papahlamidas Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ενταξει δεν τη λες σαβουρα αλλα ουτε και θεα. Σακουλα...στο κορμι λεει παντως, εχει...ευλυγισια πως να το κανουμε Balux13 εσύ δηλαδή έχεις πολλές σαν αυτή για γκόμενα? Εάν αυτή είναι ανάμεσα σε σαβούρα και Θεά=Μέτρια τότε μάλλον γενικά καλοπερνάς φίλε μου. Δώσε και εδώ τίποτα μονοφαγά
klainmaingr Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Νοστιμουλα αλλα η Μπρουνι μακραν καλυτερη. Αν ο Πουτιν δεν ηταν προερδος της Ρωσσιας...θα εκανε ενοργανη στο χερι Τα είπε όλα!!!! :lol::lol: Πέραν της πλάκας δεν καταλαβαίνω γιατί τρελαίνεστε.. (Ναι είμαι επιλεκτικό γουρούνι με ευλυγισία και αντοχές ) Μια βόλτα στο κέντρο και θα βρείτε ν^άπειρο καλύτερες γυναίκες... Ωραία είναι φυσικά.. αλλα για τέως πρόεδρο της ρωσίας περίμενα κάτι καλύτερο...
random Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 ολα τα λεφτα το βλεμα του πουτιν. ποιος Πούτιν; αυτος κοιτάει το φακό σαν υπνωτισμένος (δείτε με ποιά κυκλοφορώ! style ) το βλέμμα του φουσκωτού απο πίσω ειναι σκέτο Κατιούσα "Να δω το πρόγραμμα πότε ειναι το επόμενο ταξίδι του γέρου.... θα φάμε καλά.." :devil:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ωραία είναι φυσικά.. αλλα για τέως πρόεδρο της ρωσίας περίμενα κάτι καλύτερο... δεν είναι τέως ακόμα
Erwdios Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Παιδιά δε θέλω να το παίξω ελιτιστής, αγοράκι είμαι και εγώ και άρα δύσκολο να είμαι επιλεκτικός, αλλά αυτή η γκόμενα είναι σα να τσακώθηκε με τεφάλ και να έχασε με flawless victory. :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Έχω γονατίσει στο γέλιο. Πάλι καλά που δεν έφαγε κανένα babality ή ακόμα χειρότερα, κανένα fatality.
klainmaingr Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Απο τους τίτλους ειδήσεων του Aplha μόλις τώρα: Ο πούτιν διαψεύδει το ειδύλλιο του ...
skywritergr Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Παιδιά δε θέλω να το παίξω ελιτιστής, αγοράκι είμαι και εγώ και άρα δύσκολο να είμαι επιλεκτικός, αλλά αυτή η γκόμενα είναι σα να τσακώθηκε με τεφάλ και να έχασε με flawless victory. Ακριβώς τα ίδια νιώθω και εγώ....
pappous_soulis Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Απο τους τίτλους ειδήσεων του Aplha μόλις τώρα:Ο πούτιν διαψεύδει το ειδύλλιο του ... Kαι καλά αυτός δεν κάνει τέτοια.Απλά είναι φίλοι... Τέσπα,για τον Πούτιν καλή είναι!
balux13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Απο τους τίτλους ειδήσεων του Aplha μόλις τώρα:Ο πούτιν διαψεύδει το ειδύλλιο του ... Αφου τον καντεμιασατε τον ανθρωπο..αφηστε τον να χαρει τωρα που αποσυρεται
Absinthe Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Τσιμπιδάκια για τα φρύδια δεν έχουν στη Ρωσία? Αλλος ενας που τον χαλαει η Μαρια Σολωμου. Καλυτερα. Να μενουμε λιγοτεροι στην πιατσα. υγ: υπ'οψιν, το ρωσακι δεν πολυπαλευεται, αλλα οχι λογω φρυδιων.
bilco Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Παντως, αν δεν την θέλει κανένας αυτή τη σαβούρα, προτίθεμαι να θυσιαστώ
BLISS Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Αλλος ενας που τον χαλαει η Μαρια Σολωμου.Καλυτερα. Να μενουμε λιγοτεροι στην πιατσα. Ασε... σε προλαβε αλλος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.