Προς το περιεχόμενο

help αγορα οθονης

dlar2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας είχα ξανά ανοίξει 'ένα θέμα στις οθόνες αλλά τελικά δεν πήρα γιατι τα λεφτά πήγαν για άλλο πράγμα .

Τώρα όμως είμαι έτοιμος να χτυπήσω μια, αυτές τις μέρες είμαι ανάμεσα σε 2 εσείς πια πρωτίνετε?

Να υπενθυμίσω οτι την θέλω για παιχνίδια και ταινίες κυρίως, στα λεφτά αυτά έχετε να μου πρωτινετε κα πια καλύτερη?

και κάτι ακόμα γέρνω ποιο πολύ προς την samsung αυτοί έχει εγγυση 0 καμενον pixel ?

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=9403

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=28851

ευχαριστω :-D

Δημοσ.

η Samsung απο όσο ξέρω δεν έχει εγγύηση 0 καμμένων Pixel.

Άλλα και η LG έχει μόνο μέχρι τις 19", τα μεγαλύτερα monitor δεν έχουν τέτοια εγγύηση.

Δημοσ.

Απο όσο ξέρω η samsung δεν εχει εγγυηση 0 καμένων pixel.Αντίθετα η LG έχει.Εγώ σου προτείνω την LG L207 flatron 20 ιντσών κοντά στα 250 ευρώ.Εχει 10.000 contrast και χρόνο απόκρισης 2 ms.Εγώ αυτην έχω και είμαι υπερικανοποιημένος.Ασε που η LG εχει και τέλειο servis-αναφέρεται σε ένα θέμα εδω στο insomnia νομίζω.

Δημοσ.

Τελικά σήμερα πήγα και πήρα της hp w2207h 330e από των κοτσοβολο έδωσα και +70 για να πάρω 4 χρόνια εγγύηση.

Η οθόνη είναι αρκετά καλύτερη από τη περίμενα

Δημοσ.
Τελικά σήμερα πήγα και πήρα της hp w2207h 330e από των κοτσοβολο έδωσα και +70 για να πάρω 4 χρόνια εγγύηση.

Η οθόνη είναι αρκετά καλύτερη από τη περίμενα

Απο εμπειρια παντως σχεδον 2 μηνων εχω να σου πω οτι εκανες παρα πολυ καλη επιλογη!! Φτου Φτου να μη μας τις ματιασω!!!:-D

Δημοσ.

Εσύ πως την έχεις ρυθμισμένοι γιατί σε εμένα με πόνεσαν τα μάτια μου και αλλάζω συνέχεια ρυθμίσεις να βρω το κατάλληλο

Και κάτι ακόμα ένα καλώδιο που είχε και έλεγε hd cable που είναι σαν usb λίγο ποιο πλατύ τι ακριβός είναι ?

Δημοσ.
Εσύ πως την έχεις ρυθμισμένοι γιατί σε εμένα με πόνεσαν τα μάτια μου και αλλάζω συνέχεια ρυθμίσεις να βρω το κατάλληλο

Και κάτι ακόμα ένα καλώδιο που είχε και έλεγε hd cable που είναι σαν usb λίγο ποιο πλατύ τι ακριβός είναι ?

Αυτο ειναι HDMI καλωδιο. Αν η καρτα γραφικών σου εχει hdmi θυρα τοτε με αυτο θα το συνδεσεις. Τι θυρα εχει αληθεια?

Εγω την εχω ρυθμισμενη:

Brightness: 60

Contrast: 70

Color temperature: 6500k

Αλλα ψαξε λιγο να βρεις τις καταλληλες ρυθμισεις για τα δικα σου γουστα!!

Δημοσ.

Έχει ψηφιακή θύρα αλλά όχι κάποια σύνδεση για αυτό το καλώδιο αφού ώμος υποστηρίζει hd η κάρτα γραφικών μου είναι μια nvidia 8600gt albatron

Δημοσ.
Έχει ψηφιακή θύρα αλλά όχι κάποια σύνδεση για αυτό το καλώδιο αφού ώμος υποστηρίζει hd η κάρτα γραφικών μου είναι μια nvidia 8600gt albatron

Ωραια και εγω την ιδια θυρα εχω. Τωρα πως την εχεις συνδεσει? Προφανως με το αναλογικο καλωδιο.

Θα πας λοιπον αυριο σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα ειδη, καλωδια κλπ και θα τους πεις να σου δωσουν ενα καλωδιο ωστε να συνδεσεις απο θυρα DVI-i σε υποδοχη HDMI. Μη δωσεις πανω απο 30 ευρω και αυτα πολλα ειναι!!

Εγω ετσι την εχω συνδεσει και δεν εχω κανενα προβλημα!

Δημοσ.

Χωρίς αυτό το ψηφιακό δν μπορώ να δω hd ? γιατί νομίζω σε κάποιο θέμα στο φόρουμ το διάβαζα και έλεγε ένα παιδί ότι δν έχει διάφορα

Και συγνώμη αν σε κουράζω με τις πολλές ρωτήσεις

Δημοσ.
Χωρίς αυτό το ψηφιακό δν μπορώ να δω hd ? γιατί νομίζω σε κάποιο θέμα στο φόρουμ το διάβαζα και έλεγε ένα παιδί ότι δν έχει διάφορα

Και συγνώμη αν σε κουράζω με τις πολλές ρωτήσεις

Γενικα θα εχεις καλυτερη ποιοτητα εικονας. Οσο για το HD δε το γνωριζω 100% και δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου.

Παντως καλο θα ηταν να τη συνδεσεις οπως σου ειπα!

Δημοσ.

Οι ρυθμίσεις πολλές φορές απλοποιούνται από προγραμματάκια που συμπεριλαμβάνουν οι κατασκευαστές των οθονών

Δημοσ.
Οι ρυθμίσεις πολλές φορές απλοποιούνται από προγραμματάκια που συμπεριλαμβάνουν οι κατασκευαστές των οθονών

Οντως αλλα το προγραμμα της hp δεν εχει παρει και τις καλυτερες κριτικες. Ας το δοκιμασει και αυτο αλλα εγω που το δοκιμασα δεν μου αρεσε καθολου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...