jtsc21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 γεια σας παιδια χθες εβαλα το sp1 των vista και μολις τελειωσε το απντειτ και εκανα ρισταρτ, μετα δε μπορουσα να συνδεθω στο ιντερνετ..αρχικα νομιζα οτι εχει προβλημα το μοντεμ/ρουτερ μετα σκεφτηκα..."λες ναναι απο το sp1????δε νομιζω..." αποφασισα να το βγαλω το εβγαλα και τωρα συνδεομαι κανονικοτατα!!! τι μπορει να φταιει????:devil::devil::devil:
Lefteris29 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Πως το εβγαλες το sp1? γιατι με το που το εβαλα πιο πολυ το βλεπω να αργει απο πριν παρα να βλεπω βελτιωση
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 εγω το εβαλα προχθες και δεν εχω κανενα προβλημα ... δεν μου εχει κρασαρι ουτε μια φορα και ειναι και πολυ σταθερο παντου το λειτουργικο μου ειναι vista 32 bit premium dsp ( OEM ) ( αν το λειτουργικο σου ειναι παρανομο τοτε θα σου κανει προβληματα ) με 115 ευρο περνεις ενα dsp σαν το δικο μου και τελιωνεις
Lefteris29 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 εγω το εβαλα προχθες και δεν εχω κανενα προβλημα ... δεν μου εχει κρασαρι ουτε μια φορα και ειναι και πολυ σταθερο παντου το λειτουργικο μου ειναι vista 32 bit premium dsp ( OEM ) ( αν το λειτουργικο σου ειναι παρανομο τοτε θα σου κανει προβληματα ) με 115 ευρο περνεις ενα dsp σαν το δικο μου και τελιωνεις το δικο μου ειναι αυθεντικο.. και παρολαυτα...
jtsc21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 το λειτουργικο μου vista home premium 32bit ειναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΑΤΟ αφου το αγορασα μαζι με το λαπτοπ @lefteris29: πηγανινεις στον πινακα ελεγχου και πατας "καταργηση εγκαταστασης ενος προγραμματος" μετα πηγαινεις δεξια εκει που λεει "προβολη εγκατεστημενων ενημερωσεων" και υστερα βρισκεις την ενη,ερωση "sp1 windows vista κλπ" κανεις δεξι κλικ πανω και μετα "καταργηση".θα παρει λιγη ωρα και μετα θα σου πει οτι χρειαζεται να κανεις ρισταρτ.τοτε θα αρχισει να απεγκαθεισταται (θα το δεις κιολλας) και μετα μολις ξεκινησει παλι το λειτουργικο δε θα εχεις το sp1.
StavrosD Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Συνήθως μετά από εγκατάσταση ενημερώσεων των windows, το σύστημα πάει πιο αργά λόγω fragmentation. Κάνε defrag και πες μου μετά την γνώμη σου.
sierra Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Εγω παιδια προσπαθησα χθες να εγκαταστησω το SP1 για τα ελληνικα Vista και αφου τελειωνε στην επαννεκινηση δεν εμπαινε με τιποτα στα windows.Αναγκαστηκα και εκανα επιδιορθωση απο το dvd των Vista (Ultimate) καμμια ιδεα? Στο pc του γυιου μου με Ελληνικα Vista Home εκατσε με την πρωτη..
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 ναι και σε μενα χρειαστηκε μετα ανασηγκροτηση αλλα δεν μου εκανε προβληματα καθολου
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 πριν το εγκαταστησετε επρεπε να κανετε μια ανασιγκροτηση δισκου και μετα το τελος της εγκαταστασης του sp1 αλλη μια .... γιαυτο τα κανατε σκ@τ@ .... το δικο μου τωρα ειναι πολυ σταθερο ουτε ενα blue screen
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 αυτοματα τα ανιχνευουν τα wi/fi αν εχει προβλημα προσπαθησε να τα ενεργοποιησεις απο το πινακα ελενχου
koulouri Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Πως το εβγαλες το sp1? γιατι με το που το εβαλα πιο πολυ το βλεπω να αργει απο πριν παρα να βλεπω βελτιωση και γω μια απο τα ιδια..πιο αργα ανοιγει απο πριν.. εχω την English Version Ultimate Επισης εχω μια απορεια.. το SP1 περιεχει ΟΛΑ τα update που εχουν βγει μεχρι τωρα και δεν χρειαζεται να κανεις κανενα απολυτος update πριν το περασεις και θα εισαι full ενημερωμενος ( μεχρι την ημερομηνια που βγηκε το update εννοω )
lefi Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 το SP1 περιεχει ΟΛΑ τα update που εχουν βγει μεχρι τωρα και δεν χρειαζεται να κανεις κανενα απολυτος update πριν το περασεις και θα εισαι full ενημερωμενος ( μεχρι την ημερομηνια που βγηκε το update εννοω ) Ναι, δεν το έχω τσεκάρει αλλά από όσο ξέρω τα έχει όλα.
21century Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Τα προβλήματα οφείλονται συνήθως σε drivers και στο εγκατεστημένο υλικό, ωστόσο καλό ειναι σε ότι αφορά το Ιντερνετ απο το σχετικό υπομενου του πινακα ελέγχου να αφιαρείτε ολες τις ρυθμίσεις των διτκύων που έχει περάσει. Μπορει το πρόβλημα να οφέιλεται σε firewall, antivirus οπότε ελέγξέ το
Lefteris29 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 πριν το εγκαταστησετε επρεπε να κανετε μια ανασιγκροτηση δισκου και μετα το τελος της εγκαταστασης του sp1 αλλη μια .... γιαυτο τα κανατε σκ@τ@ .... το δικο μου τωρα ειναι πολυ σταθερο ουτε ενα blue screen Δεν μιλησε κανεις ή τουλαχιστον εγω για blue screens κτλ. Εγινε αναφορα οτι εγινε πιο αργο, ειδικα στο start up και ανασυγκροτηση εκανα και πριν αλλα και μετα με το Ο&Ο Defrag professional.
koulouri Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δεν μιλησε κανεις ή τουλαχιστον εγω για blue screens κτλ. Εγινε αναφορα οτι εγινε πιο αργο, ειδικα στο start up και ανασυγκροτηση εκανα και πριν αλλα και μετα με το Ο&Ο Defrag professional. ναι και εγω για το start up ελεγα για το οτι ειναι πιο αργο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.