Προς το περιεχόμενο

Κάρτα TV

bj.eirini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απ' όσο έχω δει εγκατεστημένους οδηγούς δεν έχω οπότε θα τους κατεβάσω κ θα αγοράσω το καλώδιο π μου δείξες...θα σου πω αποτελέσματα μάλλον τη δευτέρα....το καλώδιο scart 3η φώτο δηλαδή δεν χρησιμεύει πουθενά????ok ευχαριστώ πολυυυυυυυυυυυυυύ κ πάλι.... να δούμε τώρα τη δευτέρα....

Δημοσ.
απ' όσο έχω δει εγκατεστημένους οδηγούς δεν έχω οπότε θα τους κατεβάσω κ θα αγοράσω το καλώδιο π μου δείξες...θα σου πω αποτελέσματα μάλλον τη δευτέρα....το καλώδιο scart 3η φώτο δηλαδή δεν χρησιμεύει πουθενά????ok ευχαριστώ πολυυυυυυυυυυυυυύ κ πάλι.... να δούμε τώρα τη δευτέρα....

Το καλώδιο scart 3η φώτο έχει 2 καλώδια(ασπρο-κόκκινο) έτσι?Αυτά τα 2 καλώδια τα συνδέεις στα ανάλογα χρώματα που έχει το καλώδιο που σου έδειξα.

Δημοσ.

καλά είσαι μεγάλος....το σύνδεσα!τα λόγια είναι περιττά....λοιπόν τώρα πως θα μετατρέπω τις κασέτες σε dvd?με ποιο πρόγραμμα?κ έχω ακόμα πρόβλημα με το καλώδιο για τηλεόραση...μόνο το άσπρο δε συνδέω??τώρα που σύνδεσα το βίντεο στον υπολογιστή δν μ χει εμφανήσει κανένα μήνυμα....είναι φυσιολογικό αυτό???η μήπως πρέπει να κάνω ρυθμίσεις για να το πάρει????

Δημοσ.
καλά είσαι μεγάλος....το σύνδεσα!τα λόγια είναι περιττά....λοιπόν τώρα πως θα μετατρέπω τις κασέτες σε dvd?με ποιο πρόγραμμα?κ έχω ακόμα πρόβλημα με το καλώδιο για τηλεόραση...μόνο το άσπρο δε συνδέω??τώρα που σύνδεσα το βίντεο στον υπολογιστή δν μ χει εμφανήσει κανένα μήνυμα....είναι φυσιολογικό αυτό???η μήπως πρέπει να κάνω ρυθμίσεις για να το πάρει????

Τις κασέτες θα τις μετατρέψεις απο το πρόγραμμα της τηλεόρασης στη λειτουργεία CVBS.Έχεις κατεβάσει τους οδηγούς?

Ναι, συνδέεις το άσπρο καλώδιο στη κάρτα και στην μπρίζα τηλεόρασης.

Δεν θα σου βγάλει κάποιο μήνυμα γιατί δεν κάνεις εγκατάσταση νέου υλικού.

Πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς οτι λειτουργεί κανονικά η τηλεόραση.Μετά κάνεις την μετατροπή που θες.

Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι το scart σου έχει 2 καλώδια(άσπρο και κόκκινο για τον ήχο)και δεν έχει κίτρινο για την εικόνα.Πιθανόν να πρέπει να αγοράσεις έναν αντάπτορα όπως αυτόν:

img04032kt9.jpg

img04042tv9.jpg

img04052ml4.jpg

Θα τον βρεις σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρονικών.Θα χρειαστείς επίσης ένα σετ από τρία καλώδια(άσπρο,κόκκινο,κίτρινο),που θα ενώσουν τον αντάπτορα με το καλώδιο της κάρτας τηλεόρασης(το πρώτο καλώδιο που ανέβασα).Τα καλώδια αυτά λέγονται RCA.

Δημοσ.

ευχαριστώ πάρα πολύ!όλα τα καλώδια π μ λες πήγα κ τα αγόρασα τώρα μένει να δω αν μπορώ να κάνω τη μετατροπή....εκτός από το πρόγραμμα της τηλεόρασης μήπως έχεις να μ στείλεις κ κανένα άλλο καλό???με το movie maker των vista μπορώ????επίσης τον αντάπτορα να τον έχω στο input ή output???

