Προς το περιεχόμενο

Κάρτα Γραφικών agp. Ποιά να προτιμήσω?

bloodlessz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παίδια

Θέλω να αγοράσω μια κάρτα γραφικών agp γιατί η 6600gt που είχα μου κάηκε:cry:

Θέλω να παίζω κανένα Pro και τίποτα σε τέτοιες αναλύσεις

Το μηχανημά μου είναι:

Ρ4 2.8 1GB ram

Δίνω 90-100 euro

Δημοσ.
Υπαρχει η 2600 της ΑΤΙ αλλα και παλιοτερες οπως η Χ1650 σε agp με αυτα τα λεφτα.

Σχετικά με την 2600 σε AGP έχουν ακουστεί αρκετά προβλήματα πάντως...

Δημοσ.

Oχι σειρες Χ8χχ, δεν υποστηριζουν smart shadders 3 και τρως πορτα απο αρκετα παιχνιδια πριν καν ξεκινησεις.

Noμιζω πως η καλυτερη αγορα για agp για το δικο σου μηχανημα ειναι μια 2600xt με 80 ευρω.

Δημοσ.
3850 agp :)

>160? με πλαίσιο/eshop στα 190?

Κάπως ακριβές δεν είναι αν σκεφτείς ότι διαθέτει max 100?;

Κι εμένα η πρότασή μου είναι μια 2600xt αρκεί να μην έχει τα ίδια προβλήματα με την 2600pro σε AGP.

Δημοσ.

μακριά απο 2600 σε agp υπάρχουν ακόμα προβλήματα με τους drivers γώ στη θέση σου θα έπαιρνα σε καινούργια καμμιά χ1650pro με ddr3 μνήμες ή μια 7600gt έχει το e-shop.θα σε καλύψει για pro αφού δεν έχεις και ιδιαίυερες απαιτήσεις...πάντως εάν μπορείς να βρεις μεταχειρισμένη χ1950 pro ή 7800/7900 με αυτά τα λεφτά είσαι άρχοντας...επίσης εάν σου είναι δυνατό και άλλο ένα γίγα μνήμη δε θα ήταν κακό

Δημοσ.

Επειδή είναι στο πρόγραμμα να πάρω καινούριο υπολογιστή, θέλω να πάρω μια τώρα ίσα ίσα για να κάνω τη δουλειά μου.

Μάλλον στην 2600 θα καταλήξω.

Δεν βρίσκω κάτι καλύτερο σ αυτήν την τιμή.

Δημοσ.

Φίλε μου, οι επιλογές σου ειναι οι εξής:

ATI 1950Pro ή XT μεταχειρισμένη για μέγιστη απόδοση.

ATI 2600Pro καινούργια για συμβατότητα με τα καινούργια παιχνίδια.

Και οι δύο κοστίζουν κοντά στα 100Ε.

Κατά την άποψή μου ψάξε για την πρώτη αλλα μην κοιτάξεις για κάποια καλύτερη καθότι δεν θα την εκμεταλλευτεί το σύστημά σου.:-)

Δημοσ.

απεφυγε την 2600 δεν αξιζει, καλυτερα την 1950 μεταχειρισμενη θα σου προτεινα την 3850 αλλα ξεφευγεις απο τον προυπολογισμο σου αλλα αξιζει , ειχα την 2600 και την γυρισα πισω και πηρα την 3850 καμια σχεση, βεβαια μπορει να δεις και την 7900 ποιο οικονομικη απο την 3850

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...