Προς το περιεχόμενο

LG 32'' Την αγορασα αλλα....

harrys23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα σήμερα το πρωί από τα carrefour την LG 32'' HD ready 1080P simplink με dolby digital

και ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη στα 488 ευρώ

καλή προσφορά δεν μπορώ να πω τα είχα και τα έδωσα παραπάνω δεν δίνω ακόμα τουλάχιστον.

Αλλα...το θέμα τις ανάλυσης με προβληματίζει οταν συνδέεται με HDMI από το pc που έχω μια Nvidia 9600 δεν έχω τόσο καθαρή ανάλυση σαν την 20'' samsung monitor που εχω ο λόγος και το ερώτημα είναι επειδή δεν είναι full HD ??

Η αναλυση στην LG ειναι τωρα στα 1360/768 όταν την αλλάζω και ανεβαίνω γεμίζει ολη οθόνη ολο το πάνελ δηλαδή με το παράθυρο των windows αλλά μου κάνει κατι νερά στα χρώματα όταν την κατεβάζω στα 1360/768 καθαρίζει πολυ καλά η εικόνα μοιάζει σαν αυτή ενός monitor αλλά μικραίνει το παράθυρο των windows

τι μπορώ να κάνω πέρα από το να την πάω πίσω ??

και κάτι ακόμα την έχω στο γραφείο και φοβάμαι για τα μάτια μου είδη εδώ και 1 χρόνο φοράω γυαλιά για αστιγματισμό αλλά μόνο όταν κάθομαι στο pc. η απόσταση είναι ένα μέτρο πόσο πρέπει να την απομακρύνω ?

Δημοσ.

σύνδεσε την απο το dsub και δοκίμασε 1360/1366/1368χ768 αναλύσεις και διάλεξε όποια σου δώσει το καθαρότερο 1:1 pixel mapping

κατά 99% δεν υποστηρίζει 1:1 pixel mapping μέσω hdmi και θα ταλαιπωρηθείς...

Δημοσ.
σύνδεσε την απο το dsub και δοκίμασε 1360/1366/1368χ768 αναλύσεις και διάλεξε όποια σου δώσει το καθαρότερο 1:1 pixel mapping

κατά 99% δεν υποστηρίζει 1:1 pixel mapping μέσω hdmi και θα ταλαιπωρηθείς...

ακολούθησα τα βήματα σου άλλαξα και ενα αλλο καλώδιο ισως να επεζε κάνα ρόλο και αυτο και μετά την επανεκκίνηση ήρθε απο μόνο του στα1360/768 και έστρωσε είναι τέλειο μιλάμε άψογη εικόνα ζεστά χρώματα και full panel πλέον καθαρά στα 32''

Ευχαριστώ πολύ φιλε .

βεβαια έχει μπορώ να πω μια μικρή απόκλιση από ενα απλό μόνιτορ tft 20'' αλλά όχι τόσο μεγάλη μόνο δίπλα δίπλα καταλαβαίνεις την διαφορά.

ευχαριστώ πολύ

http://imageshack.gr/view.php?file=65x2mj4ha658yy7koo18.jpg

Δημοσ.
Πήρα σήμερα το πρωί από τα carrefour την LG 32'' HD ready 1080P simplink με dolby digital

και ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη στα 488 ευρώ

καλή προσφορά δεν μπορώ να πω τα είχα και τα έδωσα παραπάνω δεν δίνω ακόμα τουλάχιστον.

Μαλλον θα πηρες την lc56 η την lc 46 αν δεν κανω λαθος.Επειδη ενδιαφερομαι και γω για τα μοντελα αυτα θα μπορουσες αν δε σου ειναι κοπος να κανεις ενα μινι review και να απαντησεις σε καποιες αποριες που εχω?

-υπαρχει εξοδος ηχου (αναλογικη) να συνδεθει με ενισχυτη

-υπαρχει δυνατοτητα συνδεσης DVI>HDMI

-λογικα δεν θα πρεπει στα 2-2.5 μτρ.να βλεπεις τα γραμματα ανετα σε 32αρα οθονη?

