bibibo Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ποιούς στόχους έχετε βάλει στη ζωή σας τους οποίους πετύχατε? σε ποιούς αποτύχατε και έχετε εγκαταλείψει την προσπάθεια και ποιούς κυνηγάτε ακόμα?
papahlamidas Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μεγάλο θέμα θέτεις Βibibo. Μήπως όμως τους στόχους δεν του κυνηγάμε αλλά μας κυνηγάνε... Γιατί καμιά φορά παίζει και αυτό. Εγώ είχα βάλει για παράδειγμα στόχο να πάρω αμάξι. Τον πέτυχα αυτόν. Ήθελα όμως να είμαι στην προηγούμενη δουλεία μου που ήτανε φοβερά. Κάτι που δεν κατάφερα γιατί η εταιρία πήγαινε χάλια και παραιτήθηκα.
pappous_soulis Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ο στόχος που κυνηγάω αυτή τη στιγμή είναι να περάσω CEID Πάτρα,και μπορώ να πω ότι νιώθω ήδη σαν να τον έχω ήδη πετύχει.
palawiaris Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Εγώ έβαλα από μικρός στόχο να βρίσκω 2 κατοστάρικα κάθε μέρα κάτω από το μαξιλάρι μου χωρίς να κάνω τίποτα βεβαίως. Για να εκπληρώσω το όνειρο της ζωής μου.Να τα γράψω όλα κανονικά εκεί που δεν πιάνει η μελάνι. Αλλά απέτυχα.Άτιμη κοινωνία. Αλλά δεν το έβαλα ακόμη κάτω.Το παλεύω.Μέχρι να εκπληρωθεί θα εργάζομαι σαν μαλ..ας
KaizerSoze Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Φιλε ο στοχος ειναι ενας... Καποια στιγμη και ενω ακομα θα εχω μπροστα μου 10 χρονια να με βαστανε τα ποδια μου και δεν θα εχω τρελαθει να ανοιξω ενα γαμω μπαρ κοντα σε θαλασσα αλλα ναναι χημειο μιλαμε, δλδ να σκας με μαγειο κιετσι αλλα οχι ποζερια, οντως χημειο, οχι σαγιοναρα Prada και πουκαμισο FCUK αυτα δεν ειναι χυμα. Και ναρχεται κοσμος να αραζει οπου γουσταρει, η μουσικη να ειναι οτι ναναι, να αφηνει ο καθενας στο μπαρ οτι γουσταρει αυτος, ο κοσμος οτι ναναι, ωραιοι, ασχημοι, νεοι, γεροι, γκομενες και παλικαρια και αγιος ο Θεος...ε ρε ζωη ΥΓ. εγω ετσι και βρω μπαρ που να μου πει "Πιες οτι θες και ασε οτι θες" μπορει να κατεβασω τον Νεστο αλλα θα βαλω το χερι στις τσεπες και θα του δωσω οτι φραγκα εχω πανω μου
DIMERR Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Eγω εχω βαλει στοχο να κανω κατι για το οποιο θα με θυμουνται...να μεινω στην ιστορια δηλαδη για καποια πραξη που θα κανω η για καποια ιδεα που θα διατυπωσω....ετσι ενω το υλικο μου σωμα θα παψει να υφισταται(λογω θανατου) το πνευμα μου θα μεινει αθανατο...
lary7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 1)Να παρω μηχανακι και να μην σκοτωθώ με αυτό (στοχος στα 14)ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ 2)Να κανω απο αυτό,για το οποιο ολοι μιλανε, το σεχ (στοχος στα 17) ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ 3)Να μπω στην σχολη που ήθελα (στοχος στα 18)ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ 4)Να κανω παιδια πριν πεθάνω PENDING.... 5)Να τα παρατήσω ολα και ολους και να φυγω απο την χώρα για 1 χρόνο PENDING.... παρακατω δεν μπορω να πώ γιατι δεν ξέρω τι μου ξημερώνει αυριο....
