϊβική.

Δημοσ.

στοχους δεν εβαλα ποτε μαλλον...ολα οσα ηθελα μου ηρθαν κατα τυχη,κατα λαθος ή δεν ηρθαν ποτε!ισως δεν ειμαι της προσπαθειας.παντως κατα τυχη ειμαι δημοσιος υπαλληλος! αυτο παλι...:confused:αληθεια λεω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...