smigol Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Έχω σύνδεση 8 Μbit στον ΟΤΕ και σκέφτομαι να την κάνω αλλάξω και να πάω στην vodafone. Έχει βγάλει ένα πολύ συμφέρον πρόγραμμα. Αυτό που φοβάμαι είναι μην έχω διακοπές στην σύνδεση συνεχώς και γενικά έχω ακούσει διάφορα.Μπορεί να βοηθήσει κανείς που έχει ήδη σύνδεση? Μένω Λάρισα αν παίζει κάποιο ρόλο. Ευχαριστώ
-WISE- Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 για Αθηνα μπορω να σου πω απο τον ξαδερφο μου.για Λαρισα δεν εχω ακουσει κατι.τωρα αν ενδιαφερεσαι γενικα να σου πω καποια πραγματα οκ...
scissorhands Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 vodafone = hol ! σε περιπτωση που δέ το ξέρετε απλά το αναφέρω
-WISE- Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 νταξει απλα ειναι λιγο διαφορετικα αποσο εχω δει σε θεμα εξοπλισμου.
hyrytama Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Εγω εχω και internet και σταθερο το internet δουλευει αψογα εδω και 5 μηνες στα 24 mbps μονο μια φορα σταματισε για καμια ωρα η ταχυτητα ειναι καλη στο κεντρο της αθηνας που μενω αλλα εκαναν 1 μηνα να μου το βαλουν το σταθερο απ'την αλλη μερικες φορες βρισκετε εκτος δικτιου και δεν καταφερνουν να σε βρουνε κυριος της πρωτες εβδομαδες γιατι δουλευει με καρτα sim και χανει το σημα του που και που εγω παντως ειμαι αρκετα ικανοποιημένος με το ολο πακετο ελπίζω να βοήθησα
gary.. Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Εγω εχω και internet και σταθερο το internet δουλευει αψογα εδω και 5 μηνες στα 24 mbps μονο μια φορα σταματισε για καμια ωρα η ταχυτητα ειναι καλη στο κεντρο της αθηνας που μενω αλλα εκαναν 1 μηνα να μου το βαλουν το σταθερο απ'την αλλη μερικες φορες βρισκετε εκτος δικτιου και δεν καταφερνουν να σε βρουνε κυριος της πρωτες εβδομαδες γιατι δουλευει με καρτα sim και χανει το σημα του που και που εγω παντως ειμαι αρκετα ικανοποιημένος με το ολο πακετο ελπίζω να βοήθησα Για Vodafone μιλάς?? Μια απορία..Επειδη δεν τα ξέρω και πολύ καλά τι εννοείς λειτουργεί με κάρτα sim?? Επειδή ενδιαφέρομαι για HOL η για Forthnet, αξίζει η ισχύει αυτό που λένε να μην φύγεις από τον ΟΤΕ.... Επίσης τον ένα μήνα που έκαναν να σου συνδέσουν το σταθερό δεν είχες καθόλου τηλέφωνο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 καταρχάς ας ρωτήσουμε πρώτα πόσο downstream line attenuation έχει για να δει αν αξίζει να μεταβεί στα έως 24mbit... Γεια σου smogooool!!! it's Smeagol damn it!
Tzimmys Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 His Nickname then. Δε μπορείς να αφήσεις κάτι να περάσει απαρατήρητο?
smigol Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 downstream line attenuation 13.5 dB. Πιστεύω οτι στη vodafone θα έχω λίγο καλύτερη ταχύτητα αλλά ο κύριος λόγος που σκέφτομαι να πάω είναι το ότι δίνει 1000 λέπτα προς διεθνείς,αστικές και υπεραστικές κλήσεις + 200 λέπτα σε κινητά vodafone και θα πληρώνω και λιγότερα από ότι πληρώνω στον ΟΤΕ. Υ.Γ Νομίζω πως ο καθένας μπορεί να γράψει το nickname του όπως θέλει και δεν τίθεται θέμα ορθογραφίας !!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 άψογο attenuation... άλλοι ISPs δίνουν απεριόριστα αστικά/υπεραστικά/διεθνή και 60 λεπτά προς όλα τα κινητά... είσαι σίγουρος ότι αξίζει vodafone? επίσης όπως είπαν πιο πάνω το σταθερό της vodafone λειτουργεί με sim έτσι... (Υ.Γ για το θέμα της ορθογραφίας no comment )
smigol Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις για την sim.Πάντως ένας φίλος μου που έχει σταθερό vodafone δεν έχει κανένα πρόβλημα. αυτό που με απασχολεί είναι μη μετανιώσω την κίνηση να φύγω από τον ΟΤΕ και έχω συνεχώς προβλήματα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 σου δίνουν μια συσκευή η οποία παίρνει κάρτα sim και ουσιαστικά έχεις σταθερό τηλέφωνο μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.