Δημοσ.
ευχαριστώ πάρα πολύ!όλα τα καλώδια π μ λες πήγα κ τα αγόρασα τώρα μένει να δω αν μπορώ να κάνω τη μετατροπή....εκτός από το πρόγραμμα της τηλεόρασης μήπως έχεις να μ στείλεις κ κανένα άλλο καλό???με το movie maker των vista μπορώ????επίσης τον αντάπτορα να τον έχω στο input ή output???

Δεν ξέρω κάποιο άλλο πρόγραμμα.Δεν νομίζω οτι μπορέις με το movie maker.Είναι πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο.

Να τον έχεις στο output.

Δημοσ.

γεια!!!!το σύνδεσα και έγραψα μέσα στον υπολογιστη απο βιντεοκασέτα μονό που καλίπτει πολύ χώρο π.χ. έγραψα 0.21 δεύτερα κ το μέγεθος αυτού του βιντεο ήταν 104 mb.είναι φυσιολογικό αυτο??αλλα και πάλι δουλεύει το μόνο που συνεχίζεί να μη δουλεύει είναι η τηλεώραση.άκουσα ότι ο υπολογιστής χρειάζετε πολύ καλύτερο σύμα από μια απλή τηλεόραση ισχύει???? thanks a lot

Δημοσ.

..με τον KMPlayer μπορείς επίσης να δεις tv (και να γράψεις και εκπομπές) , αν αυτό είναι που σ' ενδιαφέρει. Όσο για το σήμα, όσο χάλια σήμα και να 'χεις, πάλι θα έπρεπε να πιάνει κανάλια.

21 sec video , 100 mb, μάλλον σημαίνει ασυμπίστο βίντεο. Χρειάζεται να συμπιεστεί με κάποιον codec (πχ divx)

Δημοσ.
γεια!!!!το σύνδεσα και έγραψα μέσα στον υπολογιστη απο βιντεοκασέτα μονό που καλίπτει πολύ χώρο π.χ. έγραψα 0.21 δεύτερα κ το μέγεθος αυτού του βιντεο ήταν 104 mb.είναι φυσιολογικό αυτο??

Γεια!Είναι όντως μεγάλο μέγεθος.Δοκίμασε να χαμηλώσεις το quality που αποθηκεύεις το βίντεο απο τις ρυθμίσεις της κάρτας..Είναι .mpg?

αλλα και πάλι δουλεύει το μόνο που συνεχίζεί να μη δουλεύει είναι η τηλεώραση.άκουσα ότι ο υπολογιστής χρειάζετε πολύ καλύτερο σύμα από μια απλή τηλεόραση ισχύει???? thanks a lot

Δηλαδή έγραψες κανονικά απο το βίντεο,αλλά η TV δεν δείχνει τίποτα?Η μήπως δεν δείχνει καθαρά?

Οχι,δεν πρέπει να ισχύει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

look!!!έγραψα κανονικά από το nero home δν ξέρω απο κεί να να χαμηλώνω την ποιότητα και το video ήταν mpeg όσο για την τηλεόραση σε μια φάση έπιασε αλλά καθόλου καθάρα κ μετά από πολύ λίγο το χασα το σήμα.... βάζω το πρόγραμμα να μ βρεί κανάλια αλλα δν μ βρίσκει κανένα...ούτε για δείγμα κανάλι!!!!μήπως πρέπει να πάρω κάτι παραπάνω από το καλώδιο tv.όσο για το drive της τηλεόρασης δν τον έβαλα γιατί είχε γίνει κάτι παρόμοιο με την κάρτα γραφικών και μόλις την εγκατέστησα o υπολογιστής έβγαλε μια μπλέ οθόνη κ δεν άνοιγε με καμία κυβέρνηση από τότε ότι έχει σχέση με driver το αποφεύγω....υπάρχει περίπτωση αν τον εγκαταστήσω να γίνει το ίδιο δηλ. να μ εμφανήσει μπλέ οθόνη ή δεν επηρεάζει τον υπολογιστή ο driver????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...