Προς το περιεχόμενο

Firmware Update

euagelia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia sas!Exo ena Optiarc Dvd Rw AD-7173A και τώρα τελευταία μου καίει συνεχώς τα dvd. Το nero μου βγάζει το μήνυμα could not perform disc at once ή την τελευταία φορά έγραψε σφάλμα δυναμικής ευθυγράμμισης. Με΄τά από πολύ ψάξιμο κατέληξα σε forums κατέληξα στο ότι πρέπει να κάνω Update το firmware. Επειδή όμως δεν έχω καταλάβει τι κάνει αυτή η διαδικασία και πως ακριβώς γίνεται μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Παρένθεση πήγα στο site http://liggydee.cdfreaks.com και κατέβασα την 1-03 έκδοση του firmware αλλά δεν έχω καταλάβει πως να κάνω το Update μετά που ξεζιπάρω το αρχείο. Είναι ένα αρχείο .bin , με ποιο πρόγραμμα θα το ανοίξω. Plz εάν κάποιος ξέρει και δε βαριέται ας με help.

Δημοσ.
  tzotzo είπε:
http://www.sonynec-optiarc.eu/en/support-service/downloads/fw_dvd-writer-ad-series.html

δες εδω ειναι εκτελεσιμο αρχειο.

Προσεξε μοναχα μην βαλεις το λαθος firmware.

αντι για S-ATA να βαλεις του P-ATA και το αντιστροφο.

Και δε μου λες εγώ τώρα πιο πρέπει να βάλω το S-ATA ή το P-ATA?

Δημοσ.

οκ τελικά το βρήκα το έκανα update αλλά το πρόβλημα παραμένει.Όποτε πάω να γράψω ένα dvd εμφανίζει σφάλμα δυναμικής ευθυγράμμισης.Καμιά άλλη ιδέα παίζει?

Δημοσ.

Τι δισκάκια γράφεις; Μήπως δεν είναι καλής ποιότητας ή/και δεν τα "πάει" το recorder σου; Δοκίμασε με άλλη μάρκα dvd δισκάκι και δες τι γίνεται.

Δημοσ.
  accipio είπε:
Τι δισκάκια γράφεις; Μήπως δεν είναι καλής ποιότητας ή/και δεν τα "πάει" το recorder σου; Δοκίμασε με άλλη μάρκα dvd δισκάκι και δες τι γίνεται.

Tdk χρησιμοποιώ.Έβαλα μετά και μια άλλη μάρκα (μ΄άκαψες) datawrite αλλά τπτ..

Δημοσ.
  euagelia είπε:
Tdk χρησιμοποιώ.Έβαλα μετά και μια άλλη μάρκα (μ΄άκαψες) datawrite αλλά τπτ..

Λοιπόν έκανα τώρα μια δοκιμή και έγραψα cd και το γράφει κανονικά..Σημειώνουμε ότι και το cd είναι μάρκας tdk όπως και τα dvd. Αλλά γιατί καίει μόνο τα dvd δεν μπορώ να καταλάβω..Αύριο θα πάω να πάρω άλλη μάρκα να δω τι παίζει

Δημοσ.
  euagelia είπε:
Λοιπόν έκανα τώρα μια δοκιμή και έγραψα cd και το γράφει κανονικά..Σημειώνουμε ότι και το cd είναι μάρκας tdk όπως και τα dvd. Αλλά γιατί καίει μόνο τα dvd δεν μπορώ να καταλάβω..Αύριο θα πάω να πάρω άλλη μάρκα να δω τι παίζει
Δοκίμασε να χαμηλώσεις τη ταχύτητα εγγραφής.
Δημοσ.
  1000 είπε:
Δοκίμασε να χαμηλώσεις τη ταχύτητα εγγραφής.

Το έκανα κι αυτό, χρησιμιποίησα και μια τρίτη μάρκα dvd αλλά τπτ..Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τα cd τα γράφει και τα dvd όχι..

Δημοσ.

Δεν είναι σπάνιο να χαλάσει το laser που γράφει τα dvd, κι έτσι να γράφει μια χαρά τα cd αλλά όχι τα dvd. Αυτό πρέπει να έπαθες κι εσύ. Οπότε η μόνη λύση είναι η επιστροφή για αντικατάσταση (αν είναι εντός εγγύησης) ή η αγορά καινούριου. Το έχω πάθει κι εγώ, με ένα Plextor και ένα NEC.

Δημοσ.

Ακριβώς όπως τα λέει ο accipio και επειδή λογικά είναι εκτός εγγυησης Optiarc Dvd Rw AD-7173A (πρέπει να έκαψες πολλα DVD) πάρε ένα νεο.

Το πρόβλημα που βγάζει είναι 99 % χαλασμένο μηχάνημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...