Οταν λες οτι εχει διαφορα με το 20αρι μονιτορ εννοεις οτι η τιβι η 32αραειναι χειροτερη?

Το μονιτορ σου μαλλον θα εχει tn πανελ και η lg απο οτι ξερω εχει s-ips.Δηλαδη θα πρεπει η 32αρα να εχει και καλυτερες γωνιες θεασης αλλα και ποιο ποιοτικη εικονα.

Δημοσ.
Μαλλον θα πηρες την lc56 η την lc 46 αν δεν κανω λαθος.Επειδη ενδιαφερομαι και γω για τα μοντελα αυτα θα μπορουσες αν δε σου ειναι κοπος να κανεις ενα μινι review και να απαντησεις σε καποιες αποριες που εχω?

-λογικα δεν θα πρεπει στα 2-2.5 μτρ.να βλεπεις τα γραμματα ανετα σε 32αρα οθονη?

Οταν λες οτι εχει διαφορα με το 20αρι μονιτορ εννοεις οτι η τιβι η 32αραειναι χειροτερη?

Το μονιτορ σου μαλλον θα εχει tn πανελ και η lg απο οτι ξερω εχει s-ips.Δηλαδη θα πρεπει η 32αρα να εχει και καλυτερες γωνιες θεασης αλλα και ποιο ποιοτικη εικονα.

-Λογικά έχει αναλογική έξοδο.

-DVI σε HDMI παίρνουν όλες οι τηλεοράσεις. Δεν έχει να κάνει με την τηλεόραση αλλά με τον υπολογιστή. Αρκεί να έχει το κατάλληλο καλώδιο.

-Ανάλογα την μυωπία του καθενός! Εγώ ας πούμε, δεν μπορώ να δουλέψω από τόσο μακρυά.

Δημοσ.

1)εχω την lc56

2)έξοδος ήχου αναλογική σκετα rca δεν εχει μόνο Oπτικη ινα αλλα μπορεις να παρεις απο ολα τα καταστηματα

ηλεκτρονικων Scart που να καταλήγει σε rca και να παρεις με το scart line out left + right και να δωσεις σε ενυσχιτη

η παρε ενα ανταπτορα σαν αυτον που σου δειχνω

gp3pi6na13pfo2hwe28u.jpg

και απλά γύρισε το στο out θα σου δώσει απλο στερεοφωνικό ηχο

στην αρχή ετσι το ειχα μέχρι που έδωσα στο ενισχυτή και εγω με οπτική ινα

3)Με ένα απλό ανταπτορα η απλό καλωδιο απο DVI στο γυριζει σε HDMI

Απο τα 2 μετρα ανετα χειριζομαι το ασυρματο ποντικι και κανω περιηγη στο insomnia

και σου γραφω αυτην την στιγμη που μιλαμε με αναλυση 1360/768

εχει διαφορα το να καθεσαι σε μια 32διαρα απο την samsung την 20αρα που ειχα .

Την πρωτη μερα νομιζα οτι θα πηδουσα απο το μπαλκονι με τον πονοκεφαλο που μου διμιουργησε.

4)Τελος γωνιες θεασης ??με πολυ απλα λογια τελεια καμια σχεση με την 20αρα βλεπεις παιζει ρολο το πανελ που λες και εσυ .

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.Προχθες ημουνα θεσσαλονικη και ειδα στο media markt την lc56 διπλα σε μια sony kdl u3000 και απογοητευτικα.Σε σχεση με τη σονυ ειχε πολυ χαλια κοντραστ.Μπορει φυσικα να εχει σχεση και με τις ρυθμισεις της συγκεκριμενης οθονης .Μακαρι να ειναι ετσι.Παντως η απογοητευση ηταν γενικοτερη με ολες τις τιβι που επαιζαν με σημα τηλεορασης.Παρολο που η θεσσ/νικη εχει πολλη καλυτερη ληψη σε σχεση με την περιοχη μου, απο οτι ειδα το ταπεινο μου μονιτορ(philips 190x7)δεν εχει να ζηλεψει και πολλα πραγματα απο πολλες τιβι που ειδα εκει μεσα.Μου αρεσαν η samsung r86 αλλα και το νεο μοντελο της lg to g5000.