soturin Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ore wa kaizoku-O da! (όποιος καμένος ας με διορθώσει) kaisersoze, απειρό respect
leftermann Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Στην αρχή είχα στόχο να σταματήσω να δουλεύω υπάλληλος, να μαυρίζω εγώ και να μαγκώνει τα φράγκα ο αφεντικός. Το κατάφερα. Μετά έβαλα στόχο να σταματήσω να δουλεύω το πρωί, και να δουλεύω μόνο απόγευμα. Το έκανα κι αυτό, έχω 8 μήνες να δουλέψω πρωί. Επόμενος στόχος είναι να σταματήσω εντελώς να δουλεύω. Deadline τα 40 μου. Προς το παρόν το βλέπω χλωμό, τα πράγματα δεν φαίνονται πολύ αισιόδοξα. Ποτέ δεν ξέρεις όμως, ίσως να γίνει η υπέρβαση...
Filos19 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Η δικιά μου ιστορία είναι λίγο πρωτότυπη.. Είχα βάλει στόχο μία μύγα και την πέτυχα!
afentiko7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Ποιούς στόχους έχετε βάλει στη ζωή σας τους οποίους πετύχατε? Πολλούς. Να μην είμαι κονφορμιστής, trendy, να μη γλείφω άτομα, όταν ο άλλος έρχεται πατημένος από πίσω μου να φρενάρω για να τα κλάνει, να μην έχω παρεδώσε με τράπεζες, να μην κάνω ελεύθερες σχέσεις, να κινούμαι όσο μπορώ με ΜΜΜ, να παίρνω το αγροτικό ενός κολλητού μου και να τρομοκρατούμε φλωράδες με σπορ αμάξια. σε ποιούς αποτύχατε και έχετε εγκαταλείψει την προσπάθεια Σε κανένα.Ποτέ δεν εγκαταλείπεται η προσπάθεια. και ποιούς κυνηγάτε ακόμα? Να βγάζω λεφτά χωρίς να δουλεύω. Να μάθω στον κόσμο τη λέξη αλληλεγγύη. Να βρω μια πλούσια γκόμενα που να μου τ' ακουμπάει, να μάθω στον κόσμο να είναι εναντια στις μόνιμες σχέσεις και να προτιμά τις αρπαχτές, να ακούνε όλοι λαικά και σκυλάδικα για να μη χρειάζεται να ακούω εγώ τα φλωροτράγουδα της μάζας (κοκκίνες, μπαμπούρεν, πιέστο) να καταργηθούν όλοι οι εξουσιαστικοί μηχανισμοί (οικογένεια, σχολείο, εκκλησία, μισθωτή σκλαβιά) παράλληλα με την ιδιοκτησία και μια που ναι σχετικό λόγω ημερών να κάνω Ανάσταση στην Αγιά Σοφιά
palawiaris Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Εμείς φιλαράκι με ένα λόττο θα την κάνουμε την δουλειά.Να δω εσύ πως θα τα καταφέρεις τόσα που ζητάς
Sadamiraq Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Εχω ειχα βαλει στοχο απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου να παρω pc,πηρα στα 14. Εβαλα στοχο να εχω διπλωμα και αμαξια στα 18,τα καταφερα. Εβαλα στοχο να πεισω τους γονεις μου να βαλω ιντερνετ σπιτι στα 15 μου.Εβαλα πριν 2 μερες.Τωρα που τελιωνω ΙΕΚ στα 19 μου εχω στοχο να κανω κατι για να περασει χωρις να το καταλαβω ο 1 χρονος του στρατου(Ακομα δεν υπαρχει λυση) Μετα τον στρατο βαζω στοχο να βρω καλη δουλεια(ελπιζω να μην αργησει)
bibibo Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 ενδιαφέρον όλα αυτά, ευχομαι ολόψυχα να τα πετύχετε.... εγώ στόχο έχω να μην γεράσω ποτέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.