Προς το περιεχόμενο

Алина Кабаева

mandate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα είπε όλα!!!! :lol::lol::lol::lol:

Πέραν της πλάκας δεν καταλαβαίνω γιατί τρελαίνεστε.. :rolleyes:

(Ναι είμαι επιλεκτικό γουρούνι με ευλυγισία και αντοχές :P)

Μια βόλτα στο κέντρο και θα βρείτε ν^άπειρο καλύτερες γυναίκες...

Ωραία είναι φυσικά.. αλλα για τέως πρόεδρο της ρωσίας περίμενα κάτι καλύτερο...

αν πας στο κεντρο της αθηνας να ξερεις οτι οι απειροκαλιτερες γυνεκες εχουν μητρικη γλωσσα τη βουλγαρικη,ρουμανικη κλπ και που και που θα βλεπεις κανα χωντροκολο με κολλητο μαυρο παντελονι και με σπαστικη τσιριχτη φωνουλα τουπε υφος και αυτοπεποιθηση στα υψη ε αυτο ειναι η ελληνιδα μας...εν τω μεταξυ εχω να παρατηρησω τα εξης

1) ο δικος μας ο αντρικος δεν ειχε μια μοναδικη πιτσιρικα που επεζαν τα λαγουδακια

2) τα φρυδια της εν λογω κορασιδος εκ ρωσιας μου θυμιζει λιγο αναστοπουλο απο παλια διαφημηση ρεξονα :lol:

3)ο таварищ πουτιν τωρα θα κανει διακοπες κυπρο αφου αφησε εκει καμποσα χρονια τα δισεκατομυρια του

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αν πας στο κεντρο της αθηνας να ξερεις οτι οι απειροκαλιτερες γυνεκες εχουν μητρικη γλωσσα τη βουλγαρικη,ρουμανικη κλπ και που και που θα βλεπεις κανα χωντροκολο με κολλητο μαυρο παντελονι και με σπαστικη τσιριχτη φωνουλα τουπε υφος και αυτοπεποιθηση στα υψη ε αυτο ειναι η ελληνιδα μας...εν τω μεταξυ εχω να παρατηρησω τα εξης

1) ο δικος μας ο αντρικος δεν ειχε μια μοναδικη πιτσιρικα που επεζαν τα λαγουδακια

2) τα φρυδια της εν λογω κορασιδος εκ ρωσιας μου θυμιζει λιγο αναστοπουλο απο παλια διαφημηση ρεξονα :lol:

3)ο таварищ πουτιν τωρα θα κανει διακοπες κυπρο αφου αφησε εκει καμποσα χρονια τα δισεκατομυρια του

μάλλον δεν κυκλοφορείς στα σωστά σημεία αν έχεις αυτήν την εντύπωση για τη μέση ελληνίδα....

πολύ κόλλημα τα φρύδια ρε παιδάκι μου...:P Εμένα πάντως, μου αρέσει, στις φωτό που ήταν πιο μικρή. Τη χάλασε ο Πουτιν, μου φαίνεται...

Δημοσ.
εκτος αν της κανανε κανα babality ε????

Το διόρθωσα ρε κακοήθη. Αμέσως με τον καλό λόγο είσαι :P

Άντε μην φας κανένα babality, lol

Δημοσ.
ε σιγά μωρέ...

στα @@ της :P :p :P (rofl)

xOXoxOXoxOOXoxOXoxOxoxXOoxOXXOOX

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

@nikos_e34

Όπως είπε και η χάπι μάλλον δεν γυρνοβολάς στα σωστά μέρη αν έχεις αυτή την άποψη για τις ελληνίδες..

Δημοσ.

Πώς ακριβώς φταίνε οι άντρες; Τους δίνουν πολύ σημασία; Πήγαινε στην Ιταλία, που οι άντρες κάνουν σα λιγούρια και δε θα δεις το ίδιο υφάκι από τις γυναίκες.

Δημοσ.

χμ αυτο δεν το ειχα σκεφτει, δεν εχω παει ποτε

αλλα αυτο λεω, οτι κανουμε σαν λιγουρια (αλλοι λιγο αλλοι πιο πολυ) και τα βρισκουν και κανουν.

Δημοσ.

Η αποψη μιας ωραιας γυναικας με την οποια καναμε συζητηση χθες περι του θεματος

Οταν βλεπεις εναν αντρα με μεγαλυτερη γυναικα, τοτε προσπαθει να γινει αντρας.

Οταν τον βλεπεις με μικροτερη, προσπαθει να το "παιξει" αντρας.

Δημοσ.

ε ασε και μια μικρη εως μεγαλη αποκλιση στις θεωριες αυτες. δεν υπαρχουν σταθερες στις ανθρωπινες σχεσεις. και δεν γινονται ολα βαση σχεδιου ελεος.

Δημοσ.

Πάντως καλά θα έκαναν οι απανταχού κουτσομπόληδες να άφηναν τους αρχηγούς κρατών στην ησυχία τους. Όταν ο άλλος ξεχαρμανιάζει στην μικρά, αφήνει και τον λαό του ήσυχο.

Δημοσ.

Δηλαδή καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν άντρες και όποιος έχει σχέση με γυναίκα δεν είναι άντρας.Πολύ κουφό μου ακούγεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...