Δημοσ.
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.Προχθες ημουνα θεσσαλονικη και ειδα στο media markt την lc56 διπλα σε μια sony kdl u3000 και απογοητευτικα.Σε σχεση με τη σονυ ειχε πολυ χαλια κοντραστ.Μπορει φυσικα να εχει σχεση και με τις ρυθμισεις της συγκεκριμενης οθονης .Μακαρι να ειναι ετσι.Παντως η απογοητευση ηταν γενικοτερη με ολες τις τιβι που επαιζαν με σημα τηλεορασης.Παρολο που η θεσσ/νικη εχει πολλη καλυτερη ληψη σε σχεση με την περιοχη μου, απο οτι ειδα το ταπεινο μου μονιτορ(philips 190x7)δεν εχει να ζηλεψει και πολλα πραγματα απο πολλες τιβι που ειδα εκει μεσα.Μου αρεσαν η samsung r86 αλλα και το νεο μοντελο της lg to g5000.

ειναι αναλογως τι θελει να πουλησει το καθε καταστημα υπαρχουν ενδιαμεσες συμφωνιες σε ολες τις αλυσιδες καταστηματων και σε ολα τα προιοντα

π.χ ξερω απο πρωτο χερι σε τεραστια αλυσιδα σουπερ μαρκετ οτι εταιρια με απορυπαντικα πλυντηριου εθεσε καποιους στοχους εαν πουλησουμε χ τονους απορυπαντικου θα εχετε χ τονους δωρο απο εμας και ετσι εγινε επιασαν τους στοχους γιατι το καταστημα προοθησε το προιον με προβολες διαφημηση προσφορα κ.λ.π και εσταλη στην αποθηκη ενα ολοκληρο συρομενο φορτηγο με δωρεαν προιον το οποιο καταστημα το ξαναπουλησε και βγηκε κερδισμενο..

καταλαβαινεις τι πεζεται ?

το ιδιο γινεται και στις τηλεορασεις και στα εμφιαλωμενα νερα και και και και....

πως γινεται ?απλα χαλανε λιγο τα χρωματα

μπορει λεω τωρα εγω η sony να εχει κανει καποια ενδιαμεση συμφωνια δεν λεω οτι τα προιοντα sony ειναι ιδια με τα lg απλα σαν συνειδητοποιημένος καταναλωτης τα ψαχνω ολα πλεον..

Δημοσ.

Εχω την Lg 32 lc56 και ειναι για τα χρηματα της ειναι μια αρκετα καλη τηλεοραση με ψηφιακο δεκτη. Εχω κανει συνδεση με υπολογιστη μεσω d-sub καλωδιου σε αναλυση 1360χ788 και μπορω να πω οτι η εικονα ειναι τελεια.Το μοναδικο προβλημα ειναι οτι δεν εχει εξοδο για ακουστικα.

Δημοσ.
Εχω την Lg 32 lc56 και ειναι για τα χρηματα της ειναι μια αρκετα καλη τηλεοραση με ψηφιακο δεκτη. Εχω κανει συνδεση με υπολογιστη μεσω d-sub καλωδιου σε αναλυση 1360χ788 και μπορω να πω οτι η εικονα ειναι τελεια.Το μοναδικο προβλημα ειναι οτι δεν εχει εξοδο για ακουστικα.

Πεταξου σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών και πάρε οτι βλέπεις στις εικόνες

1)σκαρτ ανταπτορα να βγαζει σε rca με διακοπτακι ομως in-out

2)μικρο θηλυκό καρφάκι η μεγάλο αντίστοιχα εαν το καρφάκι των ακουστικών ειναι μεγάλο να

καταλήγει σε rca συνέδεσε τα πίσω στην τηλεόραση στο scart 1

και θα έχεις άμεσα ακουστικά οτι ακούς στην tv θα ακούς και στα ακουστικα λίγο χαμηλά μεν αλλά θα ακούς.

Οριστε και τιμες για αγορα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751702

gp3pi6na13pfo2hwe28u.jpg

jk3eljfub439h7a9dqai.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...