bj.eirini Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 hello every one!!!!με λένε ειρήνη κ είμαι νέο μέλος στο site βασικά τώρα γράφτηκα...λοιπόν έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα τηλεόρασης το η/υ...ειναι pinnacle pctv λοιπόν αρχικά συνδέω το καλώδιο για τν κάνω ρυθμίσεις κανονικά κ το μόνο π μπορεί να πιάσει είναι ραδιόφωνο κ αυτό χάλια...γιατί ξέρει κανείς τι γίνεται????επίσης προσπαθώ να συνδέσω καλώδιο scart κ δεν βρίσκω τις δυο υποδοχές για να συνδέσω βίντεο κ dvd player (νομίζω οι υποδοχές λέγονται tv in-out). HELP ANYONE????
indoli Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ισως να εχει προβλημα το καλωδιο της κεραιας που συνδεεις στην καρτα.Ειχες συνδεμενη εκει τηλεοραση πριν;Εδειχνε καλα; Τωρα για το scart... Η καρτα δεν νομιζω να εχει υποδοχη για scart, αλλα μπορεις να συνδεσεις μεσω S-Video.Αν μπορεις ανεβασε μια φοτο της καρτας απο την μερια των συνδεσεων και θα σου πω.
washcloud Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μήπως το scan mode το έχεις για ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ συχνότητες ; Γιατί αλλίως για να πιάσει ραδιόφωνο... Η κάρτα , αυτή είναι ; http://www.itreviews.co.uk/hardware/h1134.htm
indoli Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Αν ειναι οντως αυτη η καρτα τοτε scart απ ευθειας δεν συνδεεται. Πρεπει να παρεις μετατροπεα απο scart σε βυσμα κεραιας. Ετσι εκανα συνδεση ενα Play Station 1 σε μια τηλεοραση που δεν ειχε υποδοχη για scart.
bj.eirini Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 αρχικά ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!!!!θα ανεβάσω εικόνα κ απο το καλώδιο που έχω κ από την κεντρική μονάδα να δείτε τι θέλω να πω!
bj.eirini Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 έχω κ μια άλλη απορία πως ανεβάζω αρχεία απο τον υπολογιστή μ στο forum
bj.eirini Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 λοιπόν μπορεί κανείς να καταλάβει τι συμβαίνει????
johnykim Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 To καλώδιο του ραδιοφώνου(ένα ροζ-μπεζ) πρέπει να το απλώσεις σε μια επιφάνεια και όχι να είναι κουβαριασμένο.Μπορεί να είναι ένας λόγος που δεν έχεις σήμα. Για το scart θα πρέπει να συνδέσεις στην κάρτα TV ένα καλώδιο τέτοιου τύπου
bj.eirini Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 πώς λέγεται αυτό το καλώδιο????εκτος απο αυτό δεν ξέρω σε πια υποδοχή να συνδέσω τα βύσματα μήπως μπορείς να μ πεις στις φώτο της κεντρικής μ μονάδας
bj.eirini Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 το καλώδιο όταν το συνδέω το αφήνω λυμένο αλλά πάλι βρίσκει μόνο ένα με δυο ραδιο-σταθμούς κ χάλια...κανάλια δεν πιάνω καθόλου..τις ρυθμίσεις κάνω απο το windows media center των vista... εσύ απο που το ρυθμίζεις????
bj.eirini Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 το καλώδιο που συνδέω για την τηλεόραση είναι μόνο αυτό το το άσπρο στην 2η φώτο.ποιο ροζ-μπεζ....το αλλο στν 3η φώτο ειναι για το βίντεο...μπορώ κ με το άσπρο να κάνω τη δουλεία μ????τις ρυθμίσεις για την tv κάνω στο windows media center των vista.εσυ απο που κάνεις τις ρυθμίσεις????thanks a lot !!!!
johnykim Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 πώς λέγεται αυτό το καλώδιο????εκτος απο αυτό δεν ξέρω σε πια υποδοχή να συνδέσω τα βύσματα μήπως μπορείς να μ πεις στις φώτο της κεντρικής μ μονάδας Το συνδέεις(το αριστερό μαύρο)αριστερά απο εκεί που βάζεις το ασπρο καλώδιο της TV.Μετά συνδέεις στα ανάλογα χρώματα τα καλώδια του scart.Δεν ξέρω πως λέγεται το καλώδιο όταν το συνδέω το αφήνω λυμένο αλλά πάλιβρίσκει μόνο ένα με δυο ραδιο-σταθμούς κ χάλια...κανάλια δεν πιάνω καθόλου..τις ρυθμίσεις κάνω απο το windows media center των vista... εσύ απο που το ρυθμίζεις???? Πρέπει να είναι τεντωμένο..Δεν ρυθμίζω κάτι στη κάρτα παρα μόνο στην αρχή με ποια σειρά θα είναι οι σταθμοί.Τους οδηγούς της κάρτας τους έχεις βάλει? το καλώδιο που συνδέω για την τηλεόραση είναι μόνο αυτό το το άσπρο στην 2η φώτο.ποιο ροζ-μπεζ....το αλλο στν 3η φώτο ειναι για το βίντεο...μπορώ κ με το άσπρο να κάνω τη δουλεία μ????τις ρυθμίσεις για την tv κάνω στο windows media center των vista.εσυ απο που κάνεις τις ρυθμίσεις????thanks a lot !!!! Υπάρχει και ένα διαφορετικό καλώδιο απο αυτά τα 2 που συνδέεται δεξιά απο εκεί που συνδέεις της ΤV(το άσπρο).
bj.eirini Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 καταρχήν με σώζεις με τις πληροφορίες σου....δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καιρό ψάχνω κ τελικά τίποτα!!!!δεν ξέρω αν οι οδηγοί είναι μέσα γιατί όταν αγόρασα τον υπολογιστή μ είχαν μέσα την κάρτα κατευθείαν.πώς θα δω αν το υλικό είναι εγκατεστημένο????κ κάτι άλλο στο καλώδιο π μου εδείξες τα καλώδια με τα διάφορα χρώματα τα βάζω στις υποδοχές π.χ των ηχείων, του μικροφώνου κ λοιπά δηλ. σε όποια υποδοχή δω το ίδιο χρώμα με το καλώδιο το βάζω εεε???
johnykim Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 καταρχήν με σώζεις με τις πληροφορίες σου....δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καιρό ψάχνω κ τελικά τίποτα!!!!δεν ξέρω αν οι οδηγοί είναι μέσα γιατί όταν αγόρασα τον υπολογιστή μ είχαν μέσα την κάρτα κατευθείαν.πώς θα δω αν το υλικό είναι εγκατεστημένο????κ κάτι άλλο στο καλώδιο π μου εδείξες τα καλώδια με τα διάφορα χρώματα τα βάζω στις υποδοχές π.χ των ηχείων, του μικροφώνου κ λοιπά δηλ. σε όποια υποδοχή δω το ίδιο χρώμα με το καλώδιο το βάζω εεε??? Κοίταξε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το όνομα της κάρτας.πχ πήγαινε απο την προσθαφαίρεση προγραμμάτων.Δες αν έχεις κάποιο CD της κάρτας η κατέβασε απο εδώ τους οδηγούς: http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/us/Products/Consumer+Products/PCTV+Tuners/PCTV+Analog+PVR+%28cable_antenna%29/Pinnacle+MediaCenter+Support/Download+Area/Drivers+-+Updates/PCTV+Drivers.htm?mode=documents&Display=1 Στα καλώδια με τα χρώματα που σου έδειξα θα συνδέσεις πάνω τα άλλα 2 απο το καλώδιο του scart